Værkfører med ambitioner - teamleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Som medarbejdende værkfører bliver du ansvarlig for at lede og drive produktionen i et team på 8 personer. Du vil sammen med dit team arbejde med at sikre kontinuerlig fremdrift i produktionen, med fokus på løbende forbedringer og udvikling af eksisterende produktionsprocesser.

Om Varimixer A/S - STRONG AS A BEAR -Røremaskiner til professionelle, dansk design og kvalitet
Varimixer A/S blev stiftet i 1915, og er i dag vokset til en verdensomspændende leverandør af planetrøremaskiner. Navnet Varimixer kendes i selv de fjerneste egne af verden, og er forbundet med robusthed, stabilitet og innovation. Virksomheden er i dag blandt de førende indenfor sit felt, og kendt som en pålidelig og serviceminded leverandør af højkvalitetsprodukter produceret i Danmark. Varimixer A/S har egen produktion på adressen i Brøndby, og har 55 ansatte i Danmark.

Om rollen
Har du lyst til et spændende job i en international virksomhed i vækst og er du omhyggelig, energisk og ansvarsbevidst så er du måske vores nye teamleder/værkfører til vores produktion. Du vil få reference til produktionschefen og som værkfører er du ansvarlig for produktionsopgaver og med planlægning/ledelse af dit team. Du vil få en central rolle i tværorganisatorisk samarbejde med bl.a. planlægning, indkøb og den tekniske afdeling. Du får en centralt placeret rolle og vil have en stor daglig berøringsflade både internt og eksternt. Du tilbydes en varieret hverdag i en virksomhed med lange traditioner, og et internationalt stærkt high end varemærke
Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelse som industriteknikker/maskinarbejder eller lignende. Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale, har kendskab til Master Cam og Iso programmering. I denne del af produktionsteamet er der fokus på følgende maskiner Okuma og YCM. Du har hands-on i produktionen og du sætter dig grundigt ind i de specifikke opgaver. Du er ikke bange for at gå forrest, ligesom du heller ikke er bange for selv at tage fat. Som person er du robust og har en naturlig pondus. Du er god til at skabe struktur og overblik og du er kendetegnet ved en pragmatisk og forretningsorienteret måde at drive produktion på.

Opgaver og ansvar
Anslået fordeling mellem arbejde i produktionen 70% og planlægning/ledelse 30%
  • Fortrolig med programmering i Master Cam og Iso programmering
  • Tæt samarbejde mellem planlægning/indkøb og produktionen
  • Gerne ledelses erfaring og god til at skabe en team/hold ånd, hvor vi hjælper hinanden
  • Involvering i ny investeringer og valg af optimalt udstyr i maskinparken
  • Indkøring af nye maskiner i tæt samarbejde med team
  • Udvikling af eksisterende produktionsprocesser
  • Ledelse af pt 8 mand.
  • Styrer den løbende vurdering mellem ind og outsourcing af emner
  • Produktion køres i to hold skift (dag og aften)
  • Sikre en god kvalitet, høj produktivitet og sørge for levering til tiden
  • Fungere som problemløser og “teknisk mentor” i produktionen, med fokus på løbende forbedring
  • Samarbejde på tværs af organisationen, for at sikre optimal planlægning og afvikling af produktionen
  • Sikre at de tilgængelige personlige kompetencer udnyttes bedst muligt og tilsikre at ressourcerne anvendes effektivt

Vi sørger for, at du får et grundigt introforløb, specielt i vores produktion, så du får et godt kendskab til produkterne.

Dine faglige og personlige kompetencer
Du kommer gerne fra en lignende stilling, gerne fra en international produktionsvirksomhed. Du taler flydende engelsk og dansk. Du har måske en teknisk uddannelse som industriteknikker/maskinarbejder. Det er vigtigt, at du ser dig selv som tovholder og kan bevare overblikket selvom det ind imellem går stærkt. Du trives med et arbejde, hvor opgaverne er forskelligartede, og sætter en ære i at kunne præstere i denne rolle. Du har en god situationsfornemmelse og kan bevare overblikket i en travl hverdag. Du er ligeledes god til at tilrettelægge og prioritere teamets opgaver.

Vi tilbyder
En stilling i en velrenommeret, solid og dynamisk virksomhed. Vi har et godt produktprogram og et stærkt brand. Du vil komme til at samarbejde på tværs af afdelingerne, med ansvarsfulde og ærekære kollegaer, som støtter dig i hverdagen. Vi har en god virksomhedskultur og arbejder hele tiden på at forbedre os. Hverdagen er travl, og alligevel er stemningen uformel og atmosfæren god.
Vi sørger for, at du får et grundigt introforløb så du får et godt kendskab til kollegaerne og produkterne. Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og kort beslutningsproces. Vi arbejder i en flad organisationsstruktur som sikrer, at vi kender hinanden, virksomhedens mål og værdier. Ejerskab og ordentlighed er vigtige nøgleord i vores organisation, vi passer godt på hinanden og vores forretning. Kan du se dig selv i dette, så tøv ikke med at sende en ansøgning. Løn efter kvalifikationer (Industries funktionæroverenskomst).

Ansøgning og kontakt
Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt. Stillingen kan derfor potentielt blive besat før ansøgningsfristens udløb – vi venter dog gerne på den rigtige kandidat. BEMÆRK: Vi kan desværre ikke håndtere ansøgninger sendt pr. alm. mail. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Dorthe Majbrit Bonnicksen fra DeZignated ApS på telefon +45 2715 4303, som varetager rekrutteringsprocessen i samarbejde med Varimixer A/S. Vi ser frem til at høre fra dig. Du kan læse mere om Varimixer A/S på https://varimixer.com/da/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Brøndby
  • Onsdag den 07. december 2022

Lignende jobs

  • Mekaniker i Kastrup

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Vi søger derfor en udlært mekaniker.Teamet på Amager tilbyder et job med..
    • Mekaniker
    • Kastrup
    Få mere info
  • Mekaniker i Hvidovre

    Vil du være en del af et fagligt stærkt og serviceminded team og arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker? Til vores nye skadecenter i Hvidovre søger vi en karrosseri-kunstner som er kv..
    • Mekaniker
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Mekaniker i Ballerup

    FirmabeskrivelseHos Bosch former vi fremtiden ved at opfinde teknologier og services af høj kvalitet, der vækker entusiasme og beriger menneskers liv. Vores løfte til vores medarbejdere er bund..
    • Mekaniker
    • Ballerup
    Få mere info
  • Mekaniker i Ballerup

    Do you envision a future where you play a key role in an engaged and committed team creating premium audio and video devices of tomorrow? Are you motivated by mechanical product development of elec..
    • Mekaniker
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
5. juli 2024 8
4. juli 2024 8
3. juli 2024 8
2. juli 2024 8
1. juli 2024 7
30. juni 2024 10
29. juni 2024 11
28. juni 2024 11
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 9
24. juni 2024 8
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 9
19. juni 2024 11
18. juni 2024 10
17. juni 2024 11
16. juni 2024 11
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 11
12. juni 2024 11
11. juni 2024 11
10. juni 2024 11
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7