Teknisk konsulent til rådgivning og salg af elvarmeløsninger til industrien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Hos Newtronic er det vores opgave at levere de bedste løsninger og en fantastisk service på nogle lidt komplekse projekter og/el. udfordringer inden for rådgivning og salg af teknisk elvarme, styring & regulering samt køleprofiler til vores kunder. Vi oplever et stort behov for automatik- og elvarmeløsninger og derfor søger vi endnu en teknisk konsulent, der kan håndtere de mange forespørgsler på løsninger og produkter fra vores kunder. Gerne en rigtig fodboldspiller, der tager en for holdet og hjælper med et højt niveau af teknisk rådgivning på kontoret i Horsens. En der kan drible projekterne i mål gennem en superb service og som elsker tekniske problemløsninger.

Som teknisk konsulent hos Newtronic bidrager dine stærke kompetencer inden for teknisk projektstyring altså til, at du bliver en vigtig del af vores service og salgsproces.

Din dag vil indeholde:

  • Design, udvikling og rådgivning af el-tekniske produkter, i tæt samarbejde med kunden og vores europæiske samarbejdspartneres produktspecialister.
  • Udarbejdelse af tilbud på tekniske løsninger og/eller projekter.
  • En stor kontaktflade med både danske og europæiske leverandører og kunder.
  • Ad hoc kontor- og lageropgaver.

Om dig:

Vi forestiller os at du har en uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. maskinmester, tekniker, ingeniør, elektriker eller en baggrund fra en anden handelsvirksomhed med salg af tekniske produkter. Hvis du kender Ohms lov til fingerspidserne og er 100-meter mester i at beregne forholdet mellem spænding, strøm og modstand i elektriske kredsløb, så står vi på sidelinjen og hujer og klapper. Vigtigst er det dog, at du kommer med en ”can do” attitude og trives med at være en solid holdspiller, der forstår kundernes behov og kan tilbyde individuelle løsninger.

Du behøver ikke at være i stand til at sætte bolde lige i trekanten, så længe du trives med megen kundekontakt og en uformel kultur. Her må man gå i shorts og t-shirt hver dag – når bare du er glad og løfter i flok. Sidstnævnte betyder også, at du motiveres af at få afsluttet opgaverne tilfredsstillende og overholde deadlines.

Du arbejder gerne hjemmevant i ERP- og CRM-systemer, i Microsoft office-pakken og har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk.

Det får du:

Vi kan tilbyde en hverdag i en mindre virksomhed, hvor alle er med til at videreudvikle og påvirke tingene, og hvor du i høj grad selv påvirker og planlægger din dagligdag. Her er vækst og fantastiske kollegaer, der alle er bevidste om, at vi er fælles om at skabe det gode arbejdsmiljø.

Alt det ”sædvanlige”: løn svarende til dine kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring, fleksibilitet, frugtordning og fredagsrundstykker, massagestol, bordfodbold, air hockey og et hyggeligt sofamiljø… Desuden har du her mulighed for at tage din leverpostejmad med over vejen og nyde frokosten med udsigt over Horsens fjord.

Newtronics ånd

I Newtronic bliver du en del af et stærkt team, som tilsammen har mange års erfaring inden for faget. Men selvom vi lever af at sælge teknisk komplekse løsninger, så handler Newtronic om mennesker. Vi har et stort fokus på at sikre den gode arbejdsdag. Derfor går vi også op i at dit arbejdsliv og privatliv er i harmoni. Her er plads til at være lige præcis den man er. For vores medarbejdere skal tro på Newtronic og være glade for at gå på arbejde. På samme måde er det vores mål, at alle vores samarbejdspartnere og kunder er glade for at arbejde sammen med os. Det sikrer vi gennem åbenhed, ærlighed og dialog. Netop derfor står virksomheden også som en stærk samarbejdspartner for sine kunder og leverandører. Den virksomhedsånd skal du selvfølgelig have lyst til at være en del af.

Stillingen er som udgangspunkt fuldtid, men timetallet kan tilpasses for den rette kandidat.

”Just do it” – vi gennemgår løbende alle indkomne ansøgninger, så send os allerede nu din ansøgning på: [email protected]

Ved evt. spørgsmål til stillingen er det også Morten Rasmussen Windel, du kan kontakte. Ham fanger du på mobil: +45 6043 7030 eller e-mail: [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Horsens
  • Fredag den 29. juli 2022

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Horsens

    Vil du prøve kræfter i en bæredygtig virksomhed, hvor vi garanterer at udfordre dig fagligt på den fede måde med tunge og komplekse emner? Så har vi jobbet til dig!Vi søger dygtige og engagere..
    • Maskintekniker
    • Horsens
    Få mere info
  • Maskintekniker i Løsning

    Hvilket job kan vi tilbyde dig?Har du lyst til at arbejde som produktionsmedarbejder i vores virksomhed, hvor miljø, sikkerhed, arbejdsglæde og effektivitet er i fokus samtidig med at udvikling..
    • Maskintekniker
    • Løsning
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus

    Indregulerings- og servicetekniker inden for ventilation til vores afdeling i Århus søges. Til vores aktiviteter på Fyn og i trekantområdet har vi nu brug for at styrke vores serviceafdeling og s..
    • Maskintekniker
    • Århus
    Få mere info
  • Maskintekniker i Østjylland

    [xxxxx]-Industries◀ søger en erfaren projektleder til at vare tage ledelsen af H&S-arbejdet i travl Randers-virksomhed. Virksomheden, der er markedsførende indenfor sit felt, designer, udvikler og..
    • Maskintekniker
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 9
19. juni 2024 9
18. juni 2024 9
17. juni 2024 9
16. juni 2024 9
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 10
12. juni 2024 10
11. juni 2024 9
10. juni 2024 10
9. juni 2024 10
8. juni 2024 10
7. juni 2024 10
6. juni 2024 9
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 6
2. juni 2024 7
1. juni 2024 7
31. maj 2024 8