Vedligeholdstekniker søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Thorsens Chipskartofler søger vedligeholdstekniker med base i Sunds.

Kan du lide at tage ansvar og have medindflydelse? Vægter du team spirit højt? Så er det måske dig vi står og mangler som vores nye vedligeholdstekniker. Som vedligeholdstekniker er dagene sjældent ens, opgaverne varierer. Du kommer til at være ansvarlig for vedligehold af vores produktionsudstyr, maskiner og bygninger.

Som vedligeholdstekniker, får du stor indflydelse på planlægningen af dit arbejde og dermed din hverdag. Da det er biologi vi arbejder med, er der naturlige sæsonudsving, hvorfor du skal være indstillet på fleksible arbejdstider.

Dine primære arbejdsopgaver
Du kommer til at arbejde løbende med vedligehold – både små og større opgaver. Dine opgaver og ansvarsområder vil bl.a. være:

  • Vedligehold og reparation af maskiner og produktionsudstyr
  • Vedligehold af bygninger og faste installationer
  • Løbende service på maskiner og anlæg i produktionen
  • Rengøring af maskiner
  • Løbende kontakt med leverandører omkring reparation og service på anlæg og maskiner

Dine kvalifikationer
Du er uddannet smed, landbrugsmekaniker, automekaniker eller tilsvarende, en sund interesse for teknik er det vigtigste. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med fejlsøgning på produktionsudstyr, og det vil også være en fordel, hvis du har erfaringer indenfor automatik/el. Som person er du løsningsorienteret og tager ejerskab over dine opgaver.

Vi tilbyder
Du vil få stor indflydelse på din egen hverdag, hvor der er gode udviklingsmuligheder. Du vil få gode kollegaer, et godt sammenhold og en uhøjtidelig atmosfære – hvor troværdighed, engagement, loyalitet og udvikling er i højsædet. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Er du interesseret i at høre mere om jobbet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Salmansen på telefon 2929 5795 eller på mail [email protected]

Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV på mail til [email protected] Stillingen ønskes tiltrådt snarest muligt. Vi holder ansættelsessamtaler løbende i rekrutteringsforløbet. Ansøgningsfrist er den 16. juli 2022. Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Thorsens Chipskartofler A/S er i dag en af de virksomheder i Skandinavien, der forhandler de største mængder kartofler uden selv at have en produktion. Virksomheden kan i dag opbevare ca. 40.800 ton kartofler og håndterer cirka 145.000 ton kartofler årligt. Vi eksporterer en stor del af vore produkter til europæiske lande. Blandt andet til Norge, Tyskland, Sverige, Finland, Italien og de Baltiske lande. Læs mere på www.thorsens.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Sunds
  • Lørdag den 16. juli 2022

Lignende jobs

  • Industritekniker

    Industritekniker 22-08-2024 Er du kvalitetsbevidst og faglig uddannet? Har du erfaring med CNC-fræsning/-drejning? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega. Vi søger e..
    • Maskintekniker
    • Lem St
    Få mere info
  • Reparatør/Mekaniker - [xxxxx] Pårup

    Vi har travlt på vores værksted, så vi mangler en reparatør snarest muligt. Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Maskintekniker
    • Engesvang
    Få mere info
  • CNC operatør søges til daghold i Vinderup

    Vi søger en dygtig medarbejder til vores kundes CNC-afdeling. Stillingen indebærer arbejde med CNC-styrede maskiner, specifikt med systemet Delem. Du vil blive en del af et team, der har fokus .
    • Maskintekniker
    • Holstebro
    Få mere info
  • Industriteknikerlærling i international virksomhed

    Industriteknikerlærling i international virksomhedKickstart din karriere med en erhvervsuddannelse hos os! Vil du arbejde med både IT, CNC-styrede maskiner og spændende manuelle processer? .
    • Maskintekniker
    • Sunds
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2