Maskinkonstruktør søges til BAADER Gruppen i Risskov, Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Maskinkonstruktør

Brænder du for at arbejde med den nyeste viden inden for optimering af procesanlæg til fødevareproduktion og pakketeknologi?

Har du en solid maskinteknisk baggrund samt viden om procesanlæg, og har du lyst til hurtigt at se resultatet af dine anstrengelser, så har du alle muligheder for at få dine ønsker opfyldt i BAADER.

Til vores udviklingsenklave i Risskov søger vi en maskiningeniør, Industri teknolog eller lignende, med stor viden om procesanlæg.

Dine primære opgaver
- Dit overordnede mål er at hjælpe kunderne med at udvikle fremtidens produktionsanlæg - uanset om du optimerer et eksisterende anlæg, eller er med til at udvikle et nyt.
- Skabe resultater igennem tæt dialog med designere og ledere, såvel internt som med kundernes tekniske medarbejdere.
- Udføre skitse- og detailprojektering af maskiner og anlæg, herunder CAD-baseret konstruktionsarbejde.
- Arbejde med specifikation og indkøb af udstyr, herunder evt. forhandling med underleverandører.
- Udarbejde dokumentation, driftsinstruktioner, CE mærkning mv.
- Udføre tilsyn og bistå ved indkøring og aflevering af udstyr og anlæg (rejsedage må påregnes).

Vi forventer
- At du trives i en rolle, hvor du er i tæt dialog med kunderne, og du har derfor også den nødvendige diplomatiske fingerspidsfornemmelse det kræver, at skabe og udvikle gode relationer.
- At du kan forklare et teknisk løsningsforslag på en måde, så også ikke-ingeniører forstår det, både skriftligt og mundtligt.
- At du har erfaring med design, konstruktion og installation af hygiejniske maskiner, udstyr og procesanlæg (gerne med reference til fødevareindustrien).
- At du har praktisk erfaring med at anvende Solid Works eller tilsvarende CAD-programmer, samt selvfølgelig div. Windows office programmer.
- At du tager ansvar for dine opgaver og leverer som aftalt, også hvis det en gang imellem kræver lidt ekstra.
- At du taler og skriver både dansk og engelsk (koncernsproget er engelsk).

Vi tilbyder
En spændende og udfordrende stilling med gode faglige udviklingsmuligheder, som du selv kan påvirke.

Vi en meget social virksomhed med personalearrangementer samt medarbejderdrevne aktiviteter til Teater, foredrag, Tivoli, Djurs Sommerland, Biograf, gokart tur osv. Derudover har vi typisk et årligt arrangement til Hovedkontoret i Lübeck, hvor der de sidste par år har været afholdt oktoberfest for hele koncernen. Dette er dog pt. påvirket af gældende Covid-19 restriktioner.

I det daglige tilbydes der en frokostordning, frugt og massageordning, flex-mødetid samt muligheden for at arbejde hjemmefra.

Din nye afdeling Du får 1100 kompetente, rare og hjælpsomme kollegaer fordelt på kontorer overalt i verden, heraf ca. 500 i hovedkontoret i Lübeck og 2 i udviklingsenklaven Risskov.

Fælles for os alle er, at vi synes, at anlæg til produktion af fisk og kyllinger er vanvittigt spændende og fyldt med fantastiske muligheder, der kan være med til at løse, nogle af de store udfordringer verden står overfor.

Vores velfungerende arbejdsmiljø er præget af åbenhed, hvor videndeling med dine kolleger er en naturlig del af hverdagen.

BAADER GROUP

BAADER gruppen leverer worldwide processanlæg til fødevareproduktion med speciel fokus på fisk og kylling. Proces anlæg til fiskeforarbejdning er forankret i vores hovedkontor i Lübeck, og anlæg til kyllingeforarbejdning er forankret i afdeling Trige. Hertil har BAADER gruppen en verdensomspændende representation og serviceorganisation. Ialt er der omkring 1100 ansatte i Gruppen.

Som udviklingsenklave med adresse i Risskov, og med reference til BAADER’s hovedsæde i Lübeck, arbejdes der med de nyeste ideer til maskiner og anlæg til forarbejdning og pakning af fisk og fiskeprodukter. Til denne afdeling søges en konstruktør med flair for at arbejde med proces og konstruktion af maskiner og udstyr, der lever op til de strengeste krav til hygiejnisk design, effektivitet og holdbarhed i den krævende fødevareindustri. (Udviklingsenklaven har addresse ved BAADER Logistix, der er BAADERS software udviklingsafdeling, hvor der pt. er ialt 13 Softwareudviklere.)

Du kan forvente at komme ind i en virksomhed, som arbejder målrettet på at være verdens førende indenfor vores forretningsområde, ligesom der vil blive lejlighed til personlig udvikling. Du kommer til at arbejde med udvikling af fremtidens procesanlæg fra ide til færdig indkørt produktionslinie.

Kontakt og ansøgning
Send din ansøgning og dit CV allerede i dag på [email protected] og mærk den ”Maskinkonstruktør” i emnefeltet. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Ulf Jacobsen på tlf. +49 172 419 7206

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. Se bort fra ansøgningsfristen, da vi indkalder løbende.

Læs mere om os på www.baader.com

Vi ser frem til din ansøgning!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Risskov
  • Fredag den 13. august 2021

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Viby J

    Har du lyst til at prøve noget nyt og blive en del af et team på 36 dejlige kollegaer, som hver dag arbejder selvstændigt med at foretage eftersyn på gaskedler og udføre reparationer i de danske hj..
    • Maskintekniker
    • Viby J
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus

    [xxxxx] Aalborg afd. 30 - Jord og Kloak søger en erfaren maskinfører til fast kørsel af nyere Volvo L60H. Primært arbejdsplads vil være i Aalborg og omegn, hvor du kommer til at indgå i et team af..
    • Maskintekniker
    • Århus
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus N

    <p>Are you a <strong>Senior Automation Engineer</strong> (Instrumentation, Automation,  SRO) or Project Manager? Do you want to work with energy transition projects such as P..
    • Maskintekniker
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus

    Indregulerings- og servicetekniker inden for ventilation til vores afdeling i Århus søges. Til vores aktiviteter på Fyn og i trekantområdet har vi nu brug for at styrke vores serviceafdeling og s..
    • Maskintekniker
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Risskov over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2