Montør til Fiberteknik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Vil du være med til at vedligeholde og udbygge fibernettet til Energi Fyns andelshavere? Kan du lide at kombinere din tekniske ekspertise med udadvendthed? Og motiveres du af at arbejde med ny teknologi og holde dig ajour med udviklingen indenfor fiberteknologi? Så er du måske vores nye fibermontør.

Energi Fyn er Fyns største energiselskab og vi sikrer elforsyningen til 215.000 fynboer. Vi er 100 % ejet af fynboer, og det er vores mål og opgave at bidrage til udviklingen på Fyn. En del af denne udvikling handler om at tilbyde fynboerne Danmarks bedste internet. Vores bredbåndsafdeling tilbyder fibernet til alle vores andelshavere og giver større valgfrihed på vores fibernet.

Som montør med speciale i fiberteknik bliver du en del af vores driftsafdeling, hvis primære opgave er at vedligeholde fibernettet. Vi arbejder målrettet på at sikre, at fibernettet er robust, samtidig med at vi aktivt understøtter Energi Fyn som en kundefokuseret virksomhed. Du kommer bl.a. til at arbejde med fiberkonnektering og fusionssplidsning, målinger, blæsning af fiber, opsætning af aktivt udstyr i teknikhuse, fejlretning og -søgning, infrastruktur, hastighed og vejledning. Du løser opgaverne med daglig fokus på omkostningsbevidsthed, og at levere den bedste kundeservice.

Teknisk ekspert og ambassadør Du er uddannet fibertekniker, netværkstekniker eller elektriker med fibererfaring - men har du lysten til at komme ind i branchen, hører vi også gerne fra dig. Du har erfaring med fibernettet, kender begreberne og besidder en stor interesse for området. Dine IT-kompetencer er stærke, og du har sandsynligvis tidligere arbejdet med kundetilslutninger, elnettet eller telekommunikation. Derigennem kender du til fibernetværket og procedurerne. Du er god til at gøre komplicerede ting enkle både mundtligt og skriftligt; til både tekniske og ikke-tekniske kunder og kolleger.

Som person er du selvstændig, struktureret, serviceminded og imødekommende. Du trives i en hverdag, hvor du i høj grad selv tilrettelægger opgaverne. For at være den bedste ambassadør for Energi Fyn, er du bevidst om dine personlige styrker, og kan anvende disse til at demonstrere beslutningskraft, sikre stabil drift af nettet samt holde dig ajour med teknologiens udvikling.

Din succes afhænger af din omhyggelighed, ansvarsbevidsthed og høje tekniske ekspertise. Vi ved, du har succes, når vores kundetilfredshedsundersøgelser kommer positivt tilbage.

En ambitiøs koncern med kunden i fokus Du får en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen. Med reference til driftschefen bliver du en del af et team med netværksteknikere, tekniske designere og fire udekørende fibermontører, som også er dine nærmeste kollegaer. Afdelingen har en åben og humoristisk omgangstone, med en stærk faglighed og en kultur præget af opmærksomhed på at trække i samme retning. Energi Fyn er geografisk placeret i Odense, men du kører ud fra egen bopæl. Hertil får du naturligvis stillet servicevogn, pc og telefon til rådighed.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en kollega, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Odense SV
  • Fredag den 13. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Odense SV over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1