Strukturerede og detaljeorienterede operatører søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Strukturerede og detaljeorienterede operatører søges
Production

Motiveres du af projektarbejde? Men trives du også med produktionsarbejde i klassificerede områder?

Så er du muligvis den ene af vore to nye operatører, som vi søger til både at indgå i vores store og meget spændende Sterilisation Assurance-projekt på vores site i København men også til GMP-produktion.

Er du parat til nye udfordringer? Så er jobbet som operatør på daghold måske lige noget for dig.

Hvad skal du lave?

Som operatør i projektperioden vil dine arbejdsopgaver være termiske valideringer, testkørsler, udarbejdelse og test af arbejdsinstruktioner, bidrag til SOPer samt at gennemføre træning af kollegaer i produktionsafdelingen.

Efter endt projektperiode vil du som operatør i frysetørringsafdelingen have specifikke varierende manuelle arbejdsopgaver, hvor du får ansvaret for flere forskellige operationer inden for en given proces. Du vil desuden deltage i tilrettelæggelse af de daglige produktionsrelaterede opgaver, herunder daglig rengøring. Din arbejdsdag vil være meget varieret, og du vil få mange udfordringer såvel som meget ansvar.

Vi tilbyder gode vilkår og rammer, men stiller også store krav til vores operatører, der blandt andet omfatter målrettet styring af processer, LEAN-tavler og opfølgning, som derfor vil være en fast del af din hverdag.

Dine arbejdsdage vil bestå af dagvagter, men der må forventes atypiske arbejdstider i projektperioden grundet test mv., der skal udføres. Arbejdstiderne vil blive planlagt og koordineret i god tid og i samarbejde med dine kollegaer.

Hvem skal du arbejde sammen med?
I projektperioden, som forventes at vare frem til 1. kvartal 2022 vil dine kollegaer være personer tilknyttet projektet. Efterfølgende, når projektet er overleveret til Final Handling, skal du forvente at udfylde en rolle som dagholdsoperatør i afdelingen, hvor mange af opgaverne går på at træne og uddanne kollegaer i de processer, som du har været en del af i projektgruppen.

Der er i alt 40 operatører, som dækker bemandingen døgnet rundt på fem skiftehold og et fast daghold. Herudover består afdelingen af én afdelingsleder, to teamledere og syv funktionærer.

Vi har en uformel omgangsform, hvor arbejdet tilrettelægges i samarbejde med teamlederne og afdelingens øvrige operatører. Vi lægger vægt på et godt kollegialt fællesskab, som kendetegnes ved, at vi bakker hinanden op og hjælper, hvor det er nødvendigt. Samtidig tilbyder vi en organisation og en kultur i rivende udvikling.

Hvad forventer vi af dig?
Vi forestiller os, at du:

  • har minimum to års erhvervserfaring
  • har GMP-erfaring/-uddannelse eller lignende
  • har erfaring med GMP-styret renrumsproduktion (helst aseptisk)
  • arbejder systematisk med godt overblik og har flair for dokumentation
  • er god til at følge skriftlige instruktioner og selv kan skrive og redigere instruktioner
  • er fleksibel og indstillet på at yde en ekstra indsats i pressede situationer
  • har gode samarbejdsevner, et højt engagement og godt humør.

Xellia tilbyder

  • et selvstændigt og afvekslende arbejde, hvor du kan være med til at gøre en positiv forskel
  • glade og motiverede kollegaer
  • varierende arbejdsopgaver
  • en uformel omgangstone
  • attraktiv løn ifølge lokale aftaler samt ekstra indbetaling på 3,4 % på fritvalgskonto. Derudover tilbyder vi dig Industriens Pensionsordning med 13,5 % arbejdsgiverindbetaling og fem feriefridage om året.

Ansøgningsfrist og information

Send din ansøgning hurtigst muligt eller senest fredag den 20. November 2020. Vi vil løbende invitere kandidater til samtale, og stillingen vil blive besat når den rigtige kandidat er fundet. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager Margaux Henzell på telefon 41 88 89 07.

Xellia Pharmaceuticals is owned by Novo Holding A/S and is a specialty pharmaceutical company leading in the development, manufacture and supply of anti-infective treatments. Headquartered in Copenhagen, Denmark, Xellia has global facilities in Europe, North America, and Asia, currently employing over 1700 people. With over 100 years of industry experience in developing last resort treatments for infectious diseases, Xellia is focused on the supply of products which not only save lives, but also improve and enhance patients’ quality of life. Together with us, you can help lead the fight against bacterial infections.
Read more about Xellia Pharmaceuticals here


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i København over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
19. september 2024 32
18. september 2024 30
17. september 2024 29
16. september 2024 29
15. september 2024 31
14. september 2024 31
13. september 2024 30
12. september 2024 29
11. september 2024 31
10. september 2024 29
9. september 2024 30
8. september 2024 30
7. september 2024 30
6. september 2024 30
5. september 2024 29
4. september 2024 30
3. september 2024 29
2. september 2024 31
1. september 2024 32
31. august 2024 33
30. august 2024 33
29. august 2024 34
28. august 2024 34
27. august 2024 36
26. august 2024 38
25. august 2024 40
24. august 2024 39
23. august 2024 38
22. august 2024 38
21. august 2024 40
20. august 2024 38

Værd at vide når du søger job som maskintekniker i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer