Miljøkonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du lyst til at arbejde med store og små miljøopgaver i en virksomhed med mange spændende kunder og opgaver? Vi er på udkig efter nye kolleger med forskellig erfaring. Vi søger blandt andet en erfaren miljøkonsulent, der har mange års erfaring med miljøregulering af virksomheder og virksomheders miljøforhold generelt. Du skal have et klart ønske om at blive en del af et fagområde, som er i konstant udvikling – både fagligt og forretningsmæssigt. Er du vores nye kollega? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores globale forretningsområde Miljø og Sundhed

Som vores nye Miljøkonsulent bliver du en del af afdelingen Industriel HSE og Bæredygtighed, der arbejder på tværs af landet og består af medarbejdere på vores kontorer i København, Aarhus, Herning og Vejle. Du kan få arbejdssted på et af disse kontorer.

Du vil blive en del af et hold med gode kolleger, som har stor erfaring med industrimiljøopgaver. De vil sikre, at du løbende bliver udfordret på din faglighed. Du vil modtage feedback på et højt niveau, så du konstant er i udvikling og bliver udfordret - både markedsmæssigt og fagligt. Du skal sparre med vores yngre kolleger og give dem ny faglig indsigt og forretningsmæssige udfordringer.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver inden for flere af følgende områder:

  • Drive små og store projekter i tæt dialog med vores kunder og samarbejdspartnere

    • Udarbejdelse af miljøansøgninger og -godkendelser af virksomheder

    • Tilslutnings- og udledningstilladelser for regnvand og spildevand

    • Tilsyn og håndhævelse på vegne af myndigheden

    • VVM-ansøgninger og -redegørelser for virksomheder


  • Bæredygtighedsydelser

    • Miljø- og klimaregnskaber

    • Ressourcekortlægninger og –analyser

    • Bidrage til udvikling af Rambølls samlede portefølje af strategisk og teknisk rådgivning inden for bæredygtighed i industrien


  • Miljø- og arbejdsmiljøledelse

    • Bidrage til og rådgive om opbygning af vores kunders ledelsessystemer

    • Gennemførelse af audits på såvel danske som internationale virksomheder


  • Environmental Due Dilligence

    • Kunne stå i spidsen for større EDD-processer i forbindelse med M&A

    • Samarbejde med og bidrage til den faglige udvikling på tværs af alle geografier med vores kolleger og samarbejdspartnere



Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er, at du har mere end otte års relevant erhvervserfaring inden for nedenstående områder:

  • Miljøregulering af virksomheder med relevant erfaring fra ansættelser i industrien, en rådgivende ingeniørvirksomhed eller fra offentlig ansættelse.

  • Stor indsigt i og forståelse af lovgivning på miljøområdet, så du kan bidrage til, at vores kunder får både faglig og procesmæssig rådgivning på et højt fagligt niveau

  • VVM for konkrete industriprojekter


Er det dig, der tager bæredygtighed i industrien til det næste niveau eller kan gå dybt ind i vores kunders forretning og rådgive dem om den rette vej, så de sikrer deres forretning fremadrettet, er ovenstående, nok ikke alt det du vil. For os er det et minimum – du må meget gerne have ambitioner, der rækker videre.

For at lykkes i jobbet er vigtigt, at du har en klar forståelse for udfordringerne indenfor miljøområdet, og at du kan arbejde selvstændigt. Du skal kunne drive egne projekter. Du er initiativrig og bevarer roen og overblikket, når tingene går stærkt. Du er ansvarsfuld og forstår vigtigheden af detaljer i et projekt. Du kommunikerer godt skriftligt og mundtligt både på dansk og på engelsk og kan indgå i dialogen mellem virksomheder og myndigheder på en balanceret måde. Endvidere har du bæredygtighed og hensyn til miljøet i fokus, når du løser dine opgaver. Du skal have interesse i at blive en del af Rambølls kundevendte arbejde og i at kombinere din faglige udvikling med din personlige udvikling som rådgiver i en kommerciel markedsvendt virksomhed.

Vi ser gerne en profil med et stærkt ønske om at gå ud i markedet, placere Rambøll som deltager i den faglige og samfundsmæssige diskussion på dette felt og åbne dialogen med relevante beslutningstagere om hvordan Rambøll kan skabe værdi som rådgiver.

Velkommen til vores Miljø- og Sundhedsdivision

Rambøll udvikler innovative og videnskabelige løsninger, der gør vores byer og landområder bedre at leve i. Vi er med til at reducere forurening og genoprette natur. Som en af verdens førende rådgivningsvirksomheder inden for miljø og sundhed håndterer Rambøll nogle af de allermest udfordrende problemstillinger inden for området.

Rambøll i Danmark

Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi mere end 16.500 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.500 kolleger, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 15. januar 2021. Samtaler forventes afholdt mellem d. 20. og 26. januar 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • København S

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som naturmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte naturmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal naturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte naturmedarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som naturmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0