Ejendomsservicetekniker/-medarbejder til Udrejsecenter Sjælsmark, Kriminalforsorgen Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Da den ene af Udrejsecenter Sjælsmarks to dygtige ejendomsservicemedarbejdere/værkmestre har fået nyt job, søges en ejendomsservicetekniker til ansættelse snarest muligt.

Udrejsecenter Sjælsmark er en del af Institution Sjælsø, der også rummer Udlændingecenter Ellebæk. Du indgår i et fagligt fællesskab med den byggetekniske afdeling i Udlændingecenter Ellebæk, men din helt primære arbejdsplads er Udrejsecenter Sjælsmark.

Om Udrejsecenter Sjælsmark
Udrejsecenter Sjælsmark er et asylcenter, som drives af kriminalforsorgen i henhold til en operatørkontrakt med Udlændingestyrelsen.

På Udrejsecenter Sjælsmark indkvarteres familier med voksne børn, par samt enlige mænd og kvinder i forbindelse med planlægning og gennemførsel af udsendelse. Udrejsecenteret indkvarterer tillige familier med voksne børn, hvor der ikke umiddelbart er noget perspektiv for udrejse. Der er ikke tale om frihedsberøvelse.

Udrejsecenteret er en del af de politiske aftaler på udlændingeområdet, der blandt andet har til formål at understøtte udsendelsen af asylansøgere, og ved målrettet indkvartering at motivere til udrejse for asylansøgere, der ikke har noget perspektiv for at opnå lovligt ophold i Danmark.

Udrejsecenteret rummer foruden indkvarteringsfaciliteter blandt andet hjemrejserådgivning, sundhedsklinik, cafeteriaordning for beboerne, aktivitetsfaciliteter mv.

Om rammerne
Som ejendomsservicetekniker/-medarbejder vil du indgå i den samlede gruppe af værkmestre, som varetager opgaver vedrørende byggeri og anlæg, indkøb og depot, forplejning samt en lang række øvrige forhold i den daglige drift af Udlændingeinstitution Ellebæk og Sjælsmark. Som ejendomsservicemedarbejder vil du indgå i dette arbejde, men med primær funktion ved Udrejsecenteret sammen med den anden lokale værkmester.

Om opgaverne
Stillingen indeholder en ejendomsservicetekniker-funktion, hvorunder der skal løses en række mindre vedligeholdelsesopgaver, herunder at koordinere den øvrige indvendige og udvendige vedligeholdelse, som udføres af eksterne håndværkere. Du får endvidere ansvaret for inventarudskiftning og klargøring af belægget efter fraflytning og skader.

Du skal endvidere varetage depotfunktioner, varebestilling, varemodtagelse, udlevering af pakkeydelser til beboerne, samt håndtering af inventarlager mv.

Ved tilrettelæggelsen skal der i videst muligt omfang inddrages beboere i opgaven, ligesom opgaverne skal tilrettelægges, således at ejendomsserviceteknikeren og værkmesteren, kan supplere og afløse hinanden.

Vi forventer:

  • at du har hænderne godt skruet på
  • at du har lyst til og interesse for at arbejde med mennesker fra mange forskellige baggrunde og i samarbejde med flere forskellige faggrupper
  • at du har flair for indlæring af nye it-registreringssystemer, har en god ordenssans og kan arbejde systematisk ved løsningen af de forskellige opgaver
  • at du har en relevant uddannelses- eller arbejdsmæssig baggrund/erfaring - for eksempel fra et lignende job
  • at du har en god fysik
  • at du kan fremvise straffeattest
  • at du har kørekort.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) – Det statslige område og organisationsaftale for ejendomsservicemedarbejdere ved en række statsinstitutioner.

Arbejdspladsen er beliggende på adressen Sjælsmarkvej 10, 2970 Hørsholm.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 37 timer om ugen.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Søg stillingen
Du søger stillingen via knappen "Søg stillingen”.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest onsdag d. 18. august 2021.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
For mere information kan du kontakte enhedschef Niels Etlard Johannesen på telefon 72 55 55 02 eller enhedsleder Henriette Nguyen på telefon 72 55 55 03.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Hørsholm
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Nordsjælland

    Elektrikere til ferieafløsning i uge 29, 30 og 31Er du en erfaren og dygtig elektriker, der ønsker at tilføje en elektrificerende twist til din sommer? Så er dette job måske lige noget for dig!Sted..
    • Maskintekniker
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker i Hørsholm

    Har du lyst til at arbejde i et renrums miljø? Og vil du være en del af et dedikeret team der producerer injektioner til immunterapi? Interesserer du dig for aseptisk produktion og er på hjemmebane..
    • Maskintekniker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Maskintekniker i Virum

    Senior Automation Engineers for our office in Virum at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of working in the pharmaceutical industry to make a difference for both our customers and their pati..
    • Maskintekniker
    • Virum
    Få mere info
  • Maskintekniker i Hørsholm

    Er du uddannet maskinmester eller ingeniør, og har du lyst til at prøve kræfter i en farmaceutisk virksomhed? Vil du være med til at sikre produktion af allergivacciner i en førende allergivirksomh..
    • Maskintekniker
    • Hørsholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
26. juli 2024 2
25. juli 2024 3
24. juli 2024 3
23. juli 2024 3
22. juli 2024 2
21. juli 2024 2
20. juli 2024 2
19. juli 2024 2
18. juli 2024 2
17. juli 2024 3
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 2
13. juli 2024 2
12. juli 2024 2
11. juli 2024 2
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 1