Assisterende værkstedsleder til Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Hvis du mangler nye udfordringer og ønsker en spændende stilling, så skal du læse videre her, for vi mangler dig i en funktion som assisterende værkstedsleder ved Installationsværksted Frederikshavn.

Om os

Installationsværkstedet er en sammenlægning mellem et værksted fra det tidligere Forsvarets Hovedværksteder og et værksted fra OPLOG, og der er derfor tale om et nyt værksted, der skal bygges op af rutinerede medarbejdere med forskelligartet håndværksmæssige baggrunde.

Installationsværkstedet hører under Vedligeholdelsesområde Frederikshavn og er placeret på Flådestation Frederikshavn.

Installationsværkstedet varetager elektriske og mekaniske ombygninger/modifikationer af Forsvarets materielkapaciteter.
Reparation og vedligeholdelse af mekaniske og elektriske installationer ombord på skibe, landanlæg og køretøjer.
Eftersyn, vedligeholdelse og belastningsprøver af omformere og generatorer på skibe og land installationer samt styringer for disse.
Mekanisk fremstilling og opbygning af pulte og rack.
Smede og bearbejdningsopgaver.

Værkstedet har ansvaret for masteeftersyn og vedligeholdelse af master i Jylland samt på Grønland og Færøerne.

Installationsværkstedet består af 1 værkstedsleder, 4 ass. værkstedsledere, 19 maskinarbejdere, 1 tømrer og 31 elektrikere. Medarbejderne er overvejende civile.

Værkstedet har el-autorisation og er ISO certificeret både inden for kvalitetsledelse og arbejdsmiljø.

Om stillingen

Du vil i stillingen fungere som assisterende værkstedsleder med daglig ledelse af vores mekaniske værksted.

Du vil overfor værkstedslederen være ansvarlig for planlægning, koordinering og udførelse af værkstedets opgaver samt have den daglige personaleledelse af værkstedets medarbejdere.

Du skal have fokus på effektiv udnyttelse af værkstedets kapaciteter og ressourcer.

I jobbet giver vi dig mulighed for at udvikle dig fagligt med kurser og efteruddannelse, hvor der bliver taget udgangspunkt i din baggrund.

Vi lægger vægt på fleksible rammer under ansvar, inden for de muligheder som Forsvarets fokus på tilpasning af opgaver og organisation giver. Vi tilstræber et godt arbejdsmiljø blandt andet gennem en uformel, åben og fordomsfri omgangstone.

Alt i alt, kan vi tilbyde dig et alsidigt job med mangeartede opgaver og udfordringer og med gode muligheder for både faglig- og personlig udvikling.

Om dig

Du har en erhvervsfaglig grunduddannelse som skibsmontør eller lignende suppleret med akademiuddannelse i ledelse, 3 obligatoriske moduler samt 1 valgmodul. Hvis du ikke har disse moduler i akademiuddannelsen, skal du være indforstået med at gennemføre disse indenfor en årrække.

Du besidder evnen til at have gang i mange opgaver på samme tid, samt du er i stand til at træffe beslutninger om arbejdets tilrettelæggelse, således at opgaverne løses indenfor aftalte terminer.

Du har fokus på din lederrolle og kan se sammenhængen mellem trivsel og effektivitet.

Du er kvalitetsbevidst, omhyggelig og systematisk i det daglige arbejde, og det forventes, at du kan arbejde selvstændigt og levere kvalitet i arbejdet. Du skal have gode samarbejdsevner og være omstillingsparat.

Du kan kommunikere på forskellige niveauer.

Det vil være en fordel, hvis du er vant til at arbejde med SAP PM som ordrestyring og planlægningsværktøj.

Tillige, men ikke mindst, forventer vi, at du vil indgå i en organisation, hvor vi arbejder på tværs af alle faggrænser og hjælper hinanden, hvor der er behov for dette.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes som værkmester på tjenestemandslignende vilkår i henhold til gældende organisationsaftale mellem CO10, Centralforeningen for Stampersonel og Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Ved ansættelse i Forsvaret er der mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer til stillingen.

Dit faste tjenestested vil være i Frederikshavn.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til Overværkmester Jan Hesthaven på tlf. 20 20 01 46.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Pia Knudsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 72 81 91 44.

Ansøgningsfrist er 19. april 2020. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Ansættelse efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består en Vedligeholdelsesdivision med af seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Frederikshavn
  • Søndag den 19. april 2020

Lignende jobs

  • Mekaniker søges til [xxxxx], Aalborg City

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder, men vi mangler dig, så vi kan opretholde den gode service.Du bliver en del af et velfungerende team i Aalborg City, hvor ingen er for fin til at tage .
    • Mekaniker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Varebilsmekanikerlærlinge - Mercedes-Benz

    Vi søger to dygtige varebilsmekanikerlærling til vores afdeling i Aalborg, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler. Hvert år uddanner vi mange unge m..
    • Mekaniker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Erfaren Biltekniker Søges til Semler Mobility Aalb...

    Er du en passioneret biltekniker med erfaring og lyst til at arbejde med nogle af bilbranchens mest anerkendte mærker og nyeste teknologier? Så har du nu chancen for at blive en del af vores dedike..
    • Mekaniker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Mekaniker i Aalborg

    mekanikerFor vores kunde i Aalborg søger vi en mekaniker med fokus på hydraulik.Har du erfaring inden for mekanisk arbejde og en interesse for hydraulik og el? Så er her en spændende mulighed f..
    • Mekaniker
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 5