Værktøjstekniker til lodning af platter på specialproducerede skærende værktøjer - Nathold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Værktøjstekniker til lodning af platter på specialproducerede skærende værktøjer - Nathold

Baggrund fra lign. stilling, erfaring fra metalindustrien, mekaniker el.lign.

Har du et godt håndelag samt lyst til et teknisk udfordrende job, som gør, du kan specialisere dig i lodningsmetoder og materialekendskab? Og trives du med præcisionsarbejde, hvor dine rolige hænder og sans for kvalitet er nødvendige forudsætninger for at levere et veludført værktøj? Så er dette job noget for dig...

Et godt team med solid faglig indsigt
Du ansættes i vores produktion, der beskæftiger ca. 150 fagligt faglærte medarbejdere, som producerer skærende specialværktøjer til vores kunder indenfor bl.a. bil-, vind-, møbel- og vinduesindustrien.

Her bliver du en del af et 4-mands teams, som varetager al lodning af platter på værktøjer, bl.a. hårdmetalsværktøj, stålkroppe med videre efterbehandling og brunering af værktøjerne.

De første 3-6 måneder arbejder du på daghold sammen med dine tre kolleger i teamet, som sikrer, du får en god og grundig oplæring og oparbejder den nødvendige faglige indsigt i lodningsprocesser og materialekendskab. Når du er godt oplært, overgår du til at arbejde på 4-dages nathold (søndag – torsdag eller mandag – fredag), og har også her mulighed for at sparre om dine arbejdsopgaver med en af dine kolleger på nathold.

Jobbet

  • På nathold bliver din primære arbejdsopgave at pålodde platter på forskellige typer værktøjer. Det sætter høje krav til dit gode håndelag og forudsætter, at du har lyst til at nørde i temperaturforhold afhængigt af emnet, der loddes samt de forskellige anvendte lodningsprincipper
  • Dine øvrige arbejdsopgaver bliver efterbehandling og brunering af værktøjerne samt opskæring af platter til opbevaring som forberedelse til loddeprocessen.

Du får dermed en spændende arbejdsdag, hvor du virkelig får mulighed for at specialisere dig og arbejde med forskellige lodnings- og arbejdsmetoder afhængigt af det materiale, du skal lodde.

Kvalifikationer

  • Måske har du erfaring fra en lignende stilling, er faglært eller tillært indenfor metalindustrien - alternativt kan du også være udlært mekaniker eller lignende. Vigtigst er dog, at du har lysten og viljen til at lære en masse om lodningsprocesser og materialer.

  • Du trives med manuelle arbejdsprocesser, som forudsætter, du er omhyggelig og kan bruge dit gode og rolige håndelag.

  • Du har et godt humør, er vant til at løfte i flok og udviser stor grad af fleksibilitet – både ift. arbejdsopgaver og -tid.

Arbejdstid & vilkår
I din oplæringsperiode bliver din arbejdstid mandag – torsdag kl. 07.00-15.30 og fredag kl. 07.00 – 14.15.

Når du overgår til 4 dages nathold, kan du enten arbejde søndag – torsdag eller mandag – fredag. Vi er fleksible i forhold til din ønskede ugentlige arbejdstid, som enten kan være 32 timer og 20 minutter pr. uge eller 36 timer pr. uge, ligesom vi også er fleksible i forhold til dit mødetidspunkt, som typisk er indenfor tidsrummet kl. 19.30 – 22.30.

Du er garanteret en god fast månedsløn på funktionærlignende vilkår samt et godt tillæg til din månedsløn, når du overgår til at arbejde på nathold.

Bliv en del af et godt hold
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Om os
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 76.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Hos Kyocera Unimerco producerer, genopsliber og sælger vi nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden.

Vi er ca. 700 medarbejdere ansat på tværs af 14 selskaber i Danmark og udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen af disse på vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om jobbet, eller har du lyst til at komme forbi til en uforpligtende rundvisning og høre mere, er du meget velkommen til at kontakte Head of Production Bo Mortensen eller HR Administrator Helle Helsinghof på tlf. 97 14 14 11.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Sunds

Lignende jobs

  • Industritekniker

    Industritekniker 22-08-2024 Er du kvalitetsbevidst og faglig uddannet? Har du erfaring med CNC-fræsning/-drejning? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega. Vi søger e..
    • Maskintekniker
    • Lem St
    Få mere info
  • Reparatør/Mekaniker - [xxxxx] Pårup

    Vi har travlt på vores værksted, så vi mangler en reparatør snarest muligt. Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Maskintekniker
    • Engesvang
    Få mere info
  • CNC operatør søges til daghold i Vinderup

    Vi søger en dygtig medarbejder til vores kundes CNC-afdeling. Stillingen indebærer arbejde med CNC-styrede maskiner, specifikt med systemet Delem. Du vil blive en del af et team, der har fokus .
    • Maskintekniker
    • Holstebro
    Få mere info
  • Industriteknikerlærling i international virksomhed

    Industriteknikerlærling i international virksomhedKickstart din karriere med en erhvervsuddannelse hos os! Vil du arbejde med både IT, CNC-styrede maskiner og spændende manuelle processer? .
    • Maskintekniker
    • Sunds
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
5. oktober 2024 2
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2