Tekniker (Mekaniker) til Autohuset Vestergaard i Nærum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nærum

Tekniker (Mekaniker) til Autohuset Vestergaard i Nærum


Har du lyst til at blive en del af ét af Danmarks førende bilhuse, og er du god til dit fag? Så er det dig, vi leder efter.

I rollen som tekniker i Autohuset Vestergaard A/S anses du som krumtappen i vores forretning. Derfor bruger vi meget tid på at give dig de bedste arbejdsbetingelser, de bedste kolleger og støtter din udvikling fx. med relevant uddannelse og muligheden for at arbejde med vores andre mærker i huset.

Du er udlært mekaniker og har gerne erfaring fra lignende job, hvor du har arbejdet med fx Volvo, Ford, Renault, Dacia eller Nissan. Som noget nyt skal vi fra Nærum nu også forestå udlevering og servicering af Polestar. Som en væsentlig del af værkstedskulturen er du i stand til at arbejde selvstændigt og fleksibelt med opgaverne, ligesom du ubesværet varetager direkte kontakt med dine kunder. Til gengæld får du adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik.

Vi tror på, at tilfredse medarbejdere skaber de bedste resultater. Derfor er den måske vigtigste parameter for, at du lykkedes i rollen, at vi sammen viderefører det gode arbejdsmiljø.

Velkommen til
Du bliver tilbudt en fast god grundløn, pension og sundhedsforsikring. Du får mange kolleger på tværs af landet, som alle er nogle af de dygtigste teknikere i Danmark. Som et af Danmarks største private bilhuse giver det os mange muligheder internt, og vi ser gerne vores medarbejdere kan udvikle sig, både fagligt, men bestemt også personligt. Vi har interne uddannelser, der giver dig øget faglighed og en rejse i din personlige udvikling. Grundet vores størrelse anerkender vi, at det kan være svært at kende alle sine kollegaer, når vi spreder os geografisk fra Horsens til Hillerød. Derfor holder vi hvert andet år en kæmpe fest, hvor du har mulighed for at hilse og skabe relationer på tværs af vores mange afdelinger. Det er kun én af flere sociale arrangementer vi jævnligt holder.

Vi er ikke bange for at sige, hvilke forventninger vi har til dig som medarbejder, og ligeledes sætter vi pris på, at du fortæller, hvilke ambitioner du har. Hvad enten det er ambitioner om specialistrolle eller som direktør, så vil vi give dig de absolut bedste rammer til, at du kan forfølge din drøm.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer. Det er en forudsætning for at søge stillingen, at du har B-kørekort.
Har du yderligere spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Niels-Jørgen Bertelsen på 2128 5480.

Ansøg allerede i dag
Finder du jobbet interessant, beder vi dig sende din ansøgning og CV via vores hjemmeside. Vi behandler ansøgningerne løbende, og ansættelsen finder sted, når vi har fundet den rette kandidat. Alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt. Vi gør opmærksom på, at Autohuset Vestergaard håndterer alle ansøgninger elektronisk. Det er således kun muligt at ansøge online via link i annoncen. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Om os
Autohuset Vestergaard A/S, Personvogne er blandt landets største bilvirksomheder. Vi har autoriseret salg af 12 bilmærker - Volvo, Renault, KIA, Ford, Peugeot, Mazda, Dacia, Nissan, Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Opel. Derudover er vi Polestar destination. Vi er repræsenteret med 11 filialer - fordelt på Fyn og i trekantområdet, samt Horsens og i Nordsjælland. Autohuset Vestergaard beskæftiger cirka 600 medarbejdere og sælger årligt mere end 19.000 nye og brugte biler.

Det er vores vision at blive Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse. I kraft af vores imødekommenhed, oprigtig interesse og faglighed stræber vi efter, at vores kunder får lyst til at vende tilbage og anbefale os til andre. Vi arbejder derfor ud fra vores fire værdier: Troværdige, Kundeorienterede, Passionerede og Købmandsskab.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nærum.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Nærum

Lignende jobs

  • Mekaniker i Birkerød

    Mekaniker søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
    • Mekaniker
    • Birkerød
    Få mere info
  • Mekaniker i Hillerød

    Vil du være en del af et fagligt stærkt og serviceminded team og arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker og nyeste teknologier? Vi søger en mekaniker, som er kvalitetsbevidst og vil væ..
    • Mekaniker
    • Hillerød
    Få mere info
  • Mekaniker i Hillerød

    Vi søger en frisk værkfører/servicerådgiver til vores indskrivning hvor vi i dag håndterer vores Ford- og Nissan-kunder på mekanisk værksted. Har du indsigt i Ford er det en klar fordel, men absolu..
    • Mekaniker
    • Hillerød
    Få mere info
  • Mekaniker i Hillerød

    Do you share our passion for product development? And do you want to show the way developing high quality products at the edge of what is possible?For our Innovation Center in Hillerød, we are .
    • Mekaniker
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Nærum

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Nærum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere i Nærum over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1