Vi søger en lastvognsmekaniker og entreprenør mekaniker til veletableret og markedsledende virksomhed i Grønland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grønland

Vi søger for vores kunde Usisaat 2 dygtige mekaniker, der er uddannet personvogns-, lastvogns-, varevogns- eller traktor/entreprenørmekaniker.

Vi leder efter en udadvendt og relationsskabende personlighed, som har lyst til at være en del af virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humøret højt. Virksomheden har en ambitiøs vækststrategi, der forventes derfor en gensidig fleksibilitet. Din personlighed er mindst lige så vigtig som din faglige baggrund, og her lægger vi vægt på, at du viser vejen ved selv at gå foran med dit personlige drive, som sikrer, at du får tingene gjort. Du er en teamplayer, og du forstår værdien af at skabe gode relationer. Når tingene går stærkt, er du god til at prioritere dine arbejdsopgaver.

Det forventes ydermere, at du behersker dansk og forstår teknisk engelsk. Kendskab til det grønlandske sprog og erfaring fra Grønland generelt vil være en fordel, men ikke et krav. Afgørende er det naturligvis også, at du har lyst til at bosætte dig i Grønland, hvor du udover et spændende arbejdsliv ville kunne få glæde af landets smukke natur og spændende kultur.

Dine arbejdsopgaver

  • Servicering af lastvogne og entreprenør maskiner.
  • Fejlsøgning og reparation af MAN lastvogne, Volvo entreprenør maskiner, Manitou maskiner.
  • Du vil komme til at arbejde med flere produkter, men hovedvægten vil være på lastbiler og entreprenør maskiner

Din profil

  • Du har en mekanikeruddannelse inden for personvogne, lastvogne, varevogne eller traktorer/landbrugsmaskiner/entreprenør maskiner.
  • Det er en fordel, hvis du har arbejdsmæssig erfaring med mærkerne MAN last og Varevogne, Volvoentreprenør maskiner, Manitou, men det er ikke et krav.
  • Du stræber altid efter at udføre dit arbejde rigtigt første gang, da vores vigtigste mission er at levere den bedste service hver gang.
  • Du har flair for at yde god service, da en del af jobbet også består i at hjælpe og tale med vores kunder.
  • Du kan arbejde med el og hydraulik.
  • Du er gode It kundskaber
  • Du kan læse og forstå teknisk engelsk
  • Du kan arbejde selvstændigt og er ansvarsfuld.
  • Du er fleksibel og har lyst til at lære nye metoder og udstyr at kende
  • Der kan forekommer rejser med kort varsel til andre byer i Grønland
  • Har kørekort til minium personbil

Usisaat er en grønlandsk virksomhed med snart 50 års erfaring inden for spedition og transport. Virksomheden er i konstant udvikling for at sikre innovative løsninger for kunderne. Virksomhedens kerneområder er flytteservice, shipping, salg- og reparation af person og lastbiler, lagerhotel, lager & logistik.

Usisaat Auto Service har flere forhandleraftaler. Usisaat Auto Service sælger og servicer MAN Last og varebiler, Volvo personbiler, Volvo entreprenør maskiner og Manitou,

Usisaat bygger nyt værksteds, som kommer til at stå klar i første halvår af 2022.

Du vil indgå i et dynamisk og serviceorienteret team, der har høj fokus på kundetilfredshed.

Vi vil løbende tilbyde dig kurser inden for MAN lastvognsbranchen, Volvo personbilsbranchen, Volvo entreprenør maskiner og Manitou, så du hele tiden er opdateret med de nyeste reparationsmetoder og er i stand til at håndtere det nyeste udstyr.

Usisaat vil i 2022 samle hele virksomheden i et nyt stort domicil i Nuuk. Usisaat har aktiviteter i hele Grønland. Virksomheden har inden for de seneste år været igennem et generationsskifte og drives i dag af søskende parret Minik Gerstrøm og Arnannguag Gerstrøm.


Usisaat tilbyder


En alsidig og spændende stilling hos Grønlands største transportvirksomhed og leverandør af lastbiler og busser. Du vil blive en del af en virksomhed i rivende udvikling med digital transformation og nyt domicil fra 2022. Usisaat går gerne forrest i skiftet mod et bæredygtigt transportsystem.

Hos os får du frihed under ansvar i et uformelt arbejdsmiljø og en bred kontaktflade i hele organisationen. Vi tilbyder en løn, der matcher dine kvalifikationer med attraktive personalegoder, pensionsordning, sundhedsforsikring, bohaveflytning og bolig.

Tiltrædelse ønskes snarest muligt, vi afholder derfor samtaler løbende

Interesseret?
Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +45 6083 3117, +299 583117 eller [email protected]

Flies HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedchef Poul Guldager Nielsen +299539215

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Grønland

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Grønland
  • Tirsdag den 07. december 2021

Lignende jobs

  • Entreprenørmaskinmekaniker

    [xxxxx] Sustainable Materials A/S søger entreprenørmaskinmekaniker til vores Anorthosit-mine ved White Mountain / Qaqortorsuaq inde i Kangerlussuaq. Kandidaten vil være ansvarlig for fejlfinding, .
    • Mekaniker
    • Kangerlussuaq (Søndre Strømfjord)
    Få mere info
  • Mekaniker / Maniitsoq:

    Leder du efter noget eventyr sammen med et spændende og dynamisk job? Så har vi måske den rette mulighed for dig.Vi søger en erfaren mekaniker til vores team. Den ideelle kandidat vil have en..
    • Mekaniker
    • Grønland
    Få mere info
  • Mekaniker søges til KJ Greenland, Uummannaq

    Uummannaq er en af Grønlands nordligste byer, her bor ca. 1600 mennesker i byen og ca. 1300 mennesker er fordelt på byens bygder. Uummannaq ligger på en 12 km2 stor ø for foden af det store hje..
    • Mekaniker
    • Grønland
    Få mere info
  • Autolakerer med ansvar for malerafdeling søges til...

    Kan du begå dig i både kabine og gulv? Så er denne stilling noget for dig.Vi har travlt og søger derfor en autolakerer, der vil stå i spidsen for vores malerafdeling. Vi har is og sne 6 måneder om .
    • Mekaniker
    • Nuuk (Godthåb)
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Grønland

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Grønland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere i Grønland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere i Grønland over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
4. oktober 2024 13
3. oktober 2024 12
2. oktober 2024 12
1. oktober 2024 12
30. september 2024 12
29. september 2024 12
28. september 2024 12
27. september 2024 12
26. september 2024 12
25. september 2024 12
24. september 2024 12
23. september 2024 12
22. september 2024 11
21. september 2024 11
20. september 2024 10
19. september 2024 10
18. september 2024 10
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 10
11. september 2024 10
10. september 2024 10
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 9
4. september 2024 9