Tekniker til vores serviceværksted i Svenstrup J

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svenstrup J

Danmarks mest moderne kaffehus og kafferisteri

I Bentax drejer det sig om god kaffe og alt omkring kaffens univers. Vi sælger dagligt kaffe og kaffeudstyr samt servicerer en lang række af landets caféer, restauranter, hoteller, virksomheder, detailbutikker og convenience kæder. Vores virksomhed er baseret på tre kerneværdier: Hæderlighed, ordentlighed og faglighed, som vi lever og arbejder ud fra. Serviceafdelingen er virksomhedens største afdeling, og vi er et stærkt hold af professionelle og dygtige teknikere fordelt over hele landet og med et værksted, der klargør, renoverer og reparerer maskiner og udstyr. Sammen sørger vi for, at vores kunders udstyr er i drift, og kaffen smager som den skal. Vores mål er at tilbyde vores kunder landets bedste service, derfor søger vi nu:

Tekniker til vores serviceværksted i Svenstrup J

Teknik * Reparation * Servicering

Vil du være en del af et dynamisk og ambitiøst team, hvor kvalitet, effektivitet, fleksibilitet og udvikling er nøgleordene?

I det daglige vil du som tekniker referere til vores Drifts- og Kvalitetschef. Du vil blive en del af et dynamisk og kompetent værkstedsteam, som står for klargøring, renovering og reparation af udstyr og maskiner på vores værksted i Svenstrup.

Opgaver, som naturligt ligger i jobbet:

  • Klargøring af nyt og brugt udstyr
  • Renovering af udstyr
  • Reparation ved nedbrud på udstyr ved vores kunder i nærområdet
  • Andre ad hoc-opgaver

Selvstændig, ansvarlig og struktureret

Hvis du skal have succes i dette job, er det vigtigt, at du er fleksibel og trives med en hverdag, som altid byder på forskellige opgaver og udfordringer. Du er serviceminded og imødekommende. Vi forventer, at du er en god kollega og ikke er bange for at træde til, hvis en kollega har behov for hjælp. Det er vigtigt, at du trives med at have kundekontakt, da du, ved behov, vil få opgaver som kørende tekniker ved vores kunder.

Det er en klar fordel, hvis du har branchekendskab eller kendskab fra en lignende stilling. Skulle du have et kølecertifikat, er det et klart plus, men ikke et krav. Det er dog et krav, at du har teknisk indsigt og interesse i elektronik og mekanik. Måske har du en faglig uddannelse som elektriker eller lignende. Uanset hvilken baggrund du har, sørger vi for teknisk træning, inden du bliver sendt ud på egne ben.

Du kan begå dig på dansk i skrift og tale. Du kan læse og forstå engelsk og har IT-kendskab på brugerniveau. Du har kørekort.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et job i en virksomhed i stærk udvikling. Vi repræsenterer et af markedets stærkeste brands, og du bliver en del af en virksomhed med et godt arbejdsmiljø, fantastiske kollegaer og masser af god kaffe på jobbet.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Du vil få en løn, som modsvarer dine kvalifikationer.

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word eller PDF mærket ”Tekniker til Værksted” til [email protected] senest den 10.07.2021. Vi læser ansøgninger efterhånden, som vi modtager dem, og indkalder til samtaler løbende. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt.

Relevante spørgsmål om stillingen kan rettes til Drift- og kvalitetschef Christian Zinck på tlf. 20901678

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Svenstrup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Svenstrup J
  • Lørdag den 10. juli 2021

Lignende jobs

  • Sæt strøm til karrieren - Servicetekniker søges ti...

    Er du elektriker og på udkig efter muligheden for at bidrage til markante nordjyske bygninger og projekter? Så har vi jobbet til dig. Vores kunde er en innovativ og ambitiøs vækstvirksomhed med..
    • Maskintekniker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Kørende Servicetekniker/Mobile Service Technician ...

    Hvad kan man forvente?We are looking for talented Automotive Technicians (Mechanic) for Tesla's Mobile Service across Denmark.Our Mobile Service Technicians are unique in the industry, driving in c..
    • Maskintekniker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Maskintekniker i Aalborg

    Har du erfaring med at køre gravemaskine, så er det dig, jeg leder efter. Du vil arbejde på en byggeplads i Klarup skal gøre klar til belægning. Det er et krav, at du har kørekort til bil for at ku..
    • Maskintekniker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Er du vores nye ABA-tekniker?

    [xxxxx]s sikringsafdeling søger dygtige ABA-sikringsteknikere til Aalborg og Aarhus Er du en serviceminded og kvalitetsbevidst elektriker med erfaring inden for ABA- anlæg, så er det måske .
    • Maskintekniker
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Svenstrup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Svenstrup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Svenstrup J over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1
7. august 2024 1