Servicetekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Servicetekniker

Har du erfaring med reparation og vedligeholdelse af maskiner, og har du både mekaniske og elektriske kompetencer? Kan du lide at have en uforudsigelig arbejdsdag og tage fat i det ukendte? Så er du måske vores nye kollega!

Om jobbet

Som servicetekniker får du et selvstændigt job, hvor du gennemfører vedligeholdelsesopgaver og sikrer en fejlfri og effektiv produktion. Du får sammen med dine kolleger i serviceteamet også et fælles ansvar for at løse de faste tilbagevendende vedligeholdelsesopgaver. Dine opgaver omfatter primært:

Fejlfinding på mekaniske dele
Fejlfinding på el-, PLC- og computerstyringer i samarbejde med vores IT Udviklingsafdeling.
Reparation og vedligeholdelse af maskiner, både produktionsmaskiner, bindemaskiner, printere mv.
Justeringer, kontrolmålinger samt udskiftning af både mekaniske og elektriske dele
Lejlighedsvis deltagelse i projektorienterede opgaver såsom ombygning, udskiftning og optimering af maskiner

For den rette kandidat, vil der være mulighed for løbende at udvikle dine kompetencer.

Om dig

Jobbet er for dig der trives med en hverdag, der er stærkt præget af uforudsigelighed. Vi ved aldrig præcis, hvad arbejdsdagen byder på. Derfor er det afgørende, at du er omstillingsparat og kan have mange bolde i luften på samme tid. Den rette kollega arbejder selvstændigt og kan træffe egne beslutninger. Det er vigtigt, at du tør tage initiativ til at arbejde med nye og ukendte opgaver. Det er en forudsætning, at du kan tale med alle slags mennesker, og at du kan rumme at samarbejde i et team med mange forskellige personligheder og kompetencer.

Vi forventer, at du:

Er udannet automatiktekniker, industrielektriker eller lignende.
Har mekanisk og elektrisk erfaring fra industrien med fejlfinding og reparationer på såvel mekaniske som elektriske installationer
Har flair for at arbejde med it-systemer i forbindelse med opgavehåndtering mm.
Er struktureret med en god ordenssans, og er god til at holde styr på dine opgaver
Taler og skriver dansk, og - gerne med et godt kendskab til engelsk og tysk.

Vi tilbyder

Et forretningsorienteret, men også uformelt og sjovt arbejdsmiljø, hvor det til tider går stærkt. Du kommer til at arbejde sammen med engagerede og fagligt stolte kolleger, i et team, hvor alle har stor teknisk ekspertise.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring og pensionsordning, som matcher dine kvalifikationer. Arbejdsstedet er i vores moderne kontormiljø i Taastrup nær Høje Taastrup station. Vi sørger selvfølgelig for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.

Interesseret?

Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV i dag. Ansøgningsfristen er den 20. juni. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teknisk chef Jan Pedersen på telefon 2949 2731. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.

FK Distribution omdeler hver uge reklamer og ugeaviser direkte til de danske husstande, og vi formidler digitale tilbud til forbrugerne. Vi har skabt verdens førende pakketeknologi, og vi er midt i at transformere os fra en traditionel distributionsvirksomhed til en avanceret postal virksomhed. Vi står blandt andet bag NejTak+ ordningen og tilbudsplatformen minetilbud. FK Distribution er et datterselskab i North Media koncernen.Maskintekniker søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Værksteds- og Servicetekniker til markedsledende v...

    Fri kontakt
    Brænder du for at abejde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Har du en el-teknisk baggrund? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist? Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!
    • Maskintekniker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Reparatør/Mekaniker - [xxxxx] Herlev

    Vi har travlt på vores værksted, så vi mangler en reparatør snarest muligt. Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Maskintekniker
    • Herlev
    Få mere info
  • Service- og kalibreringstekniker - Life science- o...

    Er du en dygtig og udadvendt service- og kalibreringstekniker, der kan sikre, at vores kunders udstyr måler korrekt, og vil du være med til at opbygge vores nye serviceafdeling, så er denne stillin..
    • Maskintekniker
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Operatør til sterilproduktion - Vær med, når vi re...

    Operatør til sterilproduktion - Vær med, når vi redder liv Production Er du parat til nye udfordringer? Så er jobbet som operatør på skiftehold måske lige noget for dig. Hvad skal du lav..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1