Service & Support Engineer til DEIF

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

I DEIF er vi på en rejse mod at sikre en bæredygtig fremtid ved at levere grønne og innovative energistyringssystemer til hele verden. Så hvis du vil med på rejsen, er du måske vores nye tekniske supporter, der bidrager ved at give vores kunder verdensklasse support og dermed sikrer optimal drift på kundernes anlæg.

Jobbet
Service & Support afdelingen er DEIFs ansigt udadtil, og derfor er det vigtigt at du tydeligt kan kommunikere tekniske detaljer til kunder med forskellig teknisk viden. Din hverdag vil være kendetegnet af bredt samarbejde med kollegaer i og udenfor afdelingen, og du vil også bidrage til fremtidens produktudvikling.

Dine primære opgaver og ansvar

  • Udføre on-site service for vores kunder globalt i form af idriftsættelse, fejlfinding, produkttests, træning, etc. (mindre rejseaktivitet må påregnes)
  • Yde support til vores sælgere i forbindelse med afgivelse af tilbud eller komplekse applikationer
  • Afholde teknisk træning til vores kunder og kolleger globalt samt at holde træningsmateriale opdateret
  • Yde teknisk support til vores kunder og partnere globalt i overensstemmelse med vores høje standarder for service og kvalitet pr. telefon, e-mail, chat og servicetelefon
  • Test af nye og eksisterende produkter

Du vil indgå i et team, der hver dag gør sit yderste for at levere professionel service og rådgivning til vores kunder. Du vil opleve en afvekslende hverdag, der indimellem er uforudsigelig men altid med kunden i fokus.

Personen
Som person er du motiveret af kundekontakten, og du har flair for at finde løsninger på tekniske problemstillinger. Du har en teknisk baggrund gerne inden for el, elektronik, styrings- og reguleringsteknik eller automation. Vi forventer ikke, at du har en lang erfaring, da vi vil træne dig i DEIFs produkter og løsninger. Det vigtigste er, at du er parat til at lære. Endvidere forventer vi, at du er en erfaren IT-bruger samt behersker engelsk i skrift og tale.

Hvad kan du forvente hos DEIF?
Kernen i vores værdier er respekt for det enkelte menneske, ambition om hele tiden at blive bedre, og en forståelse for vores organisaton som helhed. Vi tror på, at værdierne spirer bedst i et uformelt arbejdsmiljø præget af frihed under ansvar og en flad organisationsstruktur, hvor mange opgaver løses i tæt samarbejde på tværs af organisationen.

DEIF er meget optaget af social ansvarlighed og samfundsansvar, og vi har et helt særligt fokus på bæredygtighed. Vi har derfor indført vores eget etiske regelsæt, der bygger på internationalt anerkendte konventioner om menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV snarest via vores hjemmeside www.deif.com/career. Bemærk at vi løbende tager kandidater ind til samtale.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Daniel A. Sandgaard på mobil.: +45 3010 3176, eller e‐mail: [email protected]

”Vi vil gerne klæde dig godt på til at søge stillingen, så derfor tilbyder vi dig her et gratis online-kursus med det vigtigste, du skal vide for at komme i betragtning til jobbet.
Træningen tager ca. 1 time at gå igennem – og du kan let plukke i de enkelte emner udfra dit behov. Vi vil nemlig gerne gøre det nemt for dig at lykkes bedst muligt – allerede INDEN du bliver ansat.
Klik her og sign-up til vores Ansøger-træning:
https://hrcaseforum.simplero.com/page/185497-deif-ansoeger

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Skive
  • Fredag den 06. august 2021

Lignende jobs

  • Maskintekniker (elev) i Silkeborg

    Automatiktekniker Lærling Søges hos [xxxxx] Er du passioneret omkring automation og teknologi? Ønsker du en spændende og udfordrende læreplads, hvor du kan udvikle dine færdighed..
    • Maskintekniker
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Maskintekniker i Herning

    Vil du være en del af et teknisk og fagligt stærkt team, og sætter du en ære i præcision og nøjagtighed? Trives du med faglige udfordringer, og har du erfaring med eller interesse for kalibrering o..
    • Maskintekniker
    • Herning
    Få mere info
  • Maskintekniker i Herning

    Do you want to use your technical knowledge to work with complex systems related to hydrogen production plants (water electrolysis)? Do you have the motivation and ambition to make the world a bett..
    • Maskintekniker
    • Herning
    Få mere info
  • Maskintekniker i Ikast

    VentilationsmontørEr du en dygtig og selvstændig ventilationsmontør, og leder du efter nye muligheder? Så er dette måske noget for dig.Vi søger lige nu erfarne og kvalitetsorienterede ventilationsm..
    • Maskintekniker
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Skive over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
28. juli 2024 2
27. juli 2024 2
26. juli 2024 2
25. juli 2024 3
24. juli 2024 3
23. juli 2024 3
22. juli 2024 3
21. juli 2024 3
20. juli 2024 3
19. juli 2024 3
18. juli 2024 3
17. juli 2024 3
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 3
13. juli 2024 3
12. juli 2024 3
11. juli 2024 3
10. juli 2024 4
9. juli 2024 4
8. juli 2024 4
7. juli 2024 4
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 3
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4