Kvalitetsbevidst klargøringsmedarbejder søges til Jan Nygaard AS Lyngby - BMW og MINI

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Har du hænderne skruet godt på, og er du detalje-orienteret og mødestabil? Har du lyst til at arbejde med klargøring af eksklusive BMW og MINI biler? Så er det måske dig, vi er på jagt efter.

Jan Nygaard AS er Danmarks førende eksklusive BMW og MINI forretning og servicerer årligt mere end 10.000 BMW- og MINI-ejere. Jan Nygaard AS består af fem afdelinger i henholdsvis Lyngby, Ejby/Glostrup, København, Hillerød og Ishøj. Vi er en virksomhed i rivende udvikling, og de kommende år bliver ingen undtagelse. Derfor søger vi flere dygtige medarbejdere!Dit job bliver i fællesskab med det øvrige team at løfte servicen til det næste niveau, så vi kan blive ved med at have Danmarks mest tilfredse bilejere. Du bliver en vigtig brik i vores målsætning om at levere kvalitetsarbejde, som vi er stolte af, og som kan kvalificere os til at bevare den højeste kundetilfredshed blandt BMW-forhandlere i Danmark.Vi tilbyderMulighed for at arbejde med to af verdens mest attraktive brands. Du bliver en vigtig del af vores serviceteam på en travl og innovativ arbejdsplads. Du vil komme til at arbejde i et godt og aktivt arbejdsmiljø blandt topprofessionelle kolleger, der alle ønsker at levere den bedste kvalitet og service både overfor kunderne og dig. Vi tilbyder desuden sundhedsforsikring, løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst, lækker frokostordning og gode personaleforhold.Om digTil jobbet som klargøringsmedarbejder ser vi gerne, at du har erfaring fra lignende job, men det er ikke en nødvendighed. Vigtigst af alt er, at du har en udpræget kvalitetssans og arbejder struktureret, disciplineret og kan arbejde i et til tider hektisk miljø, hvor teamsamarbejde går forud for alt andet. Du elsker at gøre en forskel for de kunder, som besøger os, og du giver gerne en ekstra hånd med, når der er travlt. Du er nemlig ambitiøs både på dine egne vegne og Jan Nygaard AS’ vegne, så alle går herfra med en ekstraordinær oplevelse.JobindholdSom klargøringsmedarbejder er din fornemmeste opgave at sikre, at bilerne står snorlige og klar til kunden. Det gøres via følgende opgaver:
  • Teknisk og kosmetisk klargøring af nye biler, sommetider også brugte biler
  • Kørsel af biler
  • Diverse ad hoc-opgaver, herunder hjulskift i højsæson sommer/vinter
  • Arbejdssted, arbejdstid og ansættelsesstartArbejdsstedet er placeret på Firskovvej 33, 2800 Kongens Lyngby. Vi tilbyder 37 timer, hvor arbejdstiden er mandag til fredag i tidsrummet kl. 06.00-20.00. via en vagtplansordning. Ansættelsesstart gerne hurtigst muligt.Interesseret?For yderligere information vedrørende vores kultur og rekrutteringsproces henvises til vores karriereside: https://jan-nygaard.career.emply.com/da/om-osVi ser frem til at modtage og gennemgå din ansøgning.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

    Jobbet er oprettet på vores service den 22.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Mekaniker
    • Kongens Lyngby

    Lignende jobs

    • Mekaniker i Birkerød

      Mekaniker søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
      • Mekaniker
      • Birkerød
      Få mere info
    • Mekaniker i Hillerød

      Vil du være en del af et fagligt stærkt og serviceminded team og arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker og nyeste teknologier? Vi søger en mekaniker, som er kvalitetsbevidst og vil væ..
      • Mekaniker
      • Hillerød
      Få mere info
    • Mekaniker i Birkerød

      Er du en teknisk og motiverende værkfører, som trives i en opdelt stilling, hvor du står for den daglige drift på værkstedet, men også sidder i indskrivningen? I denne stilling får du mulighed for .
      • Mekaniker
      • Birkerød
      Få mere info
    • Mekaniker i Hillerød

      Do you share our passion for product development? And do you want to show the way developing high quality products at the edge of what is possible?For our Innovation Center in Hillerød, we are .
      • Mekaniker
      • Hillerød
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Kongens Lyngby

    Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte mekanikere i Kongens Lyngby over tid

    Dato Alle jobs som mekanikere
    28. juni 2024 1
    27. juni 2024 1