Automatiktekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vamdrup

Har du en god forståelse for, hvordan mekanikken virker og har du hænderne skruet rigtigt på? Så er det måske dig, vi søger til vores vedligeholdelses-team i Teknos i Vamdrup.

Teknos er en af de førende leverandører af maling til industrien inden for træ, metal, akustik og møbler. Vi har en ambition om at udvikle løsninger, der kan være med til at beskytte kloden. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder på at udvikle smarte, teknologisk avancerede løsninger, der beskytter og forlænger levetiden på alle typer af produkter.

Vi har brug for flere hoveder Teknos er vokset hurtigt de seneste år og har en stærk vækststrategi for fremtiden. For at fastholde vores leden-de position i branchen og for at være i stand til at servicere forretningsenhederne bedst muligt, søger vi en ny kollega til vores vedligeholdelses-team på fabrikken i Vamdrup.

Din opgaver vil bestå af:

  • forefaldende vedligehold på vores produktionsmaskiner,
  • fejlfinding og reparation af maskiner og procesudstyr
  • diverse vedligehold på bygninger

Du vil indgå i et team med 3 andre kollegaer. Du vil arbejde på daghold, men da vi producerer på 3-holdsskift er det vigtigt, at du også sammen med dine kollegaer kan stå til rådighed ved stop eller havari.

Som profil er du i stand til at tænke ud af boxen, hvor der skal opfindes eller konstrueres løsninger. Du arbejder selvstændigt og trives i et miljø med en til tider travl hverdag. Du motiveres af nye udfordringer og har let ved at sætte dig ind i nye problemstillinger. Vi forventer, at du har erfaring med vedligehold af og fejlfinding på produktionsmaskiner. Det er ligeledes en selvfølgelighed for os, at du leverer en god kvalitet i dit arbejde, og at du vægter sikkerhed højt. Uddannelsesmæssigt har du en baggrund som automatiktekniker/maskinarbejder eller smed gerne med kendskab til PLC.

Er du vores nye kollega? Vi kan tilbyde en arbejdsplads med alsidige opgaver. Afdelingen præges af teamwork og da vi er af den opfattelse at samarbejde er nøglen til succes. Vi kan love dig kompetente kollegaer og mulighed for at få indflydelse på din hverdag og opgaveløsningen I Teknos har vi skabt en virksomhedskultur, der bygger på sunde familieværdier, hvor alle høres og opfordres til at tage initiativ. Vi tror på, at jo mere vi inddrager vores medarbejdere og vores kunder, des bedre bliver vi til at udvikle løsninger, der sætter nye standarder. Vi kan tilbyde gode personaleforhold og arbejdsvilkår og en løn, som modsvarer jobindholdet og dine kvalifikationer. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter naturligvis på den rette kandidat.

Ansøgning Upload din ansøgning og dit CV her med relevante bilag snarest. Vi indkalder kandidater løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Vedligeholdelseschef, Claus K. Iversen på mobil 21688199.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vamdrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Vamdrup
  • Onsdag den 31. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Vamdrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Vamdrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Vamdrup over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1