Arbejdsmiljøkonsulent til [xxxxx] Building Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Ansøgningsfrist: 28-02-2022 - Søborg

Vil du være med til at sikre og forbedre arbejdsmiljøet på vores store projekter, hvor du får en bred kontaktflade med både håndværkere og projektledere? Og vil du have et job med fokus på trivsel, kompetent opgaveløsning og faglig stolthed?

Hos NCC leder vi efter en ansvarlig og selvstændig kollega, der med højt humør har lyst til at sætte arbejdsmiljøet højt på agendaen på byggepladsen Hillerød Hospital.

Velkommen til NCC Building og et solidt og fagligt stærkt team

Fra vores hovedkontor i Søborg bliver du en del af vores Health and Safety-afdeling, som er en stabsfunktion i NCC. Vores team består af 7 medarbejdere, heraf 6 engagerede arbejdsmiljøkonsulenter, som er tilknyttet deres egne projekter, men vi har samtidig gode muligheder for sparring på tværs af teamet – både fagligt og socialt.

En varieret hverdag på både kontor og byggeplads

Som vores nye arbejdsmiljøkonsulent bliver du fra start tilknyttet vores byggeri af Hillerød Hospital en stor del af din tid, hvor du sammen med en kollega skal medvirke til et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Du kommer til at have en stor kontaktflade, som både inkluderer projektteamet og håndværkerne på byggepladsen. Du får en central rolle ude på pladsen, og de gode, nærværende relationer er et vigtigt parameter for dig, så alle kan komme til dig og få støtte og hjælp til gode arbejdsmiljøløsninger.

Specifikt kommer du til at:

  • være ansvarlig for mønsterrunderinger og for afvikling af koordinerings- og arbejdsmiljømøder
  • afholde instruktionsmøder og opstartsmøder for håndværkere på byggepladsen
  • være ansvarlig for koordineringen på pladsen i tæt samarbejde med projektteamet
  • indrapportere ulykker og nærved-hændelser.

”Der er højt til loftet og stor frihed under ansvar, så du planlægger selv, hvordan du løser dine opgaver. Men der er altid råd og støtte at hente, hvis du får brug for sparring eller hjælp - både hos mig og de øvrige i H&S-afdelingen,” siger din nye chef, HS manager Charlotte Hougaard Juhl.

Udvikling og sparring gennem et kompetent bagland

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det har betydet, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Du er selvstændig, positiv og har erfaring med arbejdsmiljøopgaver

Med dit positive sind og gode kommunikationsegenskaber kan du let tale med mange forskellige slags mennesker, når du skal begå dig på en byggeplads. Samtidig har du i din kommunikation en god balance mellem at skabe relationer og agere myndigt, så dine budskaber trænger igennem.

Du er struktureret og følger altid op på de igangsatte tiltag og faste processer, og du trives med at arbejde selvstændigt og selv at kunne planlægge din arbejdsdag.

Derudover forestiller vi os, at du har:

  • erfaring med at arbejde med arbejdsmiljø, koordinatoropgaver samt arbejdsmiljølovens krav til entreprenører, bygherrer og projekterende
  • gennemført den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for koordinatorer
  • en relevant faglig og/eller uddannelsesmæssig baggrund som fx ingeniør, kemiker, tekniker, bygningskonstruktør, håndværker eller lignende
  • flydende danskkundskaber mundtligt og skriftligt og kan begå dig på engelsk
  • kørekort.

Interesseret?

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.

Du kan se mere om os på www.NCC.dk.

Kontakt:
Charlotte Hougaard Juhl
H&S Manager
+45 41 70 49 45
[email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • Søborg
  • Mandag den 28. februar 2022

Lignende jobs

  • Praktikanter som skov- og landskabsingeniører og u...

    Naturmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Naturmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Grønne medarbejdere

    Grønne medarbejdere Vil du være med til at plante en grønnere fremtid?Vi søger passionerede og engagerede grønne medarbejdere til at starte hurtigst muligt! Her får du muligheden for at blive en de..
    • Naturmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Genbrugsvejleder

    Genbrugsvejleder Genbrugsvejleder til Albertslund Genbrugsstation Vil du være vores ansigt udadtil og vejlede vores brugere i at sortere deres affald korrekt? Kan du møde alle slags menne..
    • Naturmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som naturmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte naturmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal naturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte naturmedarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som naturmedarbejdere
19. august 2024 1