Miljømedarbejdere til landbrugsområdet i [xxxxx], Genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Brænder du for at løse opgaver indenfor miljøgodkendelser og tilladelser til husdyrbrug? Så har du muligheden nu.

Stillingen er et genopslag, hvor vi i første omgang fik besat en ud af to stillinger.

Vi praktiserer løsningsorienteret og dialogbaseret sagsbehandling, og vi har et ønske om fortsat fokus på god sagsbehandling. Derfor vil din faglighed blandet med evnen og lysten til god dialog, være den kombination, der gør, at du er godt på vej til at blive vores nye kollega,

Om jobbet:
I Miljøafdelingen i Haderslev Kommune søger vi en kollega til en fast stilling til sagsbehandling af miljøgodkendelser og tilladelser samt revurderinger på landbrugsområdet. Du kommer til at gå i dialog med ansøgere og konsulenter, sparre med dine landbrugskolleger og samarbejde med alle de andre kolleger i Teknik og Klima. Arbejdet foregår mest på kontoret, men du deltager også i fysiske opstartsmøder hos landmanden, så du oplever "lugten fra landbruget".

Du indgår i et landbrugsteam med i alt fem medarbejdere, hvoraf de tre af jer arbejder med godkendelser/tilladelser samt revurderinger og to med tilsyn.

Vores forventninger til dig:
  • Du har en relevant uddannelse som f.eks. agronom, biolog, jordbrugsteknolog, miljøingeniør eller lignende, og det er en fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling af miljøgodkendelser/-tilladelser og revurderinger
  • Du er initiativrig, løsningsorienteret, arbejder struktureret og er god til at følge op og god til at afslutte dine opgaver.
  • Du er god til at sikre fremdrift i sagsbehandlingen, og er ikke bange for at træffe beslutninger - også når sagerne bliver komplekse
  • Du har let ved at samarbejde med kollegerne og lyst til at deltage i det faglige og sociale fællesskab
  • At du er struktureret, serviceorienteret, tillidsvækkende og troværdig.
  • Er udadvendt med gode kommunikative evner, og trives i en dynamisk dialog med kolleger, borgere og virksomheder
  • At du er empatisk, lyttende og uhøjtidelig.
  • At du har gode digitale kompetencer og kørekort til bil

Vi tilbyder:
En spændende arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, og hvor værdierne ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel er omdrejningspunktet. Vi har en åben og uformel omgangstone.

Vi har så få regler som muligt med afsæt i værdibaseret ledelse og samarbejde. Vi søger tværfaglige løsninger i en virkelighed, der konstant forandrer sig. Vi arbejder med udviklingstiltag og afprøvninger på tværs af huset, og som medarbejder bliver du en del af ét fælles hold.

Miljøafdelingen er en af Teknik og Klimas seks afdelinger og består af 16 medarbejdere. Vi besidder en bred vifte af fagligheder og løser opgaver indenfor miljøområdet, herunder industri, landbrug, affald, rotter, grundvand og jord. Vi har en hyggelig og uhøjtidelig omgangstone og alle har øje for at hjælpe hinanden. Hos os får du en arbejdsdag med masser af spændende udfordringer og ansvar, og du kan være med til at forme dine arbejdsopgaver.

Dit daglige arbejdssted vil være på Rådhuset, Christian X’s Vej 39, 6100 Haderslev, der ligger på Haderslev Havn. Rådhuset er et nyt og moderne rådhus, der er flot indrettet, hvor vi sidder i storrumskontor med havudsigt. Derudover har vi et område med stillezone til fordybelse og giver mulighed for at arbejde hjemmefra, når opgaverne tillader det.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelsen er en fast stilling på 37 timer pr. uge med flextid.

Løn- og ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i ny løn.

Tiltrædelsestidspunkt:1. september 2022 eller snarest derefter.

Vil du vide mere?
Så kontakt endelig afdelingsleder for Miljø, Karin Storkholm tlf. 21 42 91 79/mail: [email protected] eller miljømedarbejder Astrid Kjærulff Jepsen tlf.: 20 34 70 62/mail: [email protected].

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning og dit CV samt bilag via knappen "Send ansøgning" senest tirsdag den 5. juli 2022.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 11. juli 2022.

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • Haderslev
  • Tirsdag den 05. juli 2022

Lignende jobs

  • Naturmedarbejder i Fredericia

    Vi ser gerne, at du.: Har erfaring med arbejde i grønne områder, som f.eks.: Luge bede, beskæring, hækklipning, buskrydning mm. Evt. har kendskab til småmaskiner mm., men ikke et krav. Kan d..
    • Naturmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i Sydals

    Vi søger for kunde i Als området indenfor grønneområder: dygtige ufaglærte/faglærte medarbejdere til spændende opgaver inden for grønneområder. Du skal have erfaring inden for området. Vi vægter mø..
    • Naturmedarbejder
    • Sydals
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i Rømø

    Havemand/Vicevært Hverdage/Lørdag til pleje af Sommerhus område & hus søges til RØMØ. Der er tale om et varierende havemand/vicevært arbejde, hvor 2 dage sjælden er ens. hvor du både arbejder s..
    • Naturmedarbejder
    • Rømø
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i Gråsten

    Vil du arbejde med biodiversitet og friluftsliv i urørt skov? Vil du være med til at færdiggøre arbejdet med forvaltningsplaner for urørt skov? Naturstyrelsen Sønderjylland søger lige nu en medarbe..
    • Naturmedarbejder
    • Gråsten
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som naturmedarbejdere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte naturmedarbejder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal naturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte naturmedarbejdere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som naturmedarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0