Vi søger Danmarks bedste industriteknikerlærling til en helt unik arbejdsplads i Korsør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Korsør

Kunne du tænke dig en udfordrende og allround uddannelse som industritekniker, er du ansvarsbevidst, kan du lide en afvekslende og til tider travl hverdag? Så er det måske dig, vi søger.

Om os

Installationsværkstedet består af både militært og civilt medarbejder, som alle er rutinerede og med forskelligartede håndværksmæssige baggrunde. Værkstedet varetager el- og gyrotekniske opgaver, maler- og tømreropgaver samt maskinværksteds- og smedeopgaver. Endvidere har værkstedet ansvaret for landsdækkende låseteknisk service samt regional mastevedligeholdelse. Alt dette foregår i et dynamisk og tværfagligt miljø.

På Installationsværkstedet lægger vi vægt på kvalitet og engagement i opgaveløsningen. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med en god og uformel omgangstone ledere og medarbejdere imellem.

Om stillingen

Som lærling veksler du mellem erhvervsskole (hvor det passer i forhold til din bopæl og dit praktiksted) og praktik på dit tjenestested, hvor du som industri-tekniker tilegner dig de praktiske færdigheder og den faglige kompetence.

Som Industriteknikerlærling vil du få en travl hverdag. Du vil komme til at arbejde med mange forskellige typer arbejdsopgaver, hvor opgaven enten skal skæres, fræses, drejes eller bukkes.

På Installationsværkstedet vil du f.eks. blive oplært i betjening af ByFlex vand-skærer, 2-aksel Hermle fræser, CNC SAMSUNG drejecenter samt BAYKAL kant-presse. På værkstedet anvendes der tegneprogrammer som Inventor og AUTO-CAD, samt en 3D-printer.
Du vil blive en del af et team, hvor du både arbejder selvstændigt og sammen med dine kollegaer.

Du vil få en af maskinarbejderne tilknyttet som mentor i uddannelsesforløbet, og ud over dig er der 1 lærling mere på maskinværkstedet.

Som lærling i forsvaret vil du få både faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Om dig

Du har bestået 2. grundforløb med speciale som industritekniker, enten allerede eller som minimum ved ansættelses.

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi og vi forventer, at du vil arbejde på at tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre, men samtidig evner at arbejde selvstændigt.
Der kan være rejseaktivitet forbundet med uddannelsen, hvorfor det vil være en fordel, hvis du er i besiddelse af kørekort til kat. B.

Hvis du er fyldt 25 år eller bliver det inden start på uddannelse, gælder de samme krav, men du skal have foretaget en realkompetencevurdering (RKV) på en erhvervsskole, hvis du er på ny ordning. Dette skal vedlægges din ansøgning.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale Håndværker og tekniker i Staten. Lønnen udgør efter endt grundforløb det første år 13.443,74 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 20.225,84 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte værksteds-leder Lone Larsen på 728 22513 eller Assisterende værkstedsleder Keld Daugaard på 2380 4409

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen, herunder ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Lars Holte Sandgaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på 7281 9158.

Vi vil bede dig om at søge stillingen ved at klikke på linket og vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbevis (udskrift af eksamensblad) samt evt. anden dokumentation. Er du over 25 år, skal du huske at vedhæfte realkompetencebevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Ansøgningsfristen er den 15. april 2022. Samtaler afholdes løbende.
Ansættelse 1. september 2022 eller efter aftale.

OM Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks Vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde, modificere specifikke materielsystemer inden for deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivision består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Korsør
  • Fredag den 15. april 2022

Lignende jobs

  • Senior Automation Engineer

    Senior Automation Engineer with Experience in 800xA - together with a strong and kind personality. With management skills and able to prioritize tasks in the project as well as motivating the..
    • Maskintekniker
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Maskinfører søges til Roskilde.

    Maskinfører søges til RoskildeVi søger en dygtig maskinfører med erfaring inden for gravearbejde til fundamenter og større kloakeringsprojekter. Du vil komme til at arbejde med store maskiner og s..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • El-Tekniker til industrikunder i Kalundborg

    Vores elektrikere til industri har drønende travlt, så vi søger en ny kollega til at indgå i vores dygtige team. Vi har fokus på høj faglighed, kvalitet og gode kundeoplevelser - alt sammen mens de..
    • Maskintekniker
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Ventilationstekniker til Kalundborg

    Har du en bred erfaring indenfor montage/servicering af ventilationsanlæg - og kan du arbejde selvstændig og gå forrest? Så har vi den rette stilling for dig.JobbeskrivelseDu skal være med .
    • Maskintekniker
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Korsør over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3