[xxxxx] søger udviklingsorienteret og erfaren afdelingsleder til Klima, miljø og arbejdsmiljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Nordværk søger en udviklingsorienteret og erfaren afdelingsleder til Klima, miljø og arbejdsmiljø. Har du erfaring fra miljøområdet, kendskab til klimaplanlægning og ønsker du at bidrage til at indfri ambitionerne for fremtidens affaldshåndtering og ressourceudnyttelse – til gavn for hele Nordjylland?

Klima, miljø og arbejdsmiljø er en del af udviklingsenheden, som er en stabsenhed i Nordværk, der arbejder med at understøtte ledelsen og driftsenhederne, sikre tværgående opgaveløsning og eksternt samarbejde. Udviklingsenheden varetager opgaver indenfor miljø- og arbejdsmiljøledelse, datahåndtering, implementering af ny lovgivning, projektledelse, forretningsudvikling samt intern og ekstern kommunikation.

Om jobbet

Du vil få ansvaret for 6 medarbejdere, og skal forvente at deltage aktivt i opgaveudførslen indenfor fagområdet klima, miljø og arbejdsmiljø som ”spillende træner”.

Opgaverne vil bl.a. være:

  • Implementering af nyt fælles ledelsessystem samt fælles certificering (ledelsessystemet omfatter miljø, arbejdsmiljø, og energi)
  • Drift, vedligehold og løbende udvikling af ledelsessystemet
  • Data og databehandling på affaldsområdet
  • Bidrage til udvikling af selskabets klimaindsats f.eks. klimakortlægning og klimahandlingsplaner
  • Arbejde med ressourceplanlægning og opfølgning i forhold til afdelingens opgaver
  • Sikre et konstruktivt og tæt samarbejde med driftsenhederne
  • Indgå og deltage aktivt i ledergruppen, herunder give indspil til chefgruppen
  • Skabe et godt og konstruktivt samarbejde med myndigheder

Derudover vil du i tæt samarbejde med udviklingschefen og resten af udviklingsenheden skulle bidrage til udvikling på affaldsområdet med henblik på at indfri ambitionerne indenfor fremtidens affaldshåndtering og ressourceudnyttelse og den grønne omstilling.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant faglig uddannelse, ledererfaring og eventuelt en lederuddannelse. Du har erfaring med miljøsagsbehandling, arbejdsmiljø og ledelsessystemer, gerne fra en politisk styret organisation. Det er en fordel, hvis du har interesse for og kendskab til det at arbejde med grøn omstilling, klima og bæredygtighed.

Du er god til at skabe strukturer og se sammenhænge, som organisationen kan nyde godt af. Du mestrer kommunikation på tværs af faggrænser, er samarbejdsorienteret og trives med en bred kontaktflade, så du naturligt indgår i dialog på alle niveauer, både internt og eksternt. Din tilgang til opgaver og problemstillinger er løsningsorienteret og pragmatisk og du udøver en tillidsbaseret og involverende ledelse.

Vi kan tilbyde

Du vil få en central rolle og en bred kontaktflade i en dagligdag der er kendetegnet af høj faglighed og godt samarbejde. Vi arbejder i et uformelt miljø med fokus på at spille hinanden gode. Du får engagerede og kompetente medarbejdere og kolleger, som bidrager til et positivt og godt arbejdsmiljø.

Du kommer med fra starten i et fusioneret affaldsselskab, der med ny ejerstrategi har sat ambitionsniveauet højt. Du får derfor stor indflydelse på egne opgaver og kan være med til at præge den fremtidige udvikling i enheden og selskabet. Vi arbejder fleksibelt, med arbejdsdage i både Aalborg og Hjørring og du får også mulighed for hjemmearbejde.


Løn og ansættelsesforhold


Stillingen er på 37 timer ugentligt og der gives løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Dit primære arbejdssted bliver på vores adresse i Aalborg, men du skal forvente at dele din arbejdstid mellem Aalborg og Hjørring.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Gitte Hyttel Skrubbeltrang på mail [email protected] eller telefon 60 82 07 07.

Ansættelse snarest muligt og senest 1. januar 2023.

Send din ansøgning og CV samt eventuelle bilag via quickapply i Jobindex. Vi vurderer ansøgningerne løbende og indkalder til samtaler, når vi har det rette kandidatfelt.

Nordværk I/S

Nordværk er et nyt affaldsfællesskab mellem RenoNord og AVV med ambitioner om fremtidens affaldshåndtering og ressourceudnyttelse – til gavn for hele Nordjylland. Vi er beliggende i Aalborg og Hjørring. Organisationen driver bl.a. affaldsenergianlæg, miljø- og deponianlæg, sorteringsanlæg, genbrugspladser, transport- og logistikafdeling, genbrugsbutik samt en afdeling for farligt affald.

Nordværk I/S er ejet af 6 nordjyske kommuner, og er en stærk aktør i fremtidens grønne omstilling. Virksomheden har fokus på at skabe de bedst mulige cirkulære løsninger i fremtidens marked for ressourceudnyttelse og affaldshåndtering i Nordjylland. Du kan læse mere på Nordvaerk.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • Aalborg Øst
  • Torsdag den 15. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som naturmedarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte naturmedarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal naturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte naturmedarbejdere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som naturmedarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0