Mekaniker søges til Volkswagen & ŠKODA Service Ishøj- ”Det’ måden vi møder dig på…”

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ishøj

Mekaniker søges til Volkswagen & ŠKODA Service Ishøj
- ”Det’ måden vi møder dig på…”


Vi udvikler selv de fleste af vores egne talenter og er stolte over at tage ansvar for at uddanne så mange lærlinge, men vi har også rigtigt travlt. Derfor søger vi nu en dygtig mekaniker, som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hvis du vil med på holdet, så læs videre nedenfor.



Bliv en del af et topmoderne værksted
Hos Sydkystens Bil Center - Volkswagen Ishøj / ŠKODA Service Ishøj - servicerer og reparerer vi Volkswagen og ŠKODA. Både konventionelle person- og erhvervsbiler, men også i høj grad Hybrid- og elbiler. Vi har været med på den grønne bølge siden 2015, som nogle af de første her i Danmark. Derfor videreuddannes ALLE vores mekanikere til Højvoltsteknikere, så de er godt uddannet til at reparere de biler der kommer ind.

Vores mål er at have super tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere, der er stolte over deres arbejde, for at have glade kunder. Derfor vil du blive del af en arbejdsplads, med fokus på et godt og positivt arbejdsmiljø - uanset om du har brug for hjælp fra salgsafdelingen eller vores velfungerende reservedelslager, bliver du mødt med åbne arme og en vished om, at vi alle arbejder mod samme mål.

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj. Du får gode ansættelsesforhold samt garanti for løbende efter-/videreuddannelse.

Du vil indgå i et stærkt team af dygtige Volkswagen og ŠKODA Teknikere, og du vil primært arbejde med service og vedligeholdelse af vores mange modeller.

Hvem er du?
Du er som minimum uddannet automekaniker, og kendskab til Volkswagen, Audi, ŠKODA eller SEAT vil være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, så sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer, så du bliver en ægte Volkswagen/ŠKODA Tekniker.

Vi forventer, at du:

  • Har lyst til at blive en del af et topmoderne værksted
  • Er nysgerrig på nye teknologier, som fx Hybrid- og elbiler
  • Sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde
  • Er en fleksibel teamplayer
  • Forstår vigtigheden af at yde en god kundeservice


Gode udviklingsmuligheder og afvekslende arbejdsopgaver
Hos Sydkystens Bil Center – Volkswagen Ishøj / ŠKODA Service Ishøj, gør vi meget for, at du kan udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og struktureret løbende efter- & videreuddannelse.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og lokalaftale, pension, sundhedssikring og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder.
Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning eller et opkald fra dig, hvor vi vil fortælle mere om stillingen.

Ansøgning
Send din ansøgning hurtigst muligt til Flemming Hoffmann Christensen: [email protected]
Ansøgningsfrist er den 23. august 2021 og samtaler vil blive afholdt løbende. Send venligst din ansøgning og CV på dansk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Flemming Hoffmann Christensen på telefon 21 32 60 40.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Om os
Siden 1964 har der været forhandling af Volkswagen på vores adresse i Ishøj og siden 2004 også SKODA Service. Vi er et stærkt hold på ca. 30 dedikerede medarbejdere. Vi har gennem mange år arbejdet med Danmarks førende bilmærker og den tillid kunderne viser os, har vi kæmpe respekt for – det skal kunderne altid kunne mærke når de besøger os.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Ishøj
  • Mandag den 23. august 2021

Lignende jobs

  • Mekaniker i Kastrup

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Vi søger derfor en udlært mekaniker.Teamet på Amager tilbyder et job med..
    • Mekaniker
    • Kastrup
    Få mere info
  • Mekaniker i Søborg

    Trives du med at løse komplicerede opgaver, og har du lyst til at arbejde med et af bilbranchens bedste mærker? Så bliv en del af vores mekaniske værksted, hvor du: Gør en forskel og hjæ..
    • Mekaniker
    • Søborg
    Få mere info
  • Mekaniker i Ballerup

    FirmabeskrivelseHos Bosch former vi fremtiden ved at opfinde teknologier og services af høj kvalitet, der vækker entusiasme og beriger menneskers liv. Vores løfte til vores medarbejdere er bund..
    • Mekaniker
    • Ballerup
    Få mere info
  • Mekaniker i Ballerup

    Do you envision a future where you play a key role in an engaged and committed team creating premium audio and video devices of tomorrow? Are you motivated by mechanical product development of elec..
    • Mekaniker
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere i Ishøj over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1