Specialarbejder/ dækmand til Panserværksted Korsør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Har du lyst, og evner til at blive del af et professionelt og engageret team, og er du fleksibel i henhold til arbejdsopgaver?
Så vil vi meget gerne se en ansøgning fra dig, da Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, Panserværksted i Korsør har brug foren ny kollega.

Om os

Vi løser vedligeholdelsesopgaver på Forsvarets landbaserede materielsystemer.
Vi er en del af Vedligeholdelsesområde Øst under Forsvarets vedligeholdelsestjeneste. Værkstedet består af ca. 50 rutinerede medarbejdere, som varetager vedligeholdelse, reparationer, analysereparationer og opgraderinger af forsvarets køretøjer. Hovedtyperne er PIRANHA, EAGLE, IKK, MAN SX/HX, blokvogne m.m.

Vedligeholdelsesområdet Øst har værksteder på Bornholm, Sjælland og i Sønderjylland og består samlet set af 250 medarbejdere.

Vi har et uformelt og sammentømret fællesskab, hvor fokus er rettet mod kvalitet, gensidig tillid og et godt arbejdsmiljø.
Hos os vil du komme til at arbejde sammen med fagligt dygtige kolleger og blive en del af et stærkt fællesskab i en professionel enhed.

Om stillingen

Som kollega vil du få en travl hverdag. Din primære opgave vil være renovering/ dækskifte af ”Runflat” hjul.

Du skal yde støtte til værkstedets øvrige medarbejdere, herunder også almindeligt vedligehold af værkstedets materiel.

Der vil være diverse transportopgaver og i samarbejde med dine kollegaer skal du sørge for oprydning og daglig vedligehold af værkstedets lokaliteter.

Du vil løbende blive kompetenceudviklet indenfor relevante områder. Derudover vil du blive tilbudt at deltage i et Kompetenceudviklingsprojekt med undervisning i bl.a. dansk, matematik, engelsk og IT.

Du vil blive en del af Panserværksted Slagelse, men med fast tjenestested i Korsør, Noret.

Om dig

Dine hænder skal være skruet rigtig på, og vi ser gerne at du har erfaring i at arbejde med dæk samt har teknisk snilde og forståelse.
Du skal have kørekort (Kategori B) samt gaffeltruckcertifikat, du skal kunne læse og forstå dansk og engelsk.
Herudover skal du beherske IT på brugerniveau. Vi anvender MS Office.

Som person er det vigtigt, at du er kvalitetsbevist, omhyggelig og systematisk i det daglige arbejde, og det forventes, at du kan arbejde selvstændigt og levere kvalitet i arbejdet i rette tid og mængde.
Sidst men ikke mindst skal du skal have gode samarbejdsevner og være omstillingsparat.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale mellem Rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F). Aflønning sker med en løn på 22.723,17 kr. pr. måned.
Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedsleder seniorsergent Emil Nimand Jørgensen på 4193 8655.
Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Lars Holte Sandgaard på 7281 9158.

Ansøgningsfristen er 18. oktober 2021. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.
Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Korsør
  • Mandag den 18. oktober 2021

Lignende jobs

  • Mekaniker i Roskilde

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder, men vi mangler dig, så vi kan opretholde den gode service.Du bliver en del af et velfungerende team i Roskilde Øst, hvor ingen er for fin til at tage .
    • Mekaniker
    • Roskilde
    Få mere info
  • Mekaniker i Slagelse

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder, men vi mangler dig, så vi kan opretholde den gode service.Du bliver en del af et velfungerende team i Slagelse, hvor ingen er for fin til at tage en e..
    • Mekaniker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Mekaniker i Lejre

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder, men vi mangler dig, så vi kan opretholde den gode service.Du bliver en del af et velfungerende team i Roskilde Syd, hvor ingen er for fin til at tage .
    • Mekaniker
    • Lejre
    Få mere info
  • Mekaniker (elev) i Roskilde

    Har du interesse for mekanik, kraner, hejs (krog- og wirehejs) og lastbiler? Har du hænderne skruet godt på og elsker du at skille ting ad, for at samle igen? Så er du måske vores nye kranmekaniker..
    • Mekaniker
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere i Korsør over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 2
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 3