Automationstekniker til Aalborg Forsyning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vodskov

Vil du arbejde med fejlsøgning og elektriske vedligeholdelse af pumpestationer til distributionssystemer, kølecentraler og gas? Får du energi af en alsidig arbejdsdag, med mange opgaver kørende? Er du erfaren i PLC-programmering og elektrisk fejlsøgning på automationsanlæg? Så er det her jobbet for dig.

Aalborg Forsyning Energi står for Aalborg Kommunes produktion og distribution af fjernvarme, køl, gas samt produktion af elektricitet til el-markedet. Der er pt. 80 pumpestationer, 7 decentrale kraftvarmeværker og 8 varmecentraler. Som Automationstekniker indgår du i en erfaren og dedikeret gruppe på pt. 11 medarbejdere, heraf 8 El og SRO-specialister, der sammen står for drift og vedligeholdelse af anlæggene. Distribution, Drift & vedligehold afsnittet har ansvaret for Aalborg Forsynings anlæg, der producerer køl, samt pumpestationer til distribution af varme, samt gasforsyning. Desuden er drift og vedligehold af Aalborg Forsynings SRO-system en af kerneopgaverne.
Jobbet
Som Automationstekniker tager du sammen med dine kolleger ansvar for sikre en teknisk, økonomisk, kvalitets- og sikkerhedsmæssig forsvarlig drift. Du sikrer, at opgaver og projekter udføres i overensstemmelse med gældende retningslinjer, til tiden og inden for budget. Der er et tæt samarbejde med kolleger i andre dele af Aalborg Forsyning, Energi.
  • Du deltager i vedligehold af virksomhedens tekniske installationer for Varme, Køl og gas.
  • Du kommer til at arbejde med fejlsøgning af automationsanlæg.
  • Du indgår selvstændigt i mindre vedligeholdsprojekter i samarbejde med eksterne håndværkere og specialister.
  • Du bidrager løbende til forbedringer og udvikling af sikkerhedskulturen.

Du dokumenterer det du laver, og får afsluttet opgaverne rettidig.
Om dig

  • Automationstekniker, elektriker, El-installatør eller tilsvarende med indsigt i og erfaring med automation, reguleringsteknik og måleteknik.
  • Du har minimum 3-5 års erfaring inden for området.
  • Du kan arbejde med diverse IT-systemer på brugerniveau.
  • Solid erfaring med fejlsøgning på automationsanlæg.
  • Erfaring med drift og vedligehold, og gerne af pumpestationer samt evt. anlæg til at fjernkøle installationer.
  • Holdspiller med fokus på vidensdeling og sparring.
  • Som person struktureret, flittig og vedholdende når opgaven er i gang.
  • Nysgerrighed på faget og lyst til at lære nyt og løbende højne dine kompetencer.
  • Gyldigt kørekort - min. B-kørekort


Sådan er vi

Distribution, Drift og Vedligehold består af dedikerede og selvkørende medarbejdere, der tager selvstændigt ansvar for driften og vedligehold, og lægger vægt på faglig sparring og udvikling. Stemningen er afslappet men seriøs, og der lægges vægt på at levere en optimal drift både hvad angår produktion og økonomi. Omstillingen til vedvarende energi vil give dig mulighed for komme helt i front inden for de nyeste teknologier til distribution af fjernvarme og køl.
Løn og ansættelsesforhold

Der tilbydes en 37 timers arbejdsuge. Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, mulighed for efteruddannelse, fitnessfaciliteter og kantineordning.

Aalborg Forsyning opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Koncernsproget er dansk.

Tilføj eventuelt forventet dato / uge for samtaler, så kandidaterne har en fornemmelse af, hvornår de kan forvente at høre fra jer.
Interesseret?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Heine Grünewald Larsen på +45 25 20 48 31.
Aalborg Forsyning
Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i tre direktørområder for hhv. innovation, teknik og økonomi, samt divisionen Renovation og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.

Fakta om Aalborg Forsyning

  • 600 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Vodskov
  • Fredag den 04. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Vodskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Vodskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Vodskov over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1