Maskinmester til drift af Amagerværkets havneanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Som vores nye maskinmester bliver du ansat som fagkoordinator i den tekniske ledelse for Havnesektionen, hvor du refererer direkte til sektionslederen. Du får 38 dygtige kolleger som til sammen har ansvar for at kraftværket til enhver tid får tilført brændsel i form af træpiller eller træflis samt håndtering af mineralprodukter såsom flyveaske og slagge, hvor genanvendelse spiller en stor rolle.

På sigt vil du varetage øvrige driftsopgaver såsom fejlsøgning og sikringsopgaver på anlæg i forbindelse med vedligehold, drift af højspændingsanlæg, kvalitetskontrol og miljøstyring inkl. arbejdsmiljø.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Koordinere mindre projekter på brændselsområdet
  • Bistå håndværkerne fra sektionen 'Vedligehold' med klargøring og sikring af vedligeholdelsesopgaver på brændselsområdet både mekanisk og elektrisk
  • Bidrage til akut fejlfinding og eventuel udbedring af fejl på havnens kraner, flisknuser og transportbåndsanlæg for at sikre mest mulig oppetid på anlægget
  • Oparbejde specialistviden inden for højavancerede delanlæg såsom moderne kraner og transportanlæg

Du vil få et alsidigt og spændende job i en af landets største forsyningsvirksomheder. Stillingen giver samtidig gode muligheder for personlig og faglig udvikling og sparring i et arbejdsmiljø, hvor vi sætter pris på høj faglighed.

Du ser løsninger frem for forhindringer

Vi forventer, at du er (ny)uddannet maskinmester (M/K). Kendskab til kraftværker eller andre procesvirksomheder vil være en fordel. Foruden din faglige uddannelse lægger vi vægt på at du er nysgerrig på teknik og mennesker og at du bidrager til den gode stemning og trivsel i teamet.

Du trives i et travlt miljø i en organisation i udvikling. Du kan tilrettelægge og håndtere mange opgaver sideløbende samt opfylde både daglige og langsigtede mål du og organisationen sætter. Du tager ansvar, går til arbejdet med en positiv indstilling og bidrager til at skabe resultater gennem godt samarbejde.

I HOFOR arbejder vi med at optimere arbejdsgange og processer, både igennem LEAN og generelt ved at have en god forbedringskultur med højt til loftet.

Det er vigtigt, at du er god til at skabe og vedligeholde gode relationer og trives i en rolle, hvor du dagligt har kontakt til mange kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindenergi.

HOFOR ejer og forvalter Amagerværket, hvorfra vi leverer fjernvarme til vores kunder i København og elektricitet til det nordeuropæiske el-marked. Som kraftværksejer spiller miljø og klima en vigtig rolle for os, og vi arbejder for at fremtidssikre forsyningen til vores godt 600.000 fjernvarmekunder i København.

Læs mere om Amagerværket og HOFORs vision om at skabe bæredygtige byer på www.HOFOR.dk/baeredygtigebyer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionsleder René Kristiansen på telefon 2795 5197.

Ansøgningsfristen er den 1. juli 2022.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Ansættelse snarest muligt efter nærmere aftale.

Vær venligst opmærksom på, at ansøgninger kun modtages gennem vores rekrutteringssystem. Send din ansøgning ved at klikke på ”søg stillingen”.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • København S
  • Fredag den 01. juli 2022

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Tekniker til Fast Stilling i KøbenhavnVi søger en engageret og teknisk kompetent medarbejder til en fast stilling som Tekniker hos vores kunde i København. Som Tekniker vil du have mulighed for at .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Maskinførere til Amager søgesVi søger engagerede maskinførere der trives med en aktiv hverdag og har øje for detaljerne. Så hvis du trives med at håndtere maskiner, er serviceminded og elsker udfor..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører / Industrioperatører til Life Science området Vores kunder har ofte behov for ekstra medarbejdere i travle perioder, ved sygdom, ferie eller med henblik på fastansættelse. .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører med GMP erfaring Vi har mange vikariater inden for Life Science industrien, hvor der er behov for operatører til pakkerierne. DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER Operatør..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i København S over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
5. juli 2024 6
4. juli 2024 6
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 4
27. juni 2024 3
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 2
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2