Ejendomshåndværker til NEXT Bygningsservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Vil du have en nøglefunktion på Københavns største gymnasie-/erhvervsskole i et inspirerende og dynamisk miljø? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi er midt i en ambitiøs strategiperiode, hvor vi bl.a. har etableret lokale supportteams på skolens 12 adresser. Du skal være med til at videreudvikle en dynamisk og proaktiv Bygningsservice, som vedligeholder og fremtidssikrer skolens bygninger, samtidigt med at eleverne og gode rammer for undervisning holdes i centrum.

Du skal som en del af det lokale Bygningsservice team, i et tæt samarbejde med skolens IT-afdeling og det administrative personale i supportteamet, sikre god service til elever og kolleger. Vi vægter samarbejde, faglig sparring samt fleksibilitet rigtig højt. Afhængig af aktiviteterne på uddannelserne, kan der være perioder med varierende arbejdspres og arbejdstider.

Arbejdsopgaver
Vi skal bruge en ny kollega på vores skole på Rebslagervej, hvor der primært undervises på forskellige erhvervsuddannelser. Du vil komme til at indgå i det lokale supportteam som fagpersonen, der udfører den daglig drift og vedligeholdelse af bygninger, lokaler og udearealer. Du vil have særlig fokus på skolens ressourcer, herunder energiforbrug, samt sikre opfølgning på opgaverne.

Du har ansvar for småreparationer på bygninger og faglokaler, samt klargøring til eksamen og arrangementer. Du skal have kontakt til leverandører, eksterne håndværkere og kolleger i Bygningsservice, både centralt og på skolens øvrige 11 afdelinger. Du vil indgå i afdelingens åbne- og lukkevagter.

Hverdagen på NEXT er i høj grad præget af de unge som vi har ansvaret for at uddanne, derfor skal du kunne trives i et spændende og hektisk miljø hvor vi altid forsøger at holde eleverne i centrum.

Din profil, du
  • kan have en faglært baggrund, eller erfaring med skole-/bygningsservice fra en anden uddannelsesinstitution eller lignende
  • har et stort servicegen
  • har erfaring med systematiske vedligeholdelsesprogrammer, herunder CTS, DaluxFM eller lignende
  • har gode PC-kundskaber
  • er selvstændig, udadvendt, serviceminded, ansvarsbevidst og god til at kommunikere
  • er loyal, mødestabil, fleksibel og selvstændigt kan prioritere og planlægge dine opgaver
  • er en aktiv teamspiller samt evner at arbejde selvstændigt
  • er robust og har et smittende godt humør
  • kørekort til personbil vil være en fordel

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’s mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Hvis du vil høre mere
Du kan læse mere på www.nextkbh.dk. Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder Tim Gyrtrup på mail [email protected].

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og er placeret på Rebslagervej 11, 2400 København NV.

Du skal påregne skiftende arbejdssteder. Du bliver ansat efter gældende fællesoverenskomst for OAO-S og organisationsaftale mellem Skatteministeriet og 3F.

Vi ønsker, at du begynder den 1. juni 2022 eller snarest muligt.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Om NEXT
NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er godt 1000 ansatte. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens 6.600 årselever en god uddannelse. I 2021 havde vi en omsætning på 675 mio.kr.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • København NV
  • Onsdag den 25. maj 2022

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Maskinførere til Amager søgesVi søger engagerede maskinførere der trives med en aktiv hverdag og har øje for detaljerne. Så hvis du trives med at håndtere maskiner, er serviceminded og elsker udfor..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører / Industrioperatører til Life Science området Vores kunder har ofte behov for ekstra medarbejdere i travle perioder, ved sygdom, ferie eller med henblik på fastansættelse. .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører med GMP erfaring Vi har mange vikariater inden for Life Science industrien, hvor der er behov for operatører til pakkerierne. DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER Operatør..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Maskinfører søges med betjenings erfaring af sennebogen 825.Som Maskinfører vil du være ansvarlig for at håndtere jordaffald og murbrokker på forskellige byggepladser. Opstartsdato: Hurtigst muligt..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i København NV over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0