Vil du med på Fiskeristyrelsens hold, der skal medvirke til at sikre et bæredygtigt fiskeri?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Så er du måske en af vores 2 nye fiskerikontrollører til Regional Kontrol Vest til kontorerne i Frederikshavn, eller Nymindegab. Som fiskerikontrollør vil du blive en del af et engageret hold af medarbejdere, der arbejder for, at der er et bæredygtigt fiskeri – uanset om det er det erhvervsmæssige - eller det rekreative fiskeri. Du skal være med til at sikre, at fiskerireglerne følges både gennem kontrol og vejledning. Jobbet som fiskerikontrollør er afvekslende og med gode udviklingsmuligheder.

Stillingerne er til besættelse pr. 1. oktober 2021.

Om den regionale fiskerikontrol i Fiskeristyrelsen

I den regionale fiskerikontrol varetager vi kontrol, monitering og håndhævelse af fiskeriregler vedrørende både det erhvervsmæssige og det rekreative fiskeri i salt- og ferskvand, herunder også kontrol af markedsordninger, sporbarhed og hygiejne med fisk, fiskevarer og fiskefartøjer.

Herudover varetager vi kontrol af øvrige fiskerirelaterede forhold i salt- og ferskvand, herunder blandt andet regler om vildfiskens fri passage i vandløb og administrative opgaver omkring registrering af erhvervs- og bierhvervsfiskere, samt opfølgende sagsbehandling og kontrol af status for disse. Vi er også ansvarlige for sagsbehandling i forbindelse med sanktionering af konstaterede overtrædelser.

Om jobbet som fiskerikontrollør

Din kerneopgave vil blive kontrol af, at fiskerilovgivningen bliver overholdt. Det gøres bl.a. ved inspektioner af fiskefartøjer i havn, ved sejlads i kystnære områder og i ferskvand og med kontrol af fritids- og lystfiskere og med deres redskaber og fiskeri.

Der vil også være en lang række andre opgaver, der bl.a. knytter sig til beskyttelse og fremme af danske fiskebestande, og administrative sagsbehandlingsopgaver, hvor du skal gøre brug af it-systemer og vurdere data om fiskeriet og fiskernes regelefterlevelse.

Akademiuddannelsen inden for fiskerikontrol og myndighedsudøvelse

Vi vil gerne investere i dig som fiskerikontrollør. Det gør vi ved at give dig en 2 årig akademiuddannelse inden for fiskerikontrol og myndighedsudøvelse suppleret med interne moduler, hvor du uddannes i risikoanalyse, tilrettelæggelse og gennemførelse af fiskerikontrol, både fysisk og administrativt. I uddannelsesforløbet vil der også være kurser i samarbejde, psykologi og kommunikation. Vi vil holde dine kompetencer vedlige gennem løbende videreuddannelse og opdatering. Du får løn gennem hele uddannelsen.

Du kan læse mere om uddannelsen på https://fiskeristyrelsen.dk/job/fiskerikontrolloeruddannelsen/

Karrieremuligheder

Som fastansat og uddannet fiskerikontrollør er der med tiden en række spændende udviklingsmuligheder. Fiskeristyrelsen har brug for specialister, der kan håndtere data og strukturere dem, så de kan bruges til at kortlægge udfordringerne i fiskeriet og strukturere indsatserne i fiskerikontrollen.

Der er også mulighed for - når man har oparbejdet rutine og erfaring som fiskerikontrollør - at komme til at arbejde centralt i styrelsen med den overordnede tilrettelæggelse af fiskerikontrol og med opgaver, der binder fiskerikontrollen sammen med udformning af regler på fiskeriområdet via samarbejde med ministeriets departement.

Endelig er der også med tiden mulighed for at blive leder i fiskerikontrollen, fx som vicefiskeriinspektør, som er den daglige leder af fiskerikontrollørerne.

Hvis du allerede nu ved med dig selv, at du kunne være interesseret i – med tiden – enten at arbejde mere specialiseret med it/data, med administration og regler, så må du meget gerne skrive lidt om det i din ansøgning.

