1 CAM-specialist og koordinator og 1 værktøjstekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

1 CAM-specialist og koordinator og 1 værktøjstekniker

Industritekniker eller værktøjsmager med CNC/CAM-erfaring

Din nye arbejdsplads
Vores bearbejdningsafdeling leverer alle dreje- og fræseopgaver til kunder og søsterselskaber i Kyocera Unimerco koncernen. 20 engagerede og veluddannede teknikere producerer høj kvalitet i meget små seriestørrelser, hvor kravene til korte leveringstider og høje tolerancekrav løses i et dynamisk og uformelt miljø og i et tæt samarbejde med konstruktører, salgsteknikere og produktspecialister. Maskinparken består bl.a. af fræsecentre, drejebænke samt multitasking maskine. Vi bruger Edgecam software.

Det går stærkt, og senest har vi udviklet nye banebrydende værktøjsløsninger til bl.a. energisektoren. Det giver faglige udfordringer og stiller store krav til fortsat optimering af vores maskinudnyttelse, programmeringsevner og automatisering.

2 af vores kolleger har fået nye spændende udfordringer internt i koncernen, og vi søger derfor en dygtig CAM-specialist med koordinator potentiale samt yderligere en erfaren værktøjstekniker.

CAM-specialist og koordinator
Vores nye CAM-specialist bliver omdrejningspunktet for fortsat implementering og optimering af vores programmerings software – Edgecam. Med udgangspunkt i din rolle som opgaveafvikler på maskinen, så skal du bruge ca. 50% af din tid som sparringspartner for dine kolleger, udvikling af programmeringsrutiner, sætte mål for programmeringstider, kontakt til softwareleverandører, afklare maskin- og bearbejdningsspørgsmål i samarbejde med konstruktører og produktudviklere og meget mere.

Har du evnerne og lysten, så er der på sigt mulighed for at udvide funktionen med koordinator opgaver som bl.a. reklamationsanalyser og -læring, planlægning, projektdeltagelse og styring af specialopgaver.

Du har en solid faglig baggrund og indgående kendskab til CAM (Mastercam eller optimalt Edgecam) samt dreje/fræse processer – og så har du personligheden, samarbejdsevnerne og viljen til at gå forrest og udvikle og udfordre vores processer, også når det kræver en ekstra indsats.

Du skal kunne begå dig på engelsk.

Vil du vide mere om jobbet eller se afdelingen, inden du søger, så kontakt produktionschef Christina Larni Poulsen eller HR-konsulent Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14 11.

Værktøjstekniker – drejning
Din primære opgave bliver betjening af drejecenter, hvor der produceres bæreværktøjer (stålkroppe) til vores specialværktøjer.

Der er tale om små produktionsserier, og du og din nærmeste kollega planlægger selv ordreafvikling og fordelingen mellem programmering og afvikling på maskinen. Det giver en alsidig arbejdsdag med mange forskelligartede opgaver.

Du har en baggrund om industritekniker eller værktøjsmager og et godt CAM-brugerniveau, som sikrer at du sammen med dine øvrige kolleger naturligt bliver involveret i vores Edgecam implementering på brugersiden, leverer input til bearbejdningsstrategi mv.

Vil du vide mere om jobbet eller se afdelingen, inden du søger, så kontakt produktionschef Christina Larni Poulsen eller HR-konsulent Lotte Nyegaard Wedel.

Vi tilbyder
Vi tilbyder faglige udfordringer og gode udviklingsmuligheder på en spændende arbejdsplads, der værdsætter dig og din indsats. Derfor kan vi også tilbyde dig adgang til vores eget fitnesscenter, vores medarbejderrestaurant, medlemskab af 10 medarbejderdrevne firmaklubber og ikke mindst sociale arrangementer, hvor vi mødes på tværs af afdelingerne.

Hos os bliver du aldrig blot et nummer i rækken, da det er din og dine kollegers fortjeneste, at vores virksomhed fortsat udvikler sig og leverer gode resultater. Derfor bliver der hver eneste måned åbent informeret om vores udvikling, resultater og nye tiltag.

Vi kender og respekterer hinandens personlighed og faglighed og arbejder hver dag tæt sammen til gavn for kunderne.

Arbejdstid
Arbejdstiden i begge stillinger er daghold (mandag – fredag i tidsrummet kl. 07.00 – 16.00).

Ansøgning og tiltrædelse
Tiltrædelse hurtigst muligt – men vi venter gerne på den helt rigtige.

Vær opmærksom på, at vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. Ved indsendelse af din ansøgning bedes du venligst angive, hvilken af de to stillinger du søger.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Sunds

Lignende jobs

  • Industritekniker

    Industritekniker 22-08-2024 Er du kvalitetsbevidst og faglig uddannet? Har du erfaring med CNC-fræsning/-drejning? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega. Vi søger e..
    • Maskintekniker
    • Lem St
    Få mere info
  • Reparatør/Mekaniker - [xxxxx] Pårup

    Vi har travlt på vores værksted, så vi mangler en reparatør snarest muligt. Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Maskintekniker
    • Engesvang
    Få mere info
  • Maskintekniker i Skjern

    Trives du i en hverdag, hvor elektriske systemer, el-diagrammer og softwareudvikling er på programmet, og har du flair for håndtering af egne projekter? Så er du måske VM Tarms nye automation engin..
    • Maskintekniker
    • Skjern
    Få mere info
  • CNC operatør søges til daghold i Vinderup

    Vi søger en dygtig medarbejder til vores kundes CNC-afdeling. Stillingen indebærer arbejde med CNC-styrede maskiner, specifikt med systemet Delem. Du vil blive en del af et team, der har fokus .
    • Maskintekniker
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2