Rekrutteringsfirma

Maskinarbejder med CAD erfaring og interesse for nytænkning søges til Geo i Kgs. Lyngby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Maskinarbejder med CAD erfaring og interesse for nytænkning søges til Geo i Kgs. Lyngby


Trives du med både de klassiske dreje- og fræseopgaver samt at tegne emner i CAD programmet, Inventor? Trives du med den udadvendte kontakt, med sparring til kunder og med at arbejde i en selvstændig rolle, hvor du også får mulighed for at sætte dit præg på udvikling og nytænkning? Så vil vi gerne høre, hvordan du bringer dine kompetencer i spil!


Om jobbet

Du bliver en del af et stærkt fagligt team på 4, der tager ejerskab for projekterne og samarbejder omkring de løsninger, de leverer til deres interne afdelinger og eksterne kunder. Du får en spændende arbejdsdag med gode muligheder for at skabe resultater i et uformelt miljø, med engagerede og kompetente kolleger. Din daglige gang vil være i smedeværkstedet, teknisk serviceafdeling og laboratorieafdelingen, hvor dine opgaver veksler mellem udarbejdelse af emner til vedligeholdelsesopgaver eller til prototyper i stål, aluminium eller plast. Emnerne anvendes til eks. lastbiler med tungt boregrej, offshore borerigge og udstyr, laboratorieudstyr eller i andre af Geo’s afdelinger.

Derudover er dine opgaver:

  • Dialog med kolleger, som håndterer tungt boregrej, det kan være via billedmateriale, hvor du skal udarbejde et emne eller tilrette en reservedel
  • Udarbejde tegninger på et emne og derefter konvertere til en prototype eller en reservedel
  • Udarbejde reservedele eller prototyper på drejebænk, det kan være cylindre eller andre mindre emner til trykprøvning
  • Udarbejde emner til vedligeholdelse på akkrediteret laboratorie
  • Løbende dokumentation

Du får et spændende og afvekslende job med mulighed for at præge stillingen og forbedre processerne på værkstedet. Du kan få opgaver såsom svejsninger på borerør, udskiftning af lejer i gearkasser, kalibreringer af udstyr, dog sendes en del kalibreringer ud af huset. Du får desuden en tæt sparring med dine dygtige kollegaer, som arbejder med analyser og styrkeprøver af jord, kalk og andre materialer.

Derudover kan du kan også få mulighed for at komme på besøg på borerigge eller landborepladser for at få indblik i de problemstillinger, du skal løse på værkstedet. Du vil referere til Servicechefen af den tekniske afdeling.

Dine kvalifikationer og egenskaber

  • Gerne erfaring med design- og produktudvikling
  • Erfaren bruger af 3D tegneprogrammer, gerne Inventor/CAD
  • Forståelse for materialesammensætning og kvalitet
  • Som maskinarbejder er du vant til at skille og samle motordele
  • Vant til at arbejde med måleudstyr
  • Har du erfaring med 3D print, er det en fordel, men ikke et krav
  • Har du indsigt i tryk, væskeflow og hydrauliske komponenter, så er det en fordel, men ikke et krav
  • Du er IT stærk

Du er ansvarsbevidst, omhyggelig, har ordenssans og kan strukturere en travl hverdag. Du er faglig nysgerrig og interesseret i at lære mere. Du trives i en kommunikativ og opsøgende rolle, hvor service har en høj prioritet.

Du formår at optimere og sætte dig ind i opgavens omfang og finde løsninger enten via din tegning i Inventor eller et udarbejdet design. Du er samarbejdsorienteret, er også selvkørende og resultatorienteret, og du kan se frem på næste opgave og forstår vigtigheden af dine opgaver. Du er kvalitetsbevidst og en selvstændig person med systematisk tilgang til arbejdet, og du forstår at overholde deadlines.

Du er en teamplayer med positivt menneskesyn, som kan yde god tværfaglig service, i kraft af en positiv indstilling til opgaver, kunder og kolleger.

Det er et krav, at du har svendebrev som industritekniker eller maskinarbejder.

Om Geo

Geo er en rådgivende ingeniørvirksomhed, der tilbyder Danmarks mest omfattende ekspertise inden for jord og vand. De leverer komplet rådgivning – inkl. felt- og laboratorieundersøgelser, design og projektering, kontroller og tilsyn samt kvalificeret dokumentation. Geo arbejder både til lands og til vands, i indland og udland. De løser selv de mest komplekse opgaver inden for byggeri, anlæg, industri, energi- og vandforsyning. Geo’s kvalitets- miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001.

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Carina Due på tlf. + 45 2329 4411 eller [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Kongens Lyngby
  • Onsdag den 19. maj 2021

Lignende jobs

  • Maskinkonstruktør

    Vil du arbejde med konstruktion af kundetilpassede anlæg til industrikunder i hele verden? Og samtidig bidrage til løbende optimering og udvikling af virksomhedens produkter? Så har du nu mulighede..
    • Maskintekniker
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Fyldeoperatør til Aseptisk Produktion

    Vil du være med til at sikre, at vores produkter kommer godt fra start? Har du lyst til at arbejde i et renrumsmiljø og være en del af et dedikeret team, der producerer injektioner til immunterapi?.
    • Maskintekniker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Elektrikere til ferieafløsning i uge 29, 30 og 31.

    Elektrikere til ferieafløsning i uge 29, 30 og 31Er du en erfaren og dygtig elektriker, der ønsker at tilføje en elektrificerende twist til din sommer? Så er dette job måske lige noget for dig!Sted..
    • Maskintekniker
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Automation Engineering Manager at Novo Nordisk Eng...

    Automation Engineering Manager at Novo Nordisk EngineeringAre you excited about working in the pharmaceutical industry to make a difference for both our customers and their patients? Do you thr..
    • Maskintekniker
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0