Værktøjstekniker til reparation af klinger – manuel bearbejdning og genopslibning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Værktøjstekniker til reparation af klinger – manuel bearbejdning og genopslibning

Maskinsnedker, plade- og konstruktionssmed, klejnsmed eller tillært

Har du en faglært baggrund som maskinsnedker, plade- og konstruktionssmed, klejnsmed eller lign. Eller er du tillært og har et sublimt håndelag samt trives med præcisionsarbejde og varierende opgaver pga. små emneantal? Så er denne stilling muligvis noget for dig...

Et godt produktionsmiljø bygget på solid faglighed og høj kvalitet
I vores produktion i Sunds arbejder 150 faglærte medarbejdere i et stort rum uden adskillelse af vægge til resten af virksomheden. Det stiller høje krav til det gode arbejdsmiljø, og derfor træder du ind i en ren produktion med stort fokus på sikkerhed, og hvor der er etableret flere støjreducerende tiltag, som gør det til et godt sted at arbejde.

Vores produktion er opdelt i 9 forskellige afdelinger baserede på mindre selvstyrende grupper, der selvstændigt afstemmer og håndterer ordreafviklingen samt hjælper og sparrer med hinanden.

Fælles for alle afdelingerne er dygtige og humørfyldte kolleger, der med solid faglighed og højt humør sætter en ære i at producere og genopslibe værktøjer af høj kvalitet, så vi sikrer glade kunder.

Hvem er du
Du er vant til at arbejde i metal, f.eks. high performance steel og hårdmetal, og ved hvordan forskellige materialer i metal skal bearbejdes, så er denne stilling muligvis noget for dig.

Her reparerer du klinger, som benyttes hos vores kunder indenfor bl.a. levnedsmiddel-, træ-, og bilindustrien.

Konkret retter du kundens slidte klinge op, tjekker spænding, pålodder nye platter, genopsliber og foretager kontrolmåling for at sikre rette tolerance. Du forbedrer dermed de brugte klingers performance betydeligt, så de typisk performer endnu bedre end nyproducerede klinger.

Det kræver, du har et solidt håndelag, har masser af tålmodighed og er akurrat. Samtidig trives du med forskelligartede og udfordrerende opgaver, da klingernes materialer og størrelser varierer. Din arbejdsopgaver omfatter også slibning af industrikæder, CV bånd, tersa høvlejern mv.

Din baggrund:

  • Du er muligvis udlært plade- og konstruktionssmed, klejnsmed el. lign. Du kan også være tillært og have erfaring med at arbejde i metal.

Vi ved, at du ikke nødvendigvis har arbejdet med lignende arbejdsopgaver tidligere, så hvis blot du har den rette indstilling til at lære de nye arbejdsopgaver at kende og har solid teknisk snilde, så garanterer vi til gengæld, at du får indgående uddannelse i dine nye opgaver med mulighed for masser af udvikling i jobbet.

Din arbejdstid bliver:

  • Mandag – torsdag kl. 07.00-15.30 og fredag kl. 07.00-14.15.

Bliv en del af et godt hold
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Om os
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 76.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Hos Kyocera Unimerco producerer, genopsliber og sælger vi nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden.

Vi beskæftiger ca. 700 medarbejdere fordelt på 4 produktions- og 10 salgsselskaber. Halvdelen af koncernens medarbejdere arbejder på vores hovedkontor i Sunds ved Herning, hvor vi også har produktionsfaciliteter etableret.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Production Bo Mortensen eller HR Administrator Helle Helsinghof på tlf. 97 14 14 11.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Sunds

Lignende jobs

  • Maskintekniker (studiejob) i Sunds

    Studieprojekt - MaskinmesterstuderendeEt godt hold med ambitiøse mål I Kyocera Unimerco forholder vi os til globaliseringens udfordringer og muligheder ved hele tiden at tilpasse os. For at s..
    • Maskintekniker
    • Sunds
    Få mere info
  • Maskintekniker i Engesvang

    Vi har travlt på vores værksted, så vi mangler en reparatør snarest muligt. Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Maskintekniker
    • Engesvang
    Få mere info
  • Maskintekniker i Vildbjerg

    CNC industrioperatør søges for Blücher Metal i Vildbjerg med opstart hurtigst muligt.Vi kan tilbyde dig et spændende job i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, som værner om et godt arbejdsmiljø..
    • Maskintekniker
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Maskintekniker i Holstebro

    Drømmer du om et job hvor du bliver udfordret fagligt og personligt og hvor du i samarbejde med dine kolleger, bidrager til at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag, så har du nu muligheden..
    • Maskintekniker
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1