Den selvejende institution Fortegården søger viveværter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Er du vores nye vicevært?

Gå ikke glip af chancen for at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi har øje for trivsel, medbestemmelse og fællesskab.

Vi mangler en åben og positiv person med gode kommunikations egenskaber, der mestrer at yde en god faglig viceværtservice til vores lejlighedsbeboere.

Det vil være en stor fordel hvis du har gennemført ejendomsservice teknikker uddannelsen og eller har en håndværksmæssig baggrund.

Vi søger ligeledes en person som har lyst til fortrinsvist at arbejde i det grønne - vores parkanlæg. Du skal være glad for at arbejde ude med opgaverne lugning, hækklipning, græsslåning og alm vedligeholdelse i det grønne.

Begge stillinger er på 37 timer pr. uge med start pr. 1.10 2019 eller efter aftale.

Fortegårdens selvejende institution har 3 virksomhedsområder. 200 udlejningsboliger med tæt tilknytning til vores hovedbygnings servicearealer, hvor Center uden Grænser danner ramme om aktiviteter arrangeret og planlagt af centerrådet. Vi driver plejehjem med 50 boliger med leverandør aftale med Århus kommune. Vi har en åben cafe og har i vores serviceareal selskabsvirksomhed.

Der er ca. 65 fastansatte i huset samt et antal afløsere.

Vores udlejningsboliger har tilknyttet en teknisk chef, som har det overordnede ansvar for ledelsen af teknisk afdeling.

Teknisk afdeling og vores viceværter løser forfaldende opgaver på baggrund af beboernes henvendelser, plejer og passer vores haveareal, er ansvarlige for tjek af vores tekniske installationer (bl.a. varme og vandforsyning) mv. og har vagtordning i vinterperioden med snerydning.

Vi er engagerede og indstillet på at være aktive medspillere i vores fælles arbejdsplads – Åbenhed, tillid og ansvarlighed er grundpiller i vores samarbejde, hvor du gør en forskel.

Vi arbejder efter følgende værdier: En organisation der er klar til nye udfordringer, Et sted hvor jeg gerne vil bo når jeg bliver gammel, Et sted hvor god vilje og fællesskab trives.

Vi tilbyder:

En spændende arbejdsplads, hvor udvikling, fokus på faglig styrke og medarbejdernes trivsel er i højsæde.

Et miljø hvor der er plads til udvikling af personlige og faglige kvalifikationer.

Et job som for den rigtige giver glæde og forventning til dagens udfordringer.

En arbejdsplads med rammer, der er optimale i forhold til fysisk arbejdsmiljø.

Et hus hvor ledelsen og medarbejdere i dagligt samspil er aktive for at skabe et godt arbejdsmiljø og hvor den enkelte medarbejder med sit bidrag er med til at gøre en forskel.

Ansøgninger modtages senest d 23.9 2019, der vil blive holdt samtaler i uge 39 2019. For flere informationer kontakt Teknisk Chef: Henrik de Linde mobil 51 57 52 87 på hverdage 8-15. Vi modtager gerne elektroniske ansøgninger på mail: [email protected]

Fortegården er en selvejende institution, beliggende Femmøllervej 10 8240 Risskov. Bestyrelsen udgør den øverste ledelse. Der er tæt samarbejde mellem plejeafdeling og Fortegårdens øvrige virksomhed, som bl.a. består af 192 lejligheder der bebos af mennesker i den 3. alder. Der er driftsaftale med Århus kommune for de 50 plejeboliger.WWW.fortegaarden.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Risskov
  • Mandag den 23. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Risskov over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1