Ejendomsservicemedarbejder til indvendig vedligeholdelse i Københavns Ejendomme og Indk...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at sikre driften af de kommunale ejendomme på en faglig korrekt og økonomisk fornuftig måde? Vil du servicere vores kunder bedst muligt, så de kan fokusere på deres kerneopgave? Så har vi brug for dig.

Vi søger en selvstændig og proaktiv ejendomsservicemedarbejder. Din primære opgave er at udføre indvendige vedligeholdelsesopgaver på bygninger under Socialforvaltningen. Socialforvaltningen driver institutioner til borgere med psykiske udfordringer og du skal derfor kunne udføre dine opgaver i det givne institutionsmiljø.

Din indstilling til at yde service overfor kunderne og din indstilling til borgerne, vægter vi lige så højt som din faglige baggrund.

Din overordnede opgave er at sørge for, at kunderne har de bedst mulige betingelser at arbejde under, så de kan koncentrere sig om deres kerneopgave. Dette sikrer du bl.a. gennem egen udførelse af vedligeholdelsesopgaver, rapportering af forhold der vedrører ejendommen til udlejer eller KEID samt koordinering af eksterne håndværkere. Du skal tage ejerskab over driften og alle bygningsmæssige opgaver. Du tager selv initiativ og holder opsyn. Du sørger for at mangler udbedres, hvad enten du selv kan gøre det, eller du sørger for at bestille håndværkere.

Opgaverne kan være fordelt på flere matrikler.

Vi forventer, at du

  • taler og forstår dansk
  • har gyldigt kørekort (kategori B)
  • har evner og lyst til at yde en god service i høj kvalitet
  • tager selv initiativer og kan arbejde selvstændigt i opgaveløsningen
  • har øje for fejlfinding
  • har situationsfornemmelse og kan gebærde dig i blandt forskellige mennesker
  • kan lide at have mange kontaktflader og er dygtig til at kommunikere med kolleger, kunder og leverandører og eksterne håndværkere
  • er fleksibel i den daglige planlægning
  • har en håndværker baggrund eller lignende

Du vil blive ansat i Center for Ejendomsservice, men du har dine daglige opgaver og base ude hos en af kommunens øvrige ejendomme, hvor du varetager driften for kunderne.

Din områdechef i Center for Ejendomsservice vil give dig faglig sparring og besøge dig, når du har brug for det og med jævne mellemrum.

Om Center for Ejendomsservice
Du vil blive ansat i Center for Ejendomsservice i afdelingen Teknisk Drift. Vi udfører ejendomsservice på Københavns Kommunes ejendomme, institutioner og botilbud. Vores målsætning er at sikre et optimalt serviceniveau og effektiv styring og drift af kommunens ejendomsportefølje. Vi har en meget varieret og indimellem sårbar kundegruppe, hvorfor vi skal være lydhøre og have høj faglighed. Vi tager størst mulige hensyn til behov hos borgere og kollegaer, der bor, færdes eller arbejder de steder, hvor vi har ansvar for ejendomsservice. I Center for Ejendomsservice har vi tillid til vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi brænder for det vi laver, og hjælper hinanden til at nå resultater.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes i Økonomiforvaltningen, Københavns Ejendomme og Indkøb, Center for Ejendomsservice, som udfører ejendomsservice for hele kommunen. Det er en forudsætning, at du kan fremvise ren udvidet straffeattest, ligesom der vil blive indhentet en børneattest. Eventuelt relevante kursusbeviser skal medbringes, hvis vi indkalder dig til jobsamtale. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Københavns Kommune og pågældende organisation efter principperne i Ny Løn. Vi forventer, at du kan starte i stillingen den 1. november 2019. Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Mere information
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos Ejendomsservice. Kontakt områdechef Jonas Andersen på 2688 7607 – alle hverdage kl. 10.-12.00.

Søg via nedenstående link senest søndag den 29. september 2019.
Vi holder ansættelsessamtaler i uge 40.

Københavns Ejendomme og Indkøb – vi skaber rum
Københavns Ejendomme og Indkøb er Københavns Kommunes ejendomsenhed og indkøbsorganisation. Vi ejer og administrerer mere end 2,6 mio. m2. Vi har ansvar for lejeaftaler, ejendomshandler, bygningsdrift, energioptimering, ejendomsservice og vedligeholdelse m.m. af blandt andet skoler, daginstitutioner, botilbud, plejehjem, kultur- og idrætsfaciliteter, administrationsejendomme osv. Vi er også kommunens primære indkøbsorganisation. Vi har ansvar for at gennemføre udbud af varer og tjenesteydelser på tværs af kommunen. Vi skal sikre, at det er enkelt at købe de rigtige varer til den rigtige pris for de, der køber ind til kommunalt brug. Vi tager udgangspunkt i forvaltningernes behov og samarbejder med vores kunder om at skabe de bedste løsninger. Vi beskæftiger ca. 840 medarbejdere og administrerer et årligt budget på ca. 1,5 mia. kr. Du kan læse mere om os på www.kobenhavnsejendomme.kk.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • København NV
  • Søndag den 29. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i København NV over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0