Sorø Akademi søger Teknisk Serviceleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Da lederen af skolens pedelkorps efter mange år på Sorø Akademis Skole har valgt at gå på efterløn pr. 31. maj 2020 søger vi en teknisk serviceleder. Tiltræden efter aftale, snarest muligt.

Pedelkorpset består af den tekniske serviceleder og to andre pedeller. Der er tale om en velfungerende serviceenhed med en god omgangstone og varierende arbejdsopgaver, hvor man også får mulighed for at prøve kræfter med mindre håndværksmæssige opgaver.

De tre pedeller deler det tekniske og praktiske ansvar for driften af skolens mange bygninger mellem sig. Den tekniske serviceleder har det primære ansvar for opsynet med skolens Hovedbygning, samt for skolens brug af “Munkedamshuset” beliggende i skovene omkring Sorø. Den tekniske serviceleder har en overordnet rolle ift. opsyn med og kontakt til eksterne håndværkere og rengøringsfolk, samt indkøb til driften af skolen. Derudover har den tekniske serviceleder selvstændigt ansvar for opsyn med skolens varmeanlæg og ventilationssystem, hvorfor teknisk indsigt i sådanne systemer vil være en fordel. En anden primær arbejdsopgave er administrationen af skolens adgangskontrol, hvorfor den rette kandidat har erfaring med låsesystemerne SALTO og CLIQ. Endelig indgår den tekniske serviceleder i arbejdet omkring brandsikkerheden på skolen.

Driften og vedligeholdelsen af skolens bygninger m.m. er tilrettelagt således at skolens pedeller står for den indvendige drift/vedligeholdelse, bl.a. i samarbejde med Den Kongelige Bygningsinspektør, som - på de overordnede linjer - tilrettelægger det årlige vedligehold. Det er gartnere fra Stiftelsen Sorø Akademi, der står for skolens udendørs arealer.

Den tekniske serviceleders uddannelsesmæssige baggrund kan være ejendomsservicetekniker, forsyningsoperatør (varmemester) eller en relevant håndværksmæssig baggrund (f.eks. elektriker eller VVS’er). Kandidater bør have praktisk håndelag og være i besiddelse af kørekort.

Vi forventer en teknisk serviceleder der kan koordinere og prioritere pedellernes arbejdsopgaver; og som gerne må nytænke tingene og forsøge at optimere processer og arbejdsgange i samarbejde med de to andre pedeller. Godt overblik og evnen til at planlægge og tænke forløb vil være stærke aktiver.

Der er tale om en meget alsidig stilling med et periodevist arbejdspres. Vi har derfor brug for en kandidat som er effektiv og mødestabil, som kan tage selvstændigt initiativ og som har en solid dømmekraft.

Vi ønsker kandidater som har erfaring med de ovenfor nævnte arbejdsområder, som besidder gode IT-kundskaber og som er relationsstærk. Du skal kunne lide at omgås elever og kolleger, og kunne trives på en arbejdsplads sammensat af mange forskellige fagligheder. Du er serviceminded og fleksibel. Den rette kandidat evner både at kunne forholde sig til ting på et overordnet plan, men samtidig at håndtere meget lavpraktiske ting.

Den tekniske serviceleder har - som udgangspunkt - personaleansvar for de to pedeller, hvorfor ledererfaring vil være en fordel. Den tekniske serviceleder refererer til skolens administrationschef.

Ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår.

Stillingen er på fuld tid, dvs. 37 timer om ugen. Den konkrete arbejdstid aftales med den rette kandidat, men i udgangspunktet aftales den normale arbejdstid indenfor tidsrummet 8-16. Overarbejde og tilkald udenfor normal arbejdstid kan forekomme, f.eks. ifm. aftenarrangementer, nedbrud på varmeanlæg, o.lign. Tilsvarende vil der et par gange om året ifm. arrangementer på skolen forekommer ekstraarbejde, herunder i begrænset omfang weekendarbejde. Afvikling af ferie og afspadsering sker som udgangspunkt i skolens lukkede perioder.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos administrationschef Sven Bjødstrup på telefon 21779701.

Ansøgning sendes til administrationschef Sven Bjødstrup på e-mail [email protected].

Ansøgningsfrist: Mandag den 9. marts 2020. Samtaler forventes afholdt mandag den 16. marts og tirsdag den 17. marts 2020.

Sorø Akademis Skole betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion, seksuel orientering, handicap eller etnisk baggrund.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Sorø
  • Mandag den 09. marts 2020

Lignende jobs

  • Industrielektriker søges

    Vi søger en erfaren industrielektriker til at udføre installationer og opbygninger af tavler for vores kunder. Som industrielektriker vil du have ansvaret for at installere proces- og maskinanlæg h..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Senior Automation Engineer

    Senior Automation Engineer with Experience in 800xA - together with a strong and kind personality. With management skills and able to prioritize tasks in the project as well as motivating the..
    • Maskintekniker
    • Kalundborg
    Få mere info
  • El-Tekniker til industrikunder i Kalundborg

    Vores elektrikere til industri har drønende travlt, så vi søger en ny kollega til at indgå i vores dygtige team. Vi har fokus på høj faglighed, kvalitet og gode kundeoplevelser - alt sammen mens de..
    • Maskintekniker
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Ventilationstekniker til Kalundborg

    Har du en bred erfaring indenfor montage/servicering af ventilationsanlæg - og kan du arbejde selvstændig og gå forrest? Så har vi den rette stilling for dig.JobbeskrivelseDu skal være med .
    • Maskintekniker
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Sorø over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1