Automekaniker søges til Digital kunde- & servicerådgivning i DriveClever

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Automekaniker søges til Digital kunde- & servicerådgivning i DriveClever


Har du stor teknisk indsigt i biler og erfaring fra autobranchen? Vil du være en del af DriveClever og være med til at skabe fremtidens komplette billøsninger?

DriveClever søger en automekaniker, som brænder for at yde digital kunde- og servicerådgivning, og samtidig formår at være bindeled mellem bil-/flådeejer og vores mange samarbejdende værksteder.

Om jobbet
Du bliver en central nøglemedarbejder, og du får ansvar for, at der fra første kundekontakt ydes en professionel service.

Som digital servicerådgiver vil dine arbejdsopgaver primært være telefonisk og digital kundemodtagelse, online booking samt indkaldelse og opfølgning. Du skal administrere og godkende værkstedsfakturaer, samt håndtere service- og reparationsaftaler. Du skal også håndtere og servicere erhvervskunder, så de får en god værkstedoplevelse.

Om dig
Vi forventer, at du har en faglig teknisk baggrund, som mekaniker eller autotekniker. Du har erfaring med og sætter en ære i at yde god kundeservice indenfor autobranchen. Du trives med at arbejde selvstændigt med opgaverne og have din daglige gang i et kontormiljø.

Som person forventer vi, at

  • Er du imødekommende, serviceminded og professionel i din tilgang til kunder og andre samarbejdspartnere
  • Du er dygtig til at kommunikere både telefonisk og skriftligt - og formår at yde en god kundeservice i en hektisk hverdag
  • Du er proaktiv i dit arbejde og er i stand til at træffe hurtige beslutninger
  • Og selvfølgelig brænder du for at gøre en ekstra indsats for at sikre kundernes tilfredshed


Om DriveClever
DriveClever ønsker at udfordre status quo og gøre det lettere at være bil- eller flådeejer. DriveClever er bindeleddet mellem bilejer, flådeejer og samarbejdende værksteder. Vores mål er at gøre det let for alle parter at servicere og vedligeholde køretøjer. Vi tilbyder alt indenfor servicering, reparationer og montageløsninger. Desuden formidler vi også køb og leasing af nye og brugte køretøjer, der både kan være person- og varebiler. Som professionel samarbejdspartner formidler og håndterer DriveClever alle bilmærker over hele landet.

Vi tilbyder
Bag DriveClever står FTZ, landets største autogrossist. Du bliver en del af en virksomhed, hvor kundefokus, medarbejderfokus, service og samarbejde er i højsædet. Autobranchen er i forandring, og i FTZ og DriveClever går vi forrest og er med til at præge udviklingen.

Du får gode kollegaer, og et alsidigt job med spændende og store udfordringer i et fagligt højt miljø.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Business Operation Manager Claus Dilling på 4017 5777.

Det praktiske
Ansøgninger behandles løbende og vi afholder samtaler løbende. Når vi har modtaget et passende rekrutteringsgrundlag, vil annoncen blive fjernet fra FTZ.dk/job og karriere.

Kandidater som bliver inviteret til 2. samtale, skal være indstillet på at gennemføre en personprofil i dagene mellem 1. og 2. samtale. Du vil blive bedt om at præsentere referencer i processen.
Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Om os
FTZ Autodele & Værktøj A/S er Danmarks største og stærkeste grossistvirksomhed inden for autodele, værktøj, digitale løsninger samt viden og uddannelse til autobranchen. Vores kunder er vores eksistensgrundlag, og vi er konstant tæt på dem og deres behov. Kundefokus, service og innovation er i højsædet i en branche, der er i kontinuerlig forandring.

Fordelt på 50 afdelinger i Danmark og på Færøerne og med hovedkontor i Odense, er mere end 1.100 engagerede medarbejdere hver dag med til at give FTZ's kunder den bedste service i branchen. Den positive virksomhedskultur i FTZ er kendetegnet ved glæde, begejstring og samarbejde, som skaber glade kunder og gode resultater.

FTZ omsætter årligt for mere end 2,3 milliarder og står bag kendte værkstedskæder som AutoMester, Din Bilpartner, Hella Service Partner, CarPeople og 100% Autotjek samt konceptet DriveClever, som tilbyder komplette billøsninger.

Læs mere om FTZ på www.ftz.dk.
Hvis du ønsker at vide mere om hvordan FTZ Autodele & Værktøj A/S behandler dine personoplysninger, kan du læse mere i vores privatlivspolitik på www.ftz.dk/ftz/personoplysninger.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Odense SV

Lignende jobs

  • Mekaniker (elev) i Odense

    Går du selv med en lille mekaniker i maven? Eller kender du én der kan lide at få olie på fingrene og tage fat? Så søger vi en lærling på vores værksted i Odense. Har du gennemført grundforløbe..
    • Mekaniker
    • Odense
    Få mere info
  • Mekaniker i Odense

    Servicetekniker til Semler Agro OdenseEr du selvkørende og kan du se dig selv skrue på maskiner fra John Deere? Kunne du tænke dig et alsidigt job i en professionel virksomhed? Så er du måske v..
    • Mekaniker
    • Odense
    Få mere info
  • Mekaniker i Odense

    Mekaniker søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Mekaniker
    • Odense
    Få mere info
  • Mekaniker i Odense

    Er du nyuddannet automekaniker eller måske en erfaren diagnoser tekniker? Har du lyst at blive en del af en forhandlerkæde hos én af autobranchens største aktører, hvor du gennem fagligt håndværk o..
    • Mekaniker
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere i Odense SV over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0