Servicetekniker med styr på maskinerne (fuldtid)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Ransborgs Salg og Service søger en dygtig og passioneret servicetekniker med teknisk forståelse, der har erfaring indenfor CNC-industrien, har hænderne skruet rigtigt på, et stort servicegen og trives i et job hvor dagene aldrig er ens.

KAN DU SE DIG SELV I ET JOB I EN VIRKSOMHED HVOR:

  • Vi sætter kunden først.
  • Vi ikke tror på dyre priser, der ikke matcher hverken produkt eller serviceniveau.
  • Vi arbejder løsningsorienteret fordi vi ved, at de rigtige løsninger for vores kunder er vigtige, så de kan maksimere deres produktion.
  • Vi kun sælger produkter, vi selv ville eje med fokus på kvalitet, tillid og ordentligt håndværk.


Som servicetekniker hos os er dit arbejde spændende og alsidigt, og du vil bruge dine dage hos vores kunder, med fingrene i maskinerne. Ransborgs reparerer alle slags CNC-maskiner – og det er derfor vigtigt at du har kendskab til maskinerne, eller lyst til at lære dem at kende. Arbejdsopgaverne spænder mellem opstilling, fejlfinding, reparation og servicering af maskiner. Du vil naturligvis være i tæt dialog med vores Direktør Erik Ransborg.

DET ER VIGTIGT AT:

  • Du sætter dig i kundens sted og forstår tingene fra deres side.
  • Du tager ejerskab over dit arbejde og gør det altid helt færdigt.
  • Du forstår at forklare og kommunikere klart og tydeligt med vores kunder når du løser opgaver hos dem.
  • Du er fleksibel i dine arbejdstider. Som servicetekniker er det vigtigt at du kan få det til at fungere derhjemme, selvom du til tider vil have skiftende arbejdstider.


Du lykkes i jobbet når du tager ejerskab, arbejder proaktivt, stræber efter altid at levere et perfekt resultat og altid sørger for at gøre en opgave helt færdig. Du er muligvis uddannet som værktøjsmager, industritekniker, automatiktekniker eller tilsvarende, og du har erfaring med CNC-styringer. Du har gåpåmod og du møder mennesker i øjenhøjde, og du vægter værdier som respekt, venlighed og kvalitet højt. Som ny medarbejder bliver du selvfølgelig sat godt ind i de interne arbejdsgange, virksomheden og produkterne, så du kan føle dig godt klædt på i din nye rolle.

Det er nødvendigt at du har gode Dansk og Engelsk færdigheder. Det er et plus, hvis du også mestrer Tysk.

Vores kontor ligger i 7800 Skive. Der er tale om en fuldtidsstilling, og løn forhandles efter kvalifikationer – du tilbydes en god grundløn og pension. Vi stiller en servicebil og nødvendigt udstyr og værktøj til rådighed.

SKAL VI FÅ ØJE PÅ DIG?

Send os dit CV, hvor du inkluderer et par linjer, der beskriver, hvorfor du er den rette til jobbet på [email protected].

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du fange vores direktør Erik Ransborg på 25 17 39 93.

Vi screener ansøgninger løbende og glæder os til at høre fra dig!

LÆR OS AT KENDE:

Vi er en familiejet virksomhed der blev grundlagt i 2015 af Erik Ransborg, og er placeret i hjertet af Jylland. Med 15 års erfaring bag os og en livslang interesse for motorer og maskiner, har vi skabt en virksomhed, hvor passion og hjertevarme går hånd i hånd med kvalitet og godt håndværk. Vores vision er nemlig, at CNC-industrien bliver fyldt med højkvalitetsmaskiner og fejlfrie produkter. Vi har fart på og er en virksomhed i udvikling – og vi brænder for det vi laver.

Måske du allerede kender os?

Ellers kan du læse mere om os på vores hjemmeside: https://www.ransborgs.dk, eller smugkigge lidt på vores LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ransborgs-salg-og-service/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Skive
  • Fredag den 26. august 2022

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Viborg

    Trier Industries A/S i Viborg søger CNC-industriteknikere / opstillere til vores 5-aksede bearbejdningscenter Vi søger faglærte industriteknikere / maskinarbejdere til vores bearbejdningsafdeli..
    • Maskintekniker
    • Viborg
    Få mere info
  • Maskintekniker i Herning

    Herning, maj 23 Servicetekniker til CNC, automation og robotter. Vi har travlt og udvider derfor vores eksterne servicetekniker-team, ligeledes med målsætningen at øge vores markedsandele ind..
    • Maskintekniker
    • Herning
    Få mere info
  • Maskintekniker i Herning

    Herning, maj 23 CNC Servicekonsulent Er du tekniker og har du min 5 års erfaring med CNC-maskiner inden for træ og komposit, og har du mod og lyst på mere? Så læs videre. Vi har nok at se t..
    • Maskintekniker
    • Herning
    Få mere info
  • Maskintekniker i Ikast

    service tekniker til telefonsupport i ikast området.Vil du være en del af en virksomhed i vækst, hvor der arbejdes professionelt og humøret er højt, så har du nu muligheden.Jobbet:Som servicetekn..
    • Maskintekniker
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Skive over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 3
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 3
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5