Bilsagkyndige søges til Esbjerg Nord

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg N

Bilsagkyndige søges til Esbjerg Nord


Applus bilsyn, som er Danmarks største og førende virksomhed inden for bilsyn, søger lige nu bilsagkyndige kat 3 til vores synshaller i Esbjerg.

Vi er ca. 250 ansatte fordelt i vores synshaller i hele Danmark. Vi har ordnede forhold og stor fokus på medarbejder- og kundetilfredshed. Vi lægger stor vægt på, at du er ansvarlig og kan arbejde både selvstændigt og i team. Du skal være indstillet på at du vil få nogle fantastiske kollegaer, som hjælper hinanden på tværs af synshallerne.

Vi søger dig, som har lyst til at arbejde for og med kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen.

Dig, som vil være med til at arbejde for at vi opretholder vores høje standard i synshallerne, og sikre at vi lever op til kåringen som Danmarks bedste synshal, som vores kunder 5. år i træk har kåret os til. En pris vores medarbejdere er årsag til, at vi har opnået og er meget stolt af.

Du vil få reference direkte til Regionschefen, med hvem driften af synshallen planlægges i tæt samarbejde med teamkoordinatoren.

Dine primære arbejdsopgaver vil være syn af køretøjer, men når der ikke synes køretøjer eller betjenes kunder, vil der være opgaver af forskellig karakter som skal udføres.

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet kategori 3
  • Tager "ejerskab" over synshallen og er god til, at få kunderne til at føle sig som noget særligt
  • Brænder for dit fag som Bilsagkyndig
  • Er selvstændig og selvkørende
  • Er engageret og forandringsparat
  • Er ansvarlig og altid sætter kundens behov i centrum


Du vil få fast månedsløn og du bliver ansat som funktionær under Industriens Funktionæroverenskomst, som giver en hel del fordele til dig som medarbejder, herunder overarbejdsbetaling, feriefridage og en fritvalgslønkonto, som pr. er på 5% oveni din grundløn m.m.

Du vil blive omfattet af vores lokale aftaler, hvor du vil få et fast kategoritillæg – en attraktiv omsætnings- og produktbonus. Du vil få en pension og virksomhedsbetalt sundhedsforsikring, som familien også har mulighed for at tilkøbe for et mindre beløb.

Stillingen er på fuldtid, med opstart hurtigst muligt.

Ansøgning
Vi har ikke nogen ansøgningsfrist, men afholder løbende samtaler – så skynd dig at sende din ansøgning og CV via "Send ansøgning" online-knappen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til regionschef Jesper Mosdal på mobil 40 64 18 43.

Om Applus Bilsyn
Applus Bilsyn er markedsledende indenfor bilsyn og er en del af den internationale børsnoteret koncern Applus Services, der beskæftiger over 23.000 medarbejdere. Applus Services er i dag en af de største aktører i verden indenfor test, inspektioner og certificering (TIC).

Læs mere om Applus Bilsyn på www.bilsyn.dk samt Applus på www.applus.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg N.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Esbjerg N
  • Mandag den 06. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Esbjerg N

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Esbjerg N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere i Esbjerg N over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2