Hvad forventer vi af dig?

Det er vigtigt, at du har lyst til både at arbejde i det fri, trives i mødet med mange forskellige mennesker og samtidig klart kan se dig selv som embedsmand og i rollen som myndighedsperson.

Vi forventer, at du

  • er i god fysisk form, kan gennemføre en løbetest (2000 m for mænd og 1800 m for kvin­der på højst 12 minutter) og svømme 200 m – vi afholder testdag den 16. august 2021
  • har en erhvervsuddannelse, grunduddannelse for voksne, gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau
  • har relevant erhvervserfaring
  • har gode danskkundskaber og kan formulere dig klart i tale og skrift
  • behersker Office-pakken (bl.a. tekst, regneark og mail)
  • har kørekort til bil (kategori B).

Arbejdstiden er meget varierende. Du skal derfor være indstillet på at arbejde på alle tidspunkter af døgnet og alle ugens dage - også søn- og helligdage. Der arbejdes efter vagtplaner, der udarbejdes månedsvist forud. Der ydes tillæg til lønnen efter Arbejdstidsaftalen for tjenestemænd for arbejde på skæve tidspunkter.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes som fiskerikontrollør på prøve ved den afdeling, du søger til. I din prøvetid gennem­går du som nævnt oven for Fiskeristyrelsens fiskerikontrolløruddannelse, der er en kombination af praktisk oplæring og teoretisk uddannelse. Prøvetiden er 2 ½ år og uddannelsen varer 2 år.

Du ansættes forventeligt som tjenestemand på prøve. Hvis din prøvetid forlø­ber tilfredsstillende, hvis du består prøverne i løbet af uddannelsen, og hvis du er dansk statsborger, bliver du fastansat som tjenestemand. Er du ikke dansk statsborger men i øvrigt opfylder kravene, ansættes du på tilsvarende vilkår både i prøvetiden og efter prøvetidens afslutning.

Du får løn under uddannelsen til fiskerikontrollør. Lønnen udgør p.t. ca. 280.000 kr. om året. Ved fastansættelse efter 2½ år er lønnen ca. 330.000 kr. om året. Ansættelsesvilkårene for fiskerikontrolpersonale er beskrevet i Aftale mellem Finansministeriet og OAO - Offentligt Ansattes Organisationer - om nyt lønsystem for udvalgte grupper af tjenestemænd og tjenestemandslignende ansatte under OAO-S' forhandlingsområde samt Statens Arbejdstidsaftale.


Der er knyttet en tjenestemandspensionsordning med indbyggede forsikringsordninger til stillingen som fiskerikontrollør.

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner, og tjenestested er Regional Kontrol Vest, afdelingen i Frederikshavn, Sandholm 10, 9900 Frederikshavn, eller afdelingen i Nymindegab, Vesterhavsvej 302, 6830 Nørre Nebel.


Hvis du vil vide mere
Vil du videre mere om stillingerne i Regional kontrol Vest på kontorerne i Frederikshavn eller Nymindegab, er du velkommen til at kontakte vicefiskeriinspektør Kasper Schou på telefon 72 18 57 47 eller vicefiskeriinspektør Kresten Damsgaard på telefon 72 18 57 54.


Du kan læse om Fiskeristyrelsen på www.fiskeristyrelsen.dk.

Sådan søger du stillingen
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer hurtigst muligt og senest den 6. august 2021. Når du har sendt din ansøgning, vil du blive bedt om at godkende, at vi indhenter en straffeattest, der vil blive vurderet i forhold til kravene i stillingen.

Du søger stillingen via knappen ”SØG STILLINGEN”. Vi glæder os til at høre fra dig.

Fiskeristyrelsen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Fiskeristyrelsen er en styrelse under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Styrelsen beskæftiger ca. 250 medarbejdere og omfatter en central del, der består af en afdeling i København og en afdeling i Augustenborg, samt den regionale fiskerikontrol, der består af to inspektorater og tre fiskerikontrolskibe.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Torsdag den 02. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som naturmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte naturmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal naturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte naturmedarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som naturmedarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0