Driftskoordinator til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du lyst til at være med til at varetage driften i det nyrenoverede Amager Centret? Er du fleksibel og arbejder selvstændigt samtidig med, at du værdsætter det gode samarbejde? Så er det nu, du har chancen for at skabe de bedste forhold for vores lejere og kunder, hvor der er plads til både at udnytte din tekniske viden i maskinrummet og samtidig have ansvar for udviklingsopgaver i centret Lyder det som noget for dig? Så læs mere her I stillingen som Driftskoordinator i Amager Centret, vil du blive del af et ambitiøst team, som på tværs af fagligheder, står for at skabe de bedste rammer for centrets mange kunder og lejere. Foruden dig består Driftsteamet af en Driftsleder, en tekniker og en gårdmand der vil være dine kollegaer i det daglige. Sammen sikrer I, at driften i Amager Centret altid er tip-top – også når der skal etableres nye lejemål. I har hænderne helt inde i maskinrummet, og du vil få dine egne ansvarsområder. Det er sjældent, at to dage er ens i et stort center som Amager Centret, og du vil have dialog med mange typer interessenter, bl.a. til eksterne håndværkere i alle faggrupper, butikker, kunder mv.

Bindeleddet i et stærkt team
Vi er ét team, og jo bedre vi gør vores arbejde, jo færre udkald skal vi ud til, og jo gladere er vores lejere. Foruden Driftsteamet kommer du også til at arbejde sammen med center ledelsen, leasing og markedsføring, det tilsammen udgør Amager Centret.

Som Driftskoordinator i Amager Centret vil en af dine primære opgaver være at sikre, at vi bruger vores tid på den bedste måde og mest hensigtsmæssigt ift. centerets drift. Du vil derfor være en vigtig brik i driftsteamet, der er med til at få det hele til at spille optimalt. Du vil referere direkte til Driftslederen der har det overordnede ansvar for driften i centret. Noget af din tid vil derfor gå med administrative opgaver, heriblandt koordinering af teamets opgaver og rapportering i Dalux. Dalux er vores Facility Management system vi benytter i vores daglige arbejde til at holde styr på opgaver og centreret forskellige anlæg.

Derudover skal du også være med til at supportere Driftslederen med indhentning af diverse tilbud, løse Ad-hoc opgaver/forefaldende arbejde og samarbejde med vores samarbejdspartnere. Foruden ovenstående vil du også komme til at arbejde med: energioptimering og energiforbrugsovervågning, for at reducere CO2 udslippet og energiforbruget i centret. Renoveringsopgaver og varetage mindre projekter i samarbejde med Driftslederen.

Dine kompetencer. Vores samarbejde. Sammen skaber vi resultaterne.Kig med kundernes øjne, hvad er det de ser?

Sådan lyder vores daglige slogan, og det sætter vi rigtigt højt. For os gælder det om, at kunderne får den bedste oplevelse, som de kan få i vores center. Det betyder at vi alle har et ansvar for, at centeret fremstår fra sin bedste side – hver dag. Det er blandt andet her, at dine kompetencer kommer i spil. Foruden din tekniske viden, sætter vi samarbejde rigtig højt, og så gør det ikke noget, at det samtidig skal være sjovt at gå på arbejde, selv når det går hurtigt og der er travlt. Der kan nogle gange være travlt, og du skal derfor være god til at prioritere mellem de forskellige opgaver. Herudover bør du også kunne lide at tage initiativ og giver derfor gerne en hånd med, hvor der er behov.

Desuden forventer vi, at du:

  • Er uddannet bygningskonstruktør, maskinmester, VVS’er, ventilationstekniker/-specialist, eller har lignende relevant baggrund eller erfaring inden for Facility Management.
  • Har erfaring med bygningsinstallationer og gerne flere af ovennævnte opgaver.
  • Er kendt for at være ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst, positiv og ser muligheder og løsninger, i stedet for begrænsninger og udfordringer.
  • Er nysgerrig både ift. at påtage dig en ny arbejdsopgave, fx inden for energioptimering, og kan udfordre gamle arbejdsgange, for at se om de kan gøres bedre.

Har du spørgsmål?
Så ring til Driftsleder, Michael Skyt, på telefon: +45 2775 5624 eller Head of HR, Josefine Ussing Roest, på telefon: +45 2487 1111.

Sådan ansøger du
Klik på linket nedenfor og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen.

Da vi løbende afholder samtaler, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Baggrundsinformation om Amager Centret:

Amager-ikonet der er et af de mest veldrevne, lokale bycentre i København.

Centret er godt placeret ved Metrostationen Amagerbro og den centrale del af Amagerbrogade. Denne del af København er populær og har oplevet næsten eksplosiv vækst i antallet af indbyggere de seneste år. Befolkningen er således steget markant de seneste år.

I 2018-2020 gennemgik Amager Centret en gennemgribende modernisering og udvidelse. Det kom til at betyde ca. 20 nye butikker og restauranter og en generel modernisering af det ikoniske center. Det nye Amager Centret fremstår moderne og urbant med arkitektoniske referencer til den gamle rebslagerfabrik, som oprindeligt opførte bygningen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • København S
  • Tirsdag den 03. maj 2022

Lignende jobs

  • Vi søger en dygtig gummigedsfører

    Vi søgere en dygtig gummigedsfører. LUBI job søger på vegne af kunde, en dygtig gummigedsføre til Amager. Som er passioneret omkring maskiner og har du lyst til at arbejde, med alsidige opgaver i..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskinførere til Amager søges

    Maskinførere til Amager søgesVi søger engagerede maskinførere der trives med en aktiv hverdag og har øje for detaljerne. Så hvis du trives med at håndtere maskiner, er serviceminded og elsker udfor..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskinfører søges med betjenings erfaring af senne...

    Maskinfører søges med betjenings erfaring af sennebogen 825.Som Maskinfører vil du være ansvarlig for at håndtere jordaffald og murbrokker på forskellige byggepladser. Opstartsdato: Hurtigst muligt..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Frederiksberg

    Ønsker du at tage del i et meningsskabende arbejde, som bidrager til den grønne omstilling? Ser du dig selv i en rolle, hvor dine primære arbejdsopgaver ligger i driften og vedligeholdelsen af stør..
    • Maskintekniker
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i København S over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 5
10. august 2024 5
9. august 2024 5
8. august 2024 5