Præparations operatør til Aseptic Production

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Vil du være med til at sikre, at vores produkter kommer godt fra start? Har du lyst til at arbejde i et renrums miljø og være en del af et dedikeret team, der producerer vacciner? Lige nu skal vi udvide vores produktions-team, derfor har vi brug for flere dygtige og dedikerede medarbejdere. Måske er det netop dig vi går og leder efter.

Jobbet

ALK er på en ambitiøs rejse for at blive den foretrukne allergivirksomhed globalt, og nu har du muligheden for at komme med på rejsen. Du bliver en del af vores ene produktionsafdeling, som er ansvarlig for præparation og fyldning af vacciner. Vi søger en præparations operatør til aseptiske præparationsprocesser i Hørsholm, hvilket giver dig en unik mulighed for at udleve og udvikle dine kompetencer indenfor produktion af vacciner.

Som præparations operatør vil du indgå i et team af operatører og kemikere, men du vil få en bred kontakt flade med forskellige faggrupper. Teamets primære opgave at sikre den daglige drift af vores præparations proces. Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

  • Arbejde i renrums miljø (klasse A, B og C inkl. LAF-bænke)
  • Genopløsning af API, sterilfiltreringer, fortyndinger og fremstilling af hjælpeoplæsninger
  • Udtagning og håndtering af procesprøver
  • Arbejde efter GMP-dokumenter såsom SOP’er og batchjournaler
  • Efterlevelse af myndigheds- og compliance krav
  • Rengøring af produktionsudstyr

For at opfylde de GMP-krav, der er til vores produktion, kan du forvente at skulle igennem et længerevarende træningsforløb, før du selvstændigt kan indgå i produktionen. Du skal derfor brænde for at tilegne dig nye færdigheder - ikke kun i opstartsfasen, men også løbende.

Du vil blive del af et engageret team med en høj grad af selvstyring. Der er derfor en forventning om, at du deltager aktivt i teamets daglige opgaver, og at du aktivt bidrager med at forbedre vores arbejdsgange. Det er derfor vigtigt, at du er en holdspiller, som formår at kunne samarbejde tæt for at nå det fælles mål.

Det primære arbejdsmiljø er i en aseptisk produktion, hvilket betyder, at der arbejdes i renrums-klassificering (klasse A/B). Dette stiller ekstra høje krav til forståelse for hygiejne og korrekt adfærd, og du skal derfor også kunne trives i produktionstøj.

Vi arbejder i daghold, 37 timer fra 7.30-15.30 mandag til torsdag og 7.30 til 15 fredag. Stillingen er en fast stilling.

Kvalifikationer

Du har gerne erfaring med at arbejde i et GMP-styret produktionsmiljø, men din faglige baggrund er ikke så væsentlig. Som person er du ærlig, kvalitetsbevidst, omhyggelig og ansvarsfuld og kan arbejde selvstændigt, når det er påkrævet. Samtidig har du gode samarbejdsevner og engagerer dig i teamet og de fælles opgaver. Du er fleksibel og trives med rutinearbejde.

ALK tilbyder

Hos ALK er det dine evner, ambitioner og dedikation, der hjælper os med at forbedre livet for patienter med allergi over hele verdenen. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde med kompetente kollegaer og tilbyder dig en bred vifte af muligheder indenfor både faglig og personlig udvikling. Vi tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver.

ALK er en international organisation, der sigter efter at være verdenslederen på allergimarkedet. Du vil arbejde i Hørsholm, hvor firmaets hovedsæde og primær produktionsfaciliter er lokaliseret i den naturskønne DTU Science park. ALK er en del af et personalefællesskab, der tilbyder en bred vifte af sociale arrangementer og klubber sammen med medarbejdere fra omkringliggende virksomheder, året rundt.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt associate manager Sophie Skjærlund på telefon 6017 8529

Ansøgningsfrist

Den 30. juni 2022

Der afholdes løbende samtaler


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Hørsholm

Lignende jobs

  • Maskinkonstruktør

    Vil du arbejde med konstruktion af kundetilpassede anlæg til industrikunder i hele verden? Og samtidig bidrage til løbende optimering og udvikling af virksomhedens produkter? Så har du nu mulighede..
    • Maskintekniker
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Præparationsoperatør til Aseptisk Produktion

    Vil du arbejde i renrumsmiljø og være en del af et team, der producerer injektioner til immunterapi? Har du erfaring med aseptisk produktion og hygiejnemonitorering?Hos ALK bliver du en del af .
    • Maskintekniker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Automation Engineering Manager at Novo Nordisk Eng...

    Automation Engineering Manager at Novo Nordisk EngineeringAre you excited about working in the pharmaceutical industry to make a difference for both our customers and their patients? Do you thr..
    • Maskintekniker
    • Virum
    Få mere info
  • Senior Automation Engineers at Novo Nordisk Engine...

    Senior Automation Engineers at Novo Nordisk Engineering Are you excited about working in the pharmaceutical industry to make a difference for both our customers and their patients? Do you thriv..
    • Maskintekniker
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 4
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 3
4. september 2024 1