[xxxxx] søger medarbejder til spildevandstilsynsopgaver samt overvågning af de danske søer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Vil du være med til at skabe konkrete resultater for vandmiljøet? Har du erfaring med tilsynsopgaver efter Miljøbeskyttelsesloven eller erfaringer inden for spildevandsområdet? Så synes vi, at du skal søge jobbet som vores nye spildevandsmedarbejder med tilhørende sø-overvågningsopgaver om sommeren.

Miljøstyrelsen
Miljøstyrelsen er en del af Miljøministeriet og den danske myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er, at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed, og målsætningen er, at balancere hensynene til både beskyttelse og benyttelse. Miljøstyrelsen er landsdækkende og har ca. 1.100 medarbejdere.

Opgaver
Miljøstyrelsen fører tilsyn med spildevandsforsyningsselskabernes udledninger fra renseanlæg og regnbetingede udløb. Det er en vigtig og højt prioriteret opgave, hvor der skabes målbare og konkrete resultater af vores indsats.

Du vil få en vigtig central rolle i vores spildevandsteam, og du får, i samarbejde med to kolleger, ansvaret for at håndtere henvendelser om driftsforstyrrelser, uheld og klager med tilhørende sagsbehandling.

Det er et højt prioriteret sagsområde, som styres af centralt vedtagne procedurer, og hvor der er et stærkt fagligt fællesskab på tværs af landet.

Du får også en central rolle i at gennemføre fysiske tilsyn på hele Sjælland og øerne. Tilsynene vil typisk indeholde en indledende gennemgang af sagen og et efterfølgende fysisk tilsyn indeholdende både møde med spildevandsforsyningsselskaberne, besigtigelse af renseanlæg/overløbsbygværker og recipient omkring udløbspunktet samt udarbejdelse af tilsynsnotat.
Du bliver Miljøstyrelsens kontaktperson for en række spildevandsforsyningsselskaber på Sjælland. Tilsyn og andre problemstillinger løses i samarbejde med styrelsens centrale enhed (Vandforsyning) i Odense.

Ud over arbejdet med spildevand vil du særligt i sommermånederne maj-oktober blive tilknyttet opgaver inden for enhedens sø-overvågningsopgaver. Opgaverne består af vandkemisk prøvetagning samt deltagelse i plante-, bundfauna og fiskeundersøgelser. Arbejdet er detaljeret beskrevet i tekniske anvisninger, og du vil få en grundig oplæring og skal i øvrigt arbejde tæt sammen med de nuværende medarbejdere.

Din profil
Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant naturvidenskabelig uddannelse, som f.eks. biolog, ingeniør eller lignende.
  • Er effektiv og har travlt med det rigtige.
  • Arbejder engageret og målrettet på egen hånd, men også at du er en god kollega, der bidrager med en konstruktiv og positiv samarbejdsadfærd i teamet og på arbejdspladsen som helhed.
  • Har evne og vilje til at fordybe dig i detaljen, når det er nødvendigt.
  • Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket ved håndtering af akutte hændelser.
  • Kan sejle en lille motorbåd.
  • Har kørekort til personbil.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring inden for spildevandsområdet og/eller tilsyn i medfør af miljøbeskyttelsesloven. Desuden ser vi det som en fordel, hvis du er vant til dialog med eksterne interessenter og andre myndigheder.

Vi tilbyder
En spændende stilling, som byder på fagligt udfordrende opgaver, der skal løses både selvstændigt og i samarbejde med gode kolleger i såvel vores egen enhed som i andre af styrelsens enheder.
Et godt arbejdsmiljø med uformel og hjælpsom omgangstone. Vi gør vores bedste for at gøre hinanden gode.

Om os
Miljøstyrelsen Sjælland er en stor velfungerende enhed med to adresser i henholdsvis Nykøbing F. (hovedadresse) og Odense, hvor vores laboratorie ligger – og med tæt intern koordination. I Nykøbing F, hvor den ledige stilling er placeret, har vi ansvaret for en bred vifte af vand- og naturovervågningsopgaver (NOVANA) samt en række tværgående overvågningsrelaterede udbuds-, digitaliserings- og dataopgaver. Her løser vi også vigtige forvaltningsopgaver inden for Natura 2000-planlægning samt myndighedsbehandling efter skovloven og administration af tilskud til urørt skov. I Odense ligger Miljøstyrelsens interne laboratoriefunktion, der organisatorisk også hører under Miljøstyrelsen Sjælland. Tilknyttet den samlede enhed er desuden Miljøstyrelsens fælles miljøskibsfunktion, der med to store miljøskibe tager marine prøver i hele landet.

Som arbejdsplads tager vi aktivt ansvar for styrelsens mål og strategier. Vi løser vores opgaver effektivt og til tiden. Vi har en flad struktur med kort vej mellem chefer og medarbejdere. Stemningen er uhøjtidelig. Omgangstonen er direkte og præget af både humor og respekt. Arbejdsmiljøet er godt. Enhedens geografiske ansvarsområder er Sjælland, øer og Bornholm. Vi er i alt ca. 75 medarbejdere, heraf er ca. 55 placeret i Nykøbing F.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten) eller den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 - Centralorganisationen af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomsten) samt tilhørende organisationsaftale for jordbrugsteknologer/ jordbrugsteknikere i staten samt forsøgsteknikere ved Aarhus Universitet.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling (årsnorm 37/37).

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Miljøstyrelsen Sjælland, Fejøgade 1, 4800 Nykøbing F.

Vi ønsker stillingen besat senest 1. februar 2024.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Michael Hastrup på tlf. 27 25 34 19 eller kontorchef Lene Stentebjerg på tlf. 93 59 70 84.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest den 29. november 2023.

Vi forventer at afholde samtaler den 5. december 2023

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • Nykøbing Falster
  • Onsdag den 29. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som naturmedarbejdere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte naturmedarbejder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal naturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte naturmedarbejdere i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som naturmedarbejdere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1