Rekrutteringsfirma

Maskinmester/automationstekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

På vegne af ATLINE søges en alsidig maskinmester/automationstekniker til en nyoprettet stilling - med fokus på ny teknologi inden for automatiske, robotstyrede analysemaskiner. Her vil du få mulighed for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger til nogle af verdens førende foder- og fødevareproducenter.

Om stillingen

Med base i Vejen bliver du en del af en vækstorienteret virksomhed med en flad organisation og meget kompetente kollegaer. Du bliver en nøgleperson i et lille og velfungerende team, der arbejder tæt sammen i både planlægningsfasen og under udførelsen af arbejdet. Her vil du blive inddraget i hele udviklings- og fremstillingsprocessen og vil følge produktet fra idé til test og installation.

ATLINE producerer højteknologisk analyseudstyr, som kræver en del knowhow, hvorfor du vil gennemgå et introforløb, hvor du med god oplæring lærer maskinerne at kende. Arbejdsopgaverne er alsidige, og du får en hverdag fyldt med bl.a. elteknik, udvikling og klassisk mekanisk montage. Det er derfor et krav, at du har både mekanisk og elteknisk erfaring og brænder for at løse de udfordringer, du måtte komme til at stå overfor.

Du er med ved idriftsætning af maskiner hos virksomhedens kunder, og du varetager efterfølgende service og vedligehold, backup, fejlfinding og lettere teknisk support. Når du er hjemme, deltager du i udviklings- og montagearbejdet, hvilket gør, at du får et uvurderligt indblik i maskinernes opbygning og funktionalitet. Du vil her altid kunne trække på ekspertise fra kollegaer i huset samt eksterne specialister.

Dine primære opgaver vil være:

  • deltagelse i udviklingsopgaver inden for automatiske analysemaskiner
  • idriftsætning af robotstyrede analysemaskiner hos kunder i udlandet
  • kundesupport i forbindelse med driftsforstyrrelser
  • deltagelse i montage af maskiner i egen produktion
  • test i forbindelse med udvikling af prototypemaskiner.

Du skal forvente rejseaktivitet på cirka 40-70 dage årligt i primært Europa og Nordamerika.

Om dig og dine kvalifikationer

Indgangene til jobbet kan være mange. Du kan have en mekanisk eller elteknisk uddannelse som maskinmester, automatiktekniker el.lign., og du har praktisk erfaring med industri og produktion samt rejseaktivitet. For at få succes i stillingen kræves det, at du er en struktureret og samarbejdsorienteret person, der kan begå sig på flere niveauer hos nogle af verdens førende foder- og fødevareproducenter.

  • Du er omgængelig, udadvendt, kvalitetsbevidst og serviceminded.
  • Du overskuer let mekaniske sammenhænge, og hvordan mekaniske enheder skal arbejde sammen.
  • Du er "problemløser", der får kundernes problemer løst og er i stand til at prioritere din tid.
  • Du arbejder målrettet og struktureret således, at tidsplaner overholdes.
  • Du bidrager til et godt arbejdsmiljø og trives med en åben og uformel omgangstone og et tæt samarbejde med dine kollegaer.

Du taler og skriver engelsk på et højt niveau.

Virksomheden tilbyder dig

Du tilbydes en udfordrende stilling med alsidige opgaver i en kundeorienteret, international virksomhed. Du vil gennem en engageret indsats få mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling og blive en nøgleperson i forhold til at indfri en meget ambitiøs vækststrategi. Udover et højt fagligt niveau vil det være den personlige profil, vi lægger vægt på, da det er medarbejderne ved ATLINE, som gør forskellen.

Ansættelsesvilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191 eller pr. mail: [email protected].

________________________________________________________________________________________________

ATLINE producerer højteknologisk analyseudstyr i form af bl.a. automatiske, robotstyrede analysemaskiner. Firmaet er lokaliseret i Vejen og har egen produktion. Maskinerne er patenterede og har et meget stort vækstpotentiale. Kunderne, som ATLINE betjener, er nogle af verdens førende foder- og fødevareproducenter såsom Nestlé, MARS, Cargill mv.

Læs mere på www.atline.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Vejen

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Vejen over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1