Servicetekniker til pilleovne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Ecoteck søger en pilleovns servicetekniker til Sjælland og øerne til reparation, service og montering af træpilleovne og træpillefyr. Samt til at bistå vores forhandlere med diverse montage opgaver herunder montering af træpilleovne, træpillefyr samt stålskorstene. Arbejdsopgaverne vil primært være for private kunder, men i stort omfang også for vores erhvervskunder. Vi forventer at du har en håndværkermæssig baggrund, har hænderne skruet rigtigt på, god tekniks indsigt samt forståelse for tekniske manualer. Du skal kunne tilegne dig viden ud fra dine opgaver. Specifik oplæring vil naturligvis finde sted. Du skal indgå i et team med vores egne teknikere og vores forhandlere. Du skal være mødestabil, loyal, præsentabel i fremtoning, pligtopfyldende, kunne fremvise en straffeattest samt minimum B kørekort. Du skal indgå i et support team, hvor du vil blive oplært i at guide private kunder i brugen af pilleovne og pillefyr, primært pr telefon. Du skal selvstændigt kunne modtage ordrer og skal kunne administrere din kalender 100 %! Vi tilbyder at du indgår i et team af energiske og glade kollegaer, som har fokus på at hjælpe slutkunden, for ingen gider da stå op til et koldt hjem :-) Vi tilbyder fleksibilitet til den fleksible medarbejder. Vi forventer at du har styr på hjemmefronten, således at skulle der opstå et behov for at servicere en kunde i ydertimerne, så kan du træde til. Du skal have 100 % forståelse for det danske sprog, både i tale og tekst, da vi hjælper kunder fra hele landet over telefonen (ja, go daw do), Forståelse af engelsk i tale og tekst er helt klar en fordel. Du må forvente at du også skal deltage i arrangementer i Jylland med jævne mellemrum, ikke blot til sociale arrangementer, men også af professionelt karakter Vækker det din interesse, og har du lyst til at prøve kræfter med nogle af de mange tusinde pilleovne som holder Danmark varm, så send din ansøgning allerede i dag. VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT ARBEJDSPLADSEN ER SJÆLLAND OG ØERNE

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Holbæk
  • Mandag den 28. juni 2021

Lignende jobs

  • Senior Automation Engineer

    Senior Automation Engineer with Experience in 800xA - together with a strong and kind personality. With management skills and able to prioritize tasks in the project as well as motivating the..
    • Maskintekniker
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Maskinfører søges til Roskilde.

    Maskinfører søges til RoskildeVi søger en dygtig maskinfører med erfaring inden for gravearbejde til fundamenter og større kloakeringsprojekter. Du vil komme til at arbejde med store maskiner og s..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • El-Tekniker til industrikunder i Kalundborg

    Vores elektrikere til industri har drønende travlt, så vi søger en ny kollega til at indgå i vores dygtige team. Vi har fokus på høj faglighed, kvalitet og gode kundeoplevelser - alt sammen mens de..
    • Maskintekniker
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Ventilationstekniker til Kalundborg

    Har du en bred erfaring indenfor montage/servicering af ventilationsanlæg - og kan du arbejde selvstændig og gå forrest? Så har vi den rette stilling for dig.JobbeskrivelseDu skal være med .
    • Maskintekniker
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1