Mekanikere søges til nyere innovativt bilhus i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Mekanikere søges til nyere innovativt bilhus i København


Er du uddannet mekaniker og har du en høj faglighed? Kunne du tænke dig at være en del af en spændende arbejdsplads med et stærkt brand og verdens bedste kunder og kollegaer? – Så er det dig vi søger!

I sensommeren 2019 slog vi dørene op for et helt nyt og innovativt bilhus i Københavns Sydhavn, der har den unikke kundeoplevelse i fokus, og som der kun findes få af på verdensplan.
Siden da har vi haft travlt og vi har mange biler igennem værkstedet dagligt. Derfor søger vi nu en håndfuld nye dygtige og kompetente mekanikere til at blive en del af stjerne-familien.

Dig og dine kommende opgaver
Som mekaniker hos Mercedes-Benz CPH bliver du en del af et team med gode, ansvarsbevidste og stærkt passionerede kolleger. Mercedes-Benz hører ubetinget til blandt verdens bedste biler, og det stiller store krav til de mennesker, der skal arbejde med bilerne i hverdagen.
Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, men vil sammen med dine kolleger få ansvaret for at udføre alsidige mekaniske opgaver. Det forventes derfor at du har gåpåmod og lyst til at lave alle former for reparationer. Ingen opgaver er for store eller for små for dig.
Kunden er altid i centrum hos Mercedes-Benz CPH, og vi gør os ekstra anstrengelser for altid at give kunden den bedste oplevelse på vores værksteder hver gang. Du er derfor imødekommende over for såvel kunder som kolleger.

Din profil
For at lykkedes i jobbet er det vigtigt, at du er omhyggelig, kvalitetsbevidst og serviceminded i dit arbejde. Derudover forventer vi, at:

  • Du er uddannet mekaniker
  • Du arbejder selvstændigt, systematisk og målrettet
  • Du er grundig og sætter en ære i at udføre tingene rigtigt første gang
  • Du har en positiv indstilling og ”ja-hatten” på
  • Du har flair for IT generelt
  • Du har kørekort til personbil


Vi tilbyder
Du får et selvstændigt og udfordrende arbejde på en rar arbejdsplads med ordnede forhold.
Du bliver en del af en arbejdsplads med gode og professionelle kolleger, der har et stærkt kollegialt fællesskab. Her er højt til loftet, altid plads til humor og smil, gensidig respekt på tværs af fagligheder, og for den rette kandidat er der gode karrieremuligheder.
Vi udvikler vores medarbejdere fagligt og personligt, ved bl.a. at sende vores medarbejdere på kurser, så vi sammen skaber resultater i et arbejdsklima, hvor medarbejdertilfredsheden er høj.
Vi tilbyder pensionsordning og sundhedsforsikring oveni lønnen, som forhandles individuelt på baggrund af erfaring og kvalifikationer.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.
Arbejdssted: Sydhavnsgade 16.
Arbejdstid: 37 timer ugentligt.

Er du vores nye kollega?
Så send os hurtigst muligt din ansøgning samt CV, via linket "Send ansøgning"
Vi indkalder løbende til samtaler med henblik på opstart hurtigst muligt – send derfor allerede din ansøgning i dag.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Værkstedschef Allan Sandborg på tlf. 4485 7848.

Vi ser frem til at høre fra dig!



Hvem er vi?
Mercedes-Benz CPH er ejet af Daimler AG i Stuttgart og er Københavnsområdets største Mercedes-Benz og smart forhandler med 5 forskellige lokationer placeret i Hillerød, Hørsholm, Søborg, København S og Greve. Med vores 4 kerneværdier som fundament - Respekt, Disciplin, Integritet og Passion - servicerer og sælger vi både personbiler, varebiler og lastbiler.
Hos Mercedes-Benz CPH er vi ca. 330 motiverede medarbejdere, som alle yder en stor indsats for at give vores kunder en helt særlig oplevelse, og altid yde det lille ekstra. Det kræver engagerede og ansvarlige medarbejdere, der alle bidrager til at nå i mål. For os er kunden det vigtigste.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • København SV

Lignende jobs

  • Mekaniker i Kastrup

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Vi søger derfor en udlært mekaniker.Teamet på Amager tilbyder et job med..
    • Mekaniker
    • Kastrup
    Få mere info
  • Mekaniker i Kastrup

    BeskrivelseSAS Maintenance Production CPH er en del af SAS´ samlede flyvedligelseholdelses afdeling, med primær opgave at foretage check og modifikationer på SAS opererede flytyper A320 fam, A3..
    • Mekaniker
    • Kastrup
    Få mere info
  • Mekaniker i København N

    Kan du se dig selv arbejde med nogle af de mest historiske bilmærker og har du en lidenskab for biler og den nyeste teknologi? – Så har vi den perfekte mulighed for dig! Vi oplever en stor tils..
    • Mekaniker
    • København N
    Få mere info
  • Mekaniker i København

    Brænder du for at blive en del af en stærk koncern og forhandlerkæde, hvor dit skarpe overblik og gode kundeservice vil være med til at bidrage til vores fremtidige succes? Og samtidig blive en del..
    • Mekaniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere i København SV over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1