2 Automatikteknikerlærlinge - Januar 2024

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Sunds

2 Automatikteknikerlærlinge - Januar 2024

Vil du fortsætte din uddannelse i en international koncern?

Så tilbyder vi en spændende faglig uddannelse, som giver dig muligheder – uanset om du efter din uddannelse vil fordybe dig fagligt som automatiktekniker, læse videre – eller noget helt tredje.

Du kan også allerede i dit uddannelsesforløb kombinere din erhvervsuddannelse med en studentereksamen med et EUX-forløb. Der er et hav af muligheder uanset hvilket forløb du vælger.

Vi er en international handels- og produktionsvirksomhed, der sælger befæstelsesværktøj til byggeindustrien samt producerer, genopsliber og sælger nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien. Vores hovedsæde er i Sunds ved Herning, og vi har søsterselskaber i Europa og USA.

Vi søger 2 automatikteknikerlærlinge fra januar 2024. Hvis du allerede har afsluttet grundforløbet på Automatik- og Processuddannelsen på Teknisk Skole, eller du ved at tage grundforløbet nu, så har du muligheden for at blive en af vores nye lærlinge. Vi søger lærlinge på både EUD og EUX forløb og vi ansætter også gerne voksenlærlinge.

Hos Kyocera Unimerco vil vi sørge for, at du får en spændende og opdateret teknisk uddannelse.

Du vil gennem din uddannelse komme til at arbejde med:

  • Reparation og vedligehold på vores automatiske produktionsanlæg og maskiner
  • Elektrisk, mekanisk, pneumatisk og hydraulisk fejlfinding
  • Dokumentation og rapportering
  • Direkte samarbejde med maskinleverandører

Er du vores nye lærling skal du have flair for teknik, være nysgerrig for at lære nyt og lyst til at udvikle dig gennem hele din uddannelse sammen med dine kolleger i vedligeholdsafdelingen.

I vedligeholdsafdelingen er der 6 teknikere med forskellige håndværkeruddannelser og 3 lærlinge. Dine dygtige kolleger vil være dine nærmeste sparringspartnere, og i fællesskab vil I løse opgaverne med godt humør.

Hvis du har kvalifikationerne, og du har lyst til at prøve kræfter med at arbejde i udlandet, vil du eventuelt få mulighed for en kortere udstationering til et af vores søsterselskaber, hvis de har brug for assistance.

Hvem er du…

  • Du er dygtig til dit fag
  • Du er ansvarsfuld og fleksibel
  • Du er nysgerrig og drives af at finde løsninger
  • Du har teamånd og godt humør

Vi tror på, at vores medarbejdere vil opnå den bedst mulige balance mellem arbejds- og privatliv ved at bo i rimelig køreafstand fra KYOCERA UNIMERCO. Derfor skal du som vores lærling allerede bo eller være villig til at bosætte dig i området.

Vi tilbyder dig
Kyocera Unimerco arbejder ambitiøst, engageret og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden og det gode arbejdsliv.

Du kan være sikker på, at vi tager din uddannelse alvorligt. Vi har derfor engagerede kolleger, som står klar til hjælpe og udfordre dig undervejs.

Vi tilbyder et sundt læringsmiljø, hvor du får lov til at prøve nye opgaver, når du er klar til det. Der er plads til både forskellighed og spørgsmål – alle dem du har – og vi står altid klar til at hjælpe, da det er i fællesskab, vi skaber de bedste løsninger og udvikler vores arbejdsplads.

Der serveres sunde måltider i virksomhedens medarbejderrestaurant, og der tilbydes overskudsdeling, fitnessrum, fysioterapeut m.v. Du vil blive mødt af dygtige, humørfyldte kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løbgolf, fodbold og meget mere.

Om os
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 81.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Vi er ca. 775 medarbejdere ansat på tværs af 16 selskaber i Danmark og udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen af disse på vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Interesseret?
Kunne du tænke dig at høre mere om at være lærling hos Kyocera Unimerco eller vores virksomhed, så kontakt Manager Michael Haahr eller Helle Helsinghof i HR-afdelingen på 97 14 14 11.

Lad os høre fra dig - også gerne på video

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Sunds

Lignende jobs

  • Industritekniker

    Industritekniker 22-08-2024 Er du kvalitetsbevidst og faglig uddannet? Har du erfaring med CNC-fræsning/-drejning? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega. Vi søger e..
    • Maskintekniker
    • Lem St
    Få mere info
  • Reparatør/Mekaniker - [xxxxx] Pårup

    Vi har travlt på vores værksted, så vi mangler en reparatør snarest muligt. Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Maskintekniker
    • Engesvang
    Få mere info
  • CNC operatør søges til daghold i Vinderup

    Vi søger en dygtig medarbejder til vores kundes CNC-afdeling. Stillingen indebærer arbejde med CNC-styrede maskiner, specifikt med systemet Delem. Du vil blive en del af et team, der har fokus .
    • Maskintekniker
    • Holstebro
    Få mere info
  • Industriteknikerlærling i international virksomhed

    Industriteknikerlærling i international virksomhedKickstart din karriere med en erhvervsuddannelse hos os! Vil du arbejde med både IT, CNC-styrede maskiner og spændende manuelle processer? .
    • Maskintekniker
    • Sunds
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2