Rekrutteringsfirma

Værkfører for halvfabrikata afdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

Har du en god teknisk forståelse, og har du lyst til at bruge den til en vigtig rolle i produktionen? Sætter du en ære i dit arbejde, og kan du lide, når der er styr på tingene? Så er her chancen for at komme til at arbejde i en dynamisk virksomhed i vækst.


Som værkfører for halvfabrikata afdelingen bliver du en del af et erfarent og stærkt produktionsteam, hvor du får mulighed for sparring, og hvor ånden er, at vi hjælper hinanden. Dit ansvarsområde bliver at lede og fordele arbejdet i virksomhedens halvfabrikata afdeling, som p.t. består af 4 medarbejdere. Her har du hele tiden fingeren på pulsen i forhold til prioritering af produktionsordrer, lagerdækning og koordinering af dette. Du hjælper også PTA-funktionen med klargøring af tegninger og styklister til hele produktionen. Herudover skal du sikre, at der er styr på de produktionsordrer, som du og din afdeling arbejder med. Kvalitet fremfor kvantitet er nøgleordet i denne rolle.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Lede og fordele arbejde af halvfabrikata i afdelingerne
  • Print og kontrol af tegninger
  • Vedligeholde produktionsgrundlaget, herunder også manuelle produktionsordrer
  • Hjælpe PTA med vedligehold af styklister, ruter og arbejdscentre
  • Oprette og vedligeholde journalstemplinger
  • Lagerstyring
  • Daglig dialog med indkøb
  • Løbende opfølgning på lagerdele

Stillingen er fuldtid, og du vil få reference til produktionschefen.

Du har måske en uddannelse som produktionsteknolog, teknisk assistent eller lignende. En anden indgangsvinkel til jobbet kan også være mange års erfaring i en produktion, kombineret med et naturtalent for IT og koordinering. Vigtigst for rollen er, at du har en god teknisk forståelse og erfaring med de listede arbejdsopgaver – gerne fra en produktionsvirksomhed. Du kommunikerer på dansk og engelsk både i skrift og tale. ERP-systemet er Navision – Business Central, hvorfor kendskab hertil vil være en fordel.

Som person er du struktureret og i stand til selv at prioritere og tilrettelægge din arbejdsdag, samt at få afsluttet opgaverne i høj kvalitet. Du kan lide, at der er styr på detaljerne, og du bidrager til at sikre et fagligt højt niveau, fordi du brænder for dit arbejde. Du ser muligheder, hvor andre ser forhindringer, og du har et ”problemløser mindset” og en evne til at være et skridt foran. Qua din praktiske erfaring har du en pragmatisk tilgang til opgaveløsningen, og du kan lide at levere et godt stykke arbejde, såvel som at fordybe dig i dit arbejde. Du har en venlig og imødekommende tilgang, og du trives i et miljø, der er nede på jorden, og hvor der er mulighed for at være en del af et stærkt produktionsteam mange år frem.

Du tilbydes et ansvarsfuldt, spændende og udfordrende job i en international vækstvirksomhed, der arbejder med nogle af de helt store industrivirksomheder i såvel Danmark som udland. Du vil i høj grad få mulighed for at påvirke og udforme din egen hverdag. Virksomheden tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring samt overskudsdeling. Tiltrædelse snarest muligt.

CALDAN CONVEYOR A/S er en på verdensplan førende leverandør af transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien. Virksomheden ligger i Galten ved Aarhus, og er en veletableret, moderne teknologivirksomhed med 50 års brancheerfaring. CALDAN projekterer, producerer og monterer interne transportanlæg til automatiserede lakeringsopgaver i både ind- og udland. CALDAN er i stor vækst, og har 2 gange fået tildelt Børsens pris som Gazellevirksomhed. Derudover er koncernen finansielt velfunderet og har en lang årrække opnået AAA rating. CALDAN har datterselskaber i Tyskland, England og Frankrig og beskæftiger 140 engagerede medarbejdere. CALDAN er en del af svenske Axel Johnson International. En koncern der ejer 150 virksomheder og har 4400 medarbejdere ansat, fordelt i 30 lande. Læs mere på www.caldan.dk

Vi har ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Galten

Lignende jobs

  • Mekaniker i Åbyhøj

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder, men vi mangler dig, så vi kan opretholde den gode service.Du bliver en del af et velfungerende team i Åbyhøj, hvor ingen er for fin til at tage en eks..
    • Mekaniker
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Mekaniker i Brabrand

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder.Teamet i Brabrand tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efter..
    • Mekaniker
    • Brabrand
    Få mere info
  • Mekaniker (elev) i Århus

    Brænder du som vi for busser - og vil du arbejde med den nyeste teknik hos en af de førende mærker i branchen?Vi har stor travlhed på vores værksted i Aarhus, derfor søger vi mekanikere og meka..
    • Mekaniker
    • Århus
    Få mere info
  • Mekaniker (elev) i Galten

    Har du interesse for mekanik, kraner, hejs (krog- og wirehenjs) og lastbiler? Har du hænderne skruet godt på og elsker du at skille ting ad, for at samle igen? Så er du måske vores nye kranmekanike..
    • Mekaniker
    • Galten
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere i Galten over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2