Rekrutteringsfirma

Netværksspecialist til Aarhus Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus V

Er du den nye netværksspecialist vi søger til Aarhus Kommune, Fælles IT, så læs endelig videre her.

Om jobbet:
Vil du være med til at løfte, designe og forme driften af vores kundes komplekse netværk?

Vi søger for Aarhus kommune en erfaren Netværksspecialist, der vil arbejde med et af landets største og mest komplekse netværk, baseret på nogle af de nyeste teknologier fra Cisco, og kan se sig selv i rollen som fremtidig netværksarkitekt.

Aarhus Kommune er under rivende udvikling og lige nu er de i gang med at lægge sidste hånd på deres nye ambitiøse netværksstrategi, som skal understøtte de mange forskellige behov, som deres ca. 28.000 it-brugere har, når de skal løfte kerneopgaver i arbejdet for og med borgerne i Aarhus Kommune. De står overfor et teknologisk generationsskifte i løbet af de kommende år – både i deres fysiske og logiske netværk. Derfor har vi fået til opgave for Aarhus kommune at, finde en stærk kandidat, der har lysten og evnen til i generationsskiftet, at træde ind i rollen som netværksspecialist.

Om Jobbet:
Du vil komme til at arbejde med Aarhus Kommunes netværksinstallation, som er baseret på nogle af de nyeste teknologier fra Cisco, der består af over 700 lokationer forbundet via fiber og en række POPs. Installationen understøtter kommunens 28.000 it-brugere, på et af nordens største fiberforbundne netværk, bl.a. ved at tilbyde WiFi på mere end 7.000 Access Points. I stillingen vil du have en central rolle i konfiguration, arkitektering, support samt drift af netværket.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte, at du

  • Indgår i den daglige drift og driftsrotation
  • Udfører struktureret fejlsøgning og udbedring af alarmer, incidents og problems
  • Udfører ændringer på driftsmiljøer i henhold til deres Change Management procedure
  • Indgår i faglig sparring med dine kollegaer, ledelse og interne såvel som eksterne samarbejdspartnere
  • Indgår i arbejdsgrupper omkring arkitektering af netværket
  • Evt. indgår i en fremtidig vagtrotation (tilkaldevagt)

Succeskriterier som Aarhus Kommune forventer, at du vil stræbe efter i det daglige arbejde

  • At brugerne er glade og tilfredse med din support på netværket
  • At du arbejder kontinuerligt på at forstå dine brugere og deres behov på netværksområdet
  • Du formår at kommunikere klart og tydeligt til alle interessenter – også de knap så tekniske brugere
  • Du leverer til tiden
  • Du løbende optimerer drift-rutinerne
  • Du overholder vores interne processer
  • Du agerer selvstændigt og fleksibelt

Succeskriterier du kan forvente, at Aarhus Kommune stræber efter i dagligdagen:

  • At du arbejder i et miljø, hvor vi hjælpes ad med krævende opgaver
  • Sparring mellem både kolleger og ledere
  • Gode muligheder for udvikling fx via relevante certificeringer og uddannelse
  • Et godt socialt sammenhold, hvor der bl.a. mødes til fælles morgenmad om mandagen, udfordrer hinanden i bordfodbold eller mødes til en drink eller en film efter arbejde
  • Et miljø, hvor der er plads til vores mange forskellige personligheder og hvor der arbejdes på at udnytte styrken af Aarhus Kommunes mange forskellige kompetencer på tværs af teams

Din profil:
IT-baggrund og sans for kvalitet og stabil drift

Aarhus kommune er interesseret i en kandidat, der har oparbejdet erfaring gennem en lignende stilling. Derfor er det et plus, hvis du har stor interesse for området og ønsker at udfordre dig selv med ny viden, og ajourføre dig med den nyeste teknologi. Vores kunde ser gerne at du har én – gerne flere – Cisco certificeringer. Du kommer til at arbejde både selvstændigt og sammen med dine kolleger og samarbejdspartnere, så du skal kunne fungere godt under begge forhold. Du skal have fokus på at yde en fremragende service til Aarhus Kommunes brugere, da det er vigtigt for dem at deres brugere er glade og tilfredse med den service som de leverer.

Det falder dig naturligt at tage ansvar, også i vanskelige situationer, og du overholder aftaler og deadlines. Du søger hele tiden mod at nå afdelingens ambitiøse mål, ligesom du bevarer dit gode humør og din positive tilgang til dine omgivelser når der er travlt – også når det er nødvendigt at gøre en ekstra indsats i perioder med særlig travlhed.

Derfor skal du vælge arbejde hos Aarhus Kommune:

  • Vær med til at forme netværksdriften ved landets næststørste kommune!
  • Som it-konsulent ved Aarhus Kommune bliver du en vigtig aktør i den daglige drift, ved design af miljøet og i udformningen af kommunens strategi for netværksområdet.
  • Der er tale om en rolle med mange muligheder og et stort råderum, hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer og være med til at sikre, at vi leverer en uovertruffen service, der understøtter brugernes behov.
  • Du bliver en del af et yderst kompetent team, hvor du har mulighed for at sparre med dygtige kollegaer.
  • Der lægges stor vægt på frihed under ansvar og derfor er der stor fleksibilitet vedr. arbejdstiden, samt mulighed for hjemmearbejdsdage.
  • Derudover, får du del i mange goder som f.eks. 6. ferieuge, 2 omsorgsdage pr. barn, betalt frokostpause samt en god pensionsordning.

Om Aarhus Kommune
Med et job i It og digitalisering, som er en del af Borgmesterens Afdeling, er du tæt på beslutningerne og med til at tage ansvar for helheden i landets næststørste by.

Aarhus Kommune har en vision om, at Aarhus skal være en god by for alle, en by i bevægelse, og en by med handlekraft og fællesskab.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at Århus til en attraktiv by. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her hos vores kunde, er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. De har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:

https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber Århus Kommune på, at fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Netværksspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Netværksspecialist
  • Århus V

Lignende jobs

  • Netværksspecialist

    Vil du arbejde med et af landets største og mest komplekse enterprise-netværk? Er du en erfaren og stærk specialist, eller nyuddannet med relevant uddannelse? Så vil vi gerne modtage din ansøgnin..
    • Netværksspecialist
    • Århus
    Få mere info
  • SCADA Engineer

    Are you willing to become a part of SCADA Engineer’s Team? To expand and share knowledge of SCADA solutions? Join [xxxxx], one of the global leaders in the wind industry, and be part of the energy..
    • Netværksspecialist
    • Århus
    Få mere info
  • SCADA Engineer

    Are you an experienced SCADA Engineer with experience from, or interest in, wind power plants? Do you have a techy personality and like to optimize the way things are getting done? Then we might ha..
    • Netværksspecialist
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som netværksspecialister i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte netværksspecialist i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal netværksspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte netværksspecialister i Århus V over tid

Dato Alle jobs som netværksspecialister
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0