Industritekniker med CAM erfaring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Industritekniker med CAM erfaring

Industritekniker, maskinarbejder, værktøjsmager el. lign.

Er du dygtig til at CAM programmere på multitask-bearbejdningsmaskiner? Trives du med at indgå som en naturlig del af den daglige drift samt være personen, kollegerne spørger til råds, når de komplekse emner driller? Og kommer du ofte på nye idéer til produktionsoptimering, som du også selv aktivt er med til at implementere? Så er dette muligvis jobbet for dig...

Spændende optimerings- og udviklingsmuligheder på højteknologiske maskiner
Vores produktionsenhed i Danmark beskæftiger 150 fagligt udlærte ansatte med fokus på forskellige bearbejdningsprocesser indenfor produktion af skærende specialværktøjsløsninger i små seriestørrelser til vores kunder indenfor bl.a. bil-, vind- og metalindustrien.

Her bliver du en del af vores bearbejdningsafdeling, der leverer alle dreje- og fræseopgaver til vores kunder samt egne udenlandske selskaber i koncernen.

Afdelingen arbejder på højteknologiske produktionsmaskiner indenfor bl.a. fræsning, drejning og multitasking, mens programmeringssoftwaren er Edgecam.

Du får 17 faglærte kolleger, som selv planlægger ordreafvikling og fordeling mellem programmering og afvikling på maskinerne. Det giver en alsidig arbejdsdag med forskelligartede arbejdsopgaver. Afdelingen varetager også uddannelsen af pt. 5 industriteknikerlærlinge, så du får nogle fagligt dygtige kolleger, som er vant til at lære fra sig, hvilket du også får mulighed for, f.eks. indenfor CAM programmering og udvikling heraf.

Dine arbejdsopgaver
Dit job rummer primært CAM programmering af vores multitask maskiner og 5-akset fræsere, mens du også bliver en naturlig del af afdelingens drift og derfor fremstiller emner til vores kunder. Har du lysten og evnerne, kan du også løse spændende udviklings- og optimeringsopgaver af afdelingens produktions- og programmeringssetup.

Dine øvrige arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Indkøring af en frekvensvis ubemandet produktion på multitaskmaskiner.
  • Indkøring og optimering af CAM software og maskiner.
  • Sparring med konstruktions- og udviklingsafdeling vedr. fremstilling af emner.
  • Afdelingens kontaktperson til vores maskin- og softwareleverandør.
  • Forbedring af afdelingens maskinproduktivitet.
  • Udvikling og uddannelse af kolleger i CAM programmering.

Du får en spændende og alsidig arbejdsdag, hvor du sikrer et godt produktionsflow og bidrager med forslag til optimering. Du samarbejder tæt med dine kolleger i afdelingen, hvor I afprøver idéerne i praksis og implementerer de gode løsninger.

Da du også indgår i afdelingens driftsopgaver, oplever du på egen hånd den kompleksitet eller udfordringer, der kan opstå i afviklingsprocessen, hvilket skaber de rette forudsætninger for, at nye idéer til optimering skabes.

Dine kvalifikationer

  • Du er udlært industritekniker, maskinarbejder, værktøjsmager el. lign.
  • Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du allerede har bevist din gode faglighed og din dygtighed som CAM programmør.
  • Har du både arbejdet med serie-og masseproduktion og kan drage disse erfaringer i spil, er det en fordel.
  • Du er idérig og har øje for optimering og effektivisering – uanset om det er i programmeringsprocessen, opstillingsfasen af et værktøj, produktionstiden osv.
  • Da en stor del af din arbejdsdag indebærer inddragelse og tæt samarbejde med dine kolleger, er du en holdspiller, der spiller dine kolleger gode samt kommunikerer tydeligt og situationsbestemt ift. personen, du står overfor.
  • Du behersker flydende engelsk i tale og gerne også på skrift. Behersker du ligeledes tysk, er det blot et plus – men ikke et krav.

Bliv en del af et godt hold
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Om os
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 76.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Hos Kyocera Unimerco producerer, genopsliber og sælger vi nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden.

Vi er ca. 700 medarbejdere ansat på tværs af 14 selskaber i Danmark og udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen af disse på vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Manager – Production & Re-New Mads Kristensen eller HR Manager Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14 11.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Sunds

Lignende jobs

  • Industritekniker

    Industritekniker 22-08-2024 Er du kvalitetsbevidst og faglig uddannet? Har du erfaring med CNC-fræsning/-drejning? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega. Vi søger e..
    • Maskintekniker
    • Lem St
    Få mere info
  • Reparatør/Mekaniker - [xxxxx] Pårup

    Vi har travlt på vores værksted, så vi mangler en reparatør snarest muligt. Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Maskintekniker
    • Engesvang
    Få mere info
  • Maskintekniker i Skjern

    Trives du i en hverdag, hvor elektriske systemer, el-diagrammer og softwareudvikling er på programmet, og har du flair for håndtering af egne projekter? Så er du måske VM Tarms nye automation engin..
    • Maskintekniker
    • Skjern
    Få mere info
  • CNC operatør søges til daghold i Vinderup

    Vi søger en dygtig medarbejder til vores kundes CNC-afdeling. Stillingen indebærer arbejde med CNC-styrede maskiner, specifikt med systemet Delem. Du vil blive en del af et team, der har fokus .
    • Maskintekniker
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
16. september 2024 2