Danmarks bedste kørende teknikker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skovlunde

Er du vores nye kørende tekniker på Sjælland og produktions medarbejder.

Vi søger en kørende tekniker på Sjælland, til at servicere vores voksende kundeklientel i Danmark.

Hvem er vi?

Vi er markedsledende indenfor biometri i Danmark.

Vi producerer udstyr til biometrioptag, til fx pas, kørekort og Id-kort.

Vores primære kunder er kommunernes Borgerservice og statslige afdelinger.

Vores hovedkontor og produktion ligger i Skovlunde, tæt på København.

Vi vil overraske borger og medarbejder positivt – hver gang!

Vi leverer komplette biometriløsninger med en menneskelig vinkel, hvor alle led er gennemtænkte og gennemtestede. Vores løsninger møder mange danskere på vigtige tidspunkter i deres liv – og derfor skal de bidrage til en god oplevelse.

Vores løsninger er bygget til alle og sikrer ”den gode borgerrejse”.

Vi er drevet af at lave løsninger, der vil få borgeren og medarbejderen til at tænke, ”det her er smart.”

Vi bruger ikke teknologi for teknologiens skyld. Det er den sikre, fleksible og enkle sagsgang, der altid er i højsædet – kombineret med høj pålidelighed, såvel i udstyr, som assistance og service.

Vores beslutning om at bygge udstyr og løsninger selv, skaber danske arbejdspladser og vækst. Blandt andet derfor, er vi blevet udnævnt til Gazelle-virksomhed 5 år i træk; 2016, 2017, 2018, 2019 og 2020, af dagbladet Børsen. Vi er på Financial Times’ top 1000 liste over hurtigst voksende virksomheder i Europa. Og vi har fået DI Hovedstadens, Initiativ pris 2019, for ”Mod til skalering”.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du:

• Er opsøgende af natur og har en optimerende tilgang til kundesupport og kommunikation

• Anser dig selv for at være stærk teknisk

• Har gode kompetencer indenfor IT og generel software

• Kommer fra en stilling som elektriker, elektromekaniker, elektronikmekaniker, eller måske du har arbejdet lidt med flymekanik, computer, teknisk support eller lignende.

Det vil være en fordel Men ikke et krav, med kendskab til:

• Windows platformen

• Tysk

Opgaven

Din opgave vil være at køre ud til kunderne, både med teknisk support, men også forbyggende og tæt dialog med kunderne, for at sikre deres fortsatte forståelse og tilfredshed med deres løsning. Du vil således have en rolle, der er ansvarlig for den tætte dialog med vores kunder, retention, opfølgning, test og naturligvis, hvis noget skulle have brug for at blive opdateret, skiftet eller repareret.

Du vil således primært være ansvarlig for at servicere vores kunder på Sjælland, når der ikke er behov for at køre ud til kunderne, hjælper du til i produktionen og måske også på support telefonen, eller vagtkald.

Arbejdstid, ansvar og reference

Arbejdstiderne vil være meget fleksible, men hovedsageligt ligge imellem kl. 08.00 og 18.00. Du vil naturligvis få stillet en firmabil til rådighed, og primært køre ud fra vores hovedkontor i Skovlunde.

Du vil i det daglige referere til og koordinere dine opgaver i samarbejde med Head of Production. Vi forventer at du er vant til, eller klar på at arbejde selvstændigt og derved selv planlægge din dag.

Du får naturligvis oplæring. Denne oplæring vil foregå delvis på hovedkontoret, og rundt i landet hos vores kunder, sammen med en af vores erfarne og dygtige teknikere.

Vi tilbyder

Løn efter kompetencer, personalegoder, firmabil og personalearrangementer. Mulighed for at vokse med opgaven og få tildelt mere ansvar. En plads i en virksomhed i vækst med flad struktur, hvor du vil være tæt på beslutningerne og derved kunne bidrage, påvirke og indgå også strategisk. Høj faglighed, sparring og engagement.

Ansøgning

Da det er en udvidelse af teamet og derved en nyoprettet stilling vil vi gennemfører løbende samtaler, så send din ansøgning og CV, hurtigst muligt.

CV og evt. ansøgning sendes til: [email protected]

Spørgsmål til stillingen kontakt da:

HR, Dea Lykke på [email protected], eller mobil 31232695.

Vi venter gerne på den rette

Samtidig med at samtalerne køres løbende, venter vi også gerne på den rette kandidat. Du kan derfor godt opleve at få et afslag, mens stillingen fortsat er åben. Dette vil naturligvis ske med en forklaring på, hvorfor du får afslaget. Dette skyldes, at det er en utroligt vigtig rolle for os, og at du vil blive vores ansigt udadtil og derved en af vores mange vigtige ambassadører.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansættelsestype: Fuldtid

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skovlunde.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Skovlunde
  • Mandag den 29. november 2021

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Glostrup

    Fri kontakt
    Brænder du for at nørde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist? Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!
    • Maskintekniker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i Albertslund

    Vores produkter og løsninger spiller en nøglerolle i industrien – elektronik, medicinsk forskning, vedvarende energi, fødevareproduktion, infrastruktur og meget mere. Hos os arbejder du med de nyes..
    • Maskintekniker
    • Albertslund
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører med GMP erfaring Vi har mange vikariater inden for Life Science industrien, hvor der er behov for operatører til pakkerierne. DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER Operatør..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Ishøj

    Operatører søges til aften eller nat 4 dages uge Vi oplever en stigende efterspørgsel på operatører til vores kunder på 4-dages uge aften eller nathold. Der er ofte tale om vikariater af .
    • Maskintekniker
    • Ishøj
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Skovlunde

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Skovlunde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Skovlunde over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1