Værktøjstekniker med CNC-erfaring til nathold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Værktøjstekniker med CNC-erfaring til nathold

Har du en faglært baggrund som industritekniker, værktøjsmager eller lignende, og trives du med præcisions- og kvalitetsarbejde samt produktion af små serier med ultrakort leveringstid? Så er denne stilling muligvis noget for dig.

Spændende udfordringer sammen med et godt hold

Vi har travlt og søger derfor en dygtig tekniker til vores afdeling med CNC-styrede slibemaskiner.

Dine primære opgaver bliver genopslibning af værktøjer til metal- og bilindustrien, hvor vi er med helt fremme i udviklingen og fremstillingen samt serviceringen af skærende værktøjer.

Du vil blive en del af en større gruppe på 36 engagerede og dygtige kolleger, der er opdelt i 5 mindre selvstyrende grupper. De er alle kendetegnet ved faglig dygtighed, samarbejdsvilje, stor selvstændighed og godt humør.

” Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag, hvor du betjener CNC-maskiner til genopslibning af f.eks. high performance bor, trinbor og tririvaler m.v.,” fortæller Production Manager Bo Mortensen.

Dine kvalifikationer

Du har en baggrund som industritekniker, værktøjsmager eller du er måske tillært.

Du har kendskab til CNC-programmering, er fagligt dygtig og stiller krav til dig selv og dine omgivelser.

Derudover lægger vi vægt på, at du har min. 3-5 års erfaring fra industrien, hvor der er anvendt skærende værktøjer.

Vi arbejder i en international koncern, og derfor er det en fordel, hvis du læser og forstår engelsk på et rimeligt niveau.

Fokus på snævre tolerancer, kvalitet & detaljerne

Der er tale om præcisionsarbejde og små seriestørrelser, hvilket gør det nødvendigt at have teknisk håndelag, tålmodighed og stor kvalitetssans. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde med snævre tolerancer, detaljer og høj kvalitet. I en til tider travl hverdag bevarer du overblikket og arbejder selvstændigt med opgaverne.

En stor del af opgaverne løses via egen programmering på maskinen, hvorfor det er en fordel at have et godt kendskab til IT.

” Det er vigtigt, at du løbende ønsker at udvikle dig, og at du selv er med til at skubbe på din udvikling, da vores planer er, at du på sigt kommer til at arbejde med mere komplicerede CNC-opgaver og skal være med til at løfte hele afdelingens CNC-niveau,” fortæller Bo Mortensen.

Du har naturligvis også et godt humør, og så er du garant for de gode holdninger, og er god til at få samarbejdet til at glide.

Bliv en del af Kyocera Unimerco

Som vores nye kollega bliver du en del af en international produktionsvirksomhed, der producerer, genopsliber og sælger nogle af verdens mest effektive og komplicerede standard- og specialproducerede værktøjsløsninger til slutbrugere i blandt andet træ-, møbel-, fly- og automobilindustrien.

Vores hovedsæde er i Sunds ved Herning, mens vi har aktiviteter verden over.

Vores gode kolleger er den vigtigste del af et godt arbejdsmiljø, der rummer gratis adgang til vores fitnessrum, sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, mulighed for deltagelse i medarbejderklubber, overskudsdeling og meget mere.

Vi har mange faglige og personlige udviklingsmuligheder i vores globale organisation, hvis blot du har lysten, evnen og viljen til at udvikle og uddanne dig.

Vi tror på, at vores medarbejdere opnår den bedst mulige balance mellem arbejds- og privatliv ved at bo i rimelig køreafstand til KYOCERA UNIMERCO. Derfor skal vores kommende medarbejder allerede bo eller være villig til at tage bopæl i området

Ansættelsesvilkår

Arbejdstiden bliver på nathold, 4 dage ugentligt fra kl. 19.35-04.10 fra søndag – torsdag eller fra mandag – fredag.

Vi sørger naturligvis for, at du får en grundig uddannelse i både maskiner og værktøj. Uddannelses- og oplæringsperioden foregår på daghold i minimum 3 måneder, og først herefter overgår du til nathold.

Tiltrædelse


Hurtigst muligt


Interesseret?


Er du interesseret i at høre nærmere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Production Manager Bo Mortensen eller Helle Helsinghof fra HR-afdelingen på telefon 97 14 14 11.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Sunds

Lignende jobs

  • Industritekniker

    Industritekniker 22-08-2024 Er du kvalitetsbevidst og faglig uddannet? Har du erfaring med CNC-fræsning/-drejning? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega. Vi søger e..
    • Maskintekniker
    • Lem St
    Få mere info
  • Reparatør/Mekaniker - [xxxxx] Pårup

    Vi har travlt på vores værksted, så vi mangler en reparatør snarest muligt. Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Maskintekniker
    • Engesvang
    Få mere info
  • Maskintekniker i Skjern

    Trives du i en hverdag, hvor elektriske systemer, el-diagrammer og softwareudvikling er på programmet, og har du flair for håndtering af egne projekter? Så er du måske VM Tarms nye automation engin..
    • Maskintekniker
    • Skjern
    Få mere info
  • CNC operatør søges til daghold i Vinderup

    Vi søger en dygtig medarbejder til vores kundes CNC-afdeling. Stillingen indebærer arbejde med CNC-styrede maskiner, specifikt med systemet Delem. Du vil blive en del af et team, der har fokus .
    • Maskintekniker
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2