Maskinmester til Drift Spildevand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

HOFOR har et stort ledningsnet og mange tekniske anlæg fordelt på lokationer på Amager og i Herlev, som ca. 70 medarbejdere i Drift Spildevand er ansvarlige for at drive, optimere og udvikle. Vi sikrer, at det samlede afløbssystem hele tiden leverer en effektiv, sikker og bæredygtig bortledning af regn- og spildevand til gavn for mennesker og miljø.

Skybruds- og klimasikring udfordrer det samlede afløbssystem og stiller også krav til en effektiv drift af systemet med fokus på robusthed og løbende optimering, og som vores nye maskinmester vil du få en central rolle i disse processer. Processerne løses bl.a. igennem Asset Management, som vi er ved at implementere i hele organisationen, samt digitalisering i driften. Vi konverterer alle vores pumpestationer om til Siemens og iFix. I den forbindelse vil du varetage opgaven fra driftens side, hvilket inkluderer alt lige fra kvalitetssikring af udbud, FAT og SAT-tests samt driftsoptimering af stationen ved overdragelse.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Sikre daglig gennemgang og overvågning af afløbssystemet via SRO
  • Yde teknisk faglig support til driftssektionerne
  • Driftsoptimere
  • Være faglig sparringspartner, f.eks. sammen med leverandører i udviklings-, renoverings- og reparationsopgaver
  • Bistå ifbm. konverteringsprojekter af styringer på pumpestationer – fra start til slut
  • Være LEAN-Koordinator

Du vil blive tilknyttet sektionen Drift Teknik, som har base på Amager ved Kløvermarken. Sektionen består af 8 dygtige specialister, som varetager system- og anlægsovervågning, driftsrapportering, drift af SRO-system, hydraulisk systemoptimering, driftsplanlægning, teknisk faglig support til driftssektionerne i Drift Spildevand, driftsteknisk rådgivning til Planafdelingen og Projektafdelingen samt driftsrelaterede kundehenvendelser. Arbejdsmiljøet i sektionen er uformelt og til tider travlt.

Driftsorienteret, engageret og handlekraftig

Vi forventer, at du har en uddannelse som maskinmester, og vi ser gerne, at du har en håndværksmæssig baggrund. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med drift, vedligehold, projekter, Asset Management, PLC og SRO.

Da du skal arbejde med pumper og pumpestationer på såvel den mekaniske som den elektriske side, lægger vi vægt på, at du er praktisk anlagt og brænder for driften.

Du skal kunne håndtere mange opgaver sideløbende, store som små. Du skal have lyst til at dele din viden og skabe resultater gennem godt samarbejde. Det er derfor også vigtigt, at du kan skabe gode relationer og trives med dagligt at have kontakt med kolleger i forskellige faggrupper og med eksterne samarbejdspartnere.

Det er desuden et krav, at du er i besiddelse af gyldigt kørekort til personbil, kategori B.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling samt bygas og vindenergi.

Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i København og omegnskommunerne. Byerne vokser, og det er HOFORs vision, at denne udvikling skal være bæredygtig, så man også kan bo i byerne om 100 år.

Derfor er dit arbejde også en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder, Kim Roy Kronkvist-Hansen, på telefon 2795 3082.

Ansøgningsfristen er den 8. august 2021. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 33, men opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt. Ansættelse snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • København S
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Vi søger en dygtig gummigedsfører

    Vi søgere en dygtig gummigedsfører. LUBI job søger på vegne af kunde, en dygtig gummigedsføre til Amager. Som er passioneret omkring maskiner og har du lyst til at arbejde, med alsidige opgaver i..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskinførere til Amager søges

    Maskinførere til Amager søgesVi søger engagerede maskinførere der trives med en aktiv hverdag og har øje for detaljerne. Så hvis du trives med at håndtere maskiner, er serviceminded og elsker udfor..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskinfører søges med betjenings erfaring af senne...

    Maskinfører søges med betjenings erfaring af sennebogen 825.Som Maskinfører vil du være ansvarlig for at håndtere jordaffald og murbrokker på forskellige byggepladser. Opstartsdato: Hurtigst muligt..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Frederiksberg

    Ønsker du at tage del i et meningsskabende arbejde, som bidrager til den grønne omstilling? Ser du dig selv i en rolle, hvor dine primære arbejdsopgaver ligger i driften og vedligeholdelsen af stør..
    • Maskintekniker
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i København S over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 5
10. august 2024 5
9. august 2024 5
8. august 2024 5