Arbejdsmiljø- og miljøkoordinator (HSE)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Hos SubC oplever vi en stigende vækst inden for mange af vores aktiviteter, og vi går målrettet efter at tage et stort ansvar for både disse og vores medarbejdere. Derfor søger vi nu i forlængelse af den store Fabric Maintenance Contract (FMC) for TotalEnergies en HSE-koordinator til at understøtte vores QHSE Manager.

I din rolle som HSE-koordinator hos SubC vil du skulle deltage i opdatering og implementering af vores certificerede QHSE-management system, sikre korrekt registrering af HSE-hændelser og iværksættelse af forbyggende/korrigerende handlinger samt deltage i interne og eksterne audits. En vigtig del af din rolle bliver at have løbende og tæt dialog med dine kolleger, myndigheder og kunder samt sikre, at HSE bliver prioriteret højt og forankret i alle led af organisationen.

Det er vigtigt, at du er synlig i organisationen på kontorerne samt på sites såvel som offshore ved specifikke lejligheder. Du skal derfor være indstillet på et par rejsedage om året - hovedsageligt i nærheden af Esbjerg, Fredericia eller på platformene.

Din profil
Som person forstår du at skabe gode relationer til kunder og kolleger, og du har viljen til at prioritere arbejdsmiljø, sikkerhed og miljø. Det er vigtigt, at du går nysgerrigt til værks for at finde ud af, hvad der er af reelle udfordringer i hverdagen. Endvidere skal du tage ejerskab på opgaven og arbejde proaktivt.

I en dynamisk hverdag forstår du at fastholde fokus og prioritere løbende, således at både kort- og langsigtede mål indfries til tiden. Du forstår at skabe samarbejde og relationer på alle niveauer og på tværs af hele organisationen.

Vi forventer desuden, at du er en dygtig kommunikatør og behersker engelsk i skrift og tale på højt niveau. Derudover vil det være en stor fordel, hvis du har erfaring inden for ISO 45001 og ISO 14001 samt energisektoren.

Vi tilbyder
En spændende stilling i en veletableret virksomhed i løbende udvikling og med fart på. Vores organisation er præget af vækst, faglighed og samarbejde, og du kommer til at indgå i en virksomhed af engagerede og kompetente kolleger.

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Løn efter kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Koordinator, Camilla Gode på tlf.: +45 28 10 85 55.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat til stillingen, hvorfor samtaler afholdes løbende, så tøv endelig ikke med at søge stillingen.

Hvis du er interesseret bedes du sende din ansøgning og CV ved at trykke ’’søg stilling’’ her på siden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • Esbjerg
  • Mandag den 10. oktober 2022

Lignende jobs

  • Naturmedarbejder i Fredericia

    Vi ser gerne, at du.: Har erfaring med arbejde i grønne områder, som f.eks.: Luge bede, beskæring, hækklipning, buskrydning mm. Evt. har kendskab til småmaskiner mm., men ikke et krav. Kan d..
    • Naturmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Naturmedarbejder (praktik) i Hele Danmark

    Naturmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Naturmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i Sydals

    Vi søger for kunde i Als området indenfor grønneområder: dygtige ufaglærte/faglærte medarbejdere til spændende opgaver inden for grønneområder. Du skal have erfaring inden for området. Vi vægter mø..
    • Naturmedarbejder
    • Sydals
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i Ansager

    Kan du godt lide udendørsarbejde og har du lyst til at klippe græs og samle ukrudt? Så er det måske lige dig vi mangler. Vi søger en medarbejder der kan hjælpe med klipning af græs og opsamling..
    • Naturmedarbejder
    • Ansager
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som naturmedarbejdere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte naturmedarbejder i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal naturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte naturmedarbejdere i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som naturmedarbejdere
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